Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122827
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

♥♥♥ Temat 50 ♥♥♥

Poprzedni (49): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2487765

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Jaki trash blog? :D

Ja widziałam jeden odcinek i dziękuję xD TW to samo.

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

http://hunting-distractions.tumblr.com/

Jaki? Pierwszy? Bo ja tylko pierwszy widziałam i był beznadziejny xD Ale mnie już od dwóch lat namawiają...

ocenił(a) serial na 5
rose_fw

(najzabawniejsze, że oczywiście dużo spn rebloguję, mimo że nawet nie jestem na bieżąco xD)

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Nie, jakieś przypadkowe w tv :D Doktora to jakiś co taki szum był wokół tego.

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Hę?
Którego Doktora widziałaś?
9 - http://img.pandawhale.com/post-10389-Love-for-the-Ninth-Doctor-Who-VjCf.jpeg (widziałam z nim ten jeden odcinek i był beznadziejny, strasznie irytujący i głopkowaty xD)
10 - http://img2-1.timeinc.net/ew/i/2012/07/26/DOCTOR-WHO-10.jpg (shipowali go z tą Rose blondynką xD)
11 - http://info202.info/rcastagnello/dwimage/dw11.jpg (hm.. trochę chyba o nim było głośno, dużo go widziałam kiedyś na dashu. Zawsze z muszką :D)
12 - http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/a7/Twelthdoctor.png (masakra, staruszek xD to najnowszy...)

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Nie pamiętam, chodzi mi o to jak była jakaś setna rocznica co nawet na googlach było coś z tym związane, ogólnie wszędzie :D W tym odcinku chyba było dwóch doktorów, 10 i 11.

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

Ogląda ktoś oprócz Sylwii (która chyba nie nadrobiła jeszcze :D) TO?

Ojej... ja już nie wiem co myśleć, bo Klaus i Camile też mieli w tym odcinku super sceny :D

ocenił(a) serial na 4
Slutty_Pumpkin

Zaczynam nadrabiać :D

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

Obiecałam sobie, że już więcej nie będę tutaj prywatnych kwestii poruszać, a znowu tu siedzę i pieprzę o tym jaka jestem popieprzona. Także może tym razem to napiszę, to będzie bardziej oficjalne xD Koniec z prywatą, to jest forum o serialu.

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

To nie pieprz :*

OK. CO TAM W SERIALU?

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

W związku z czym Ci nie odpiszę i nie dowiesz się już czemu pomidor :*

Żadnego obecnie wspólnie nie oglądamy, także do usłyszenia gdzieś w styczniu :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

No weź, za dużo już tych nierozwiązanych zagadek w moim życiu :(

O TVD PYTAM. Żeby na temat było :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Trudno, chciałam właściwie dokończyć te napoczęte rozmowy i dopiero zacząć politykę "tylko o serialach", ale zabroniłaś mi pieprzyć, a inaczej rozmawiać nie umiem :/

Nie oglądasz, nie mamy o czym rozmawiać :)

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Ale jesteś :( Nic Ci nie zabraniałam, sama sobie narzucasz takie ograniczenia :(

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

"To nie pieprz :*"

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

No bo napisałaś 'pieprzę o tym jaka jestem popieprzona' i mnie to rozbawiło :(

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

No trudno :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Idę i nie wracam wobec tego, żegnajcie wszyscy :(

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Wróć w styczniu na Glee i HoD.

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Prywatne kwestie... o pomidorach pisałaś, nie przesadzaj XD

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Chyba zacznę "How to get away with murder"...

ocenił(a) serial na 4
rose_fw

Też myślałam :)

ocenił(a) serial na 5
syllwunia14

Oglądaj! Ja zacznę w tym tygodniu :D Będę miała z kim komentować.. xD

ocenił(a) serial na 4
rose_fw

To chyba krótkie jest co? :P

ocenił(a) serial na 5
syllwunia14

Kilka odcinków jest dopiero :D

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Różaaaaaaaaaaaaaaaa. Powiedz, że jesteś na bieżąco z Faking It! 7 odcinek był tak zajebisty :D Nawet Liam był FAJNY.

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

O, jest już? xD Idę obejrzeć i zaraz odpiszę :D

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Faktycznie zarąbisty! XD Właściwie tylko Karma mnie trochę irytowała, ale i tak nie aż tak jak zwykle :D
Btw, czy tylko ja zawsze zapominam, że oni nie mają dziewiętnastu lat tylko... matko, z piętnaście? xD

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Karma była straszna, z niej to naprawdę niezła suka. Szkoda mi Amy, że się zakochała w kimś takim :<

Uwielbiam w ogóle Lauren w tym sezonie <3

No to jest masakra powiem szczerze, mogłaś nie przypominać xD

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Mi też. Samolubna taka, że aż boli. Mam nadzieję, że Amy jednak zostanie z tą Reagan, bo wydaje się zdecydowanie lepsza :D

Ja też. I Shane'a z każdym odcinkiem też bardziej lubię xD

Ja byłam na siebie strasznie zła jak sobie o tym przypomniałam, bo potem myślałam tylko o tym czy aby ten związek Shane'a z trenerem nie podchodzi pod pedofilię XD

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Róża nie, nie idź tą drogą! (A Lauren niby jest od nich młodsza, tak czytałam... )

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Czyli co, czternaście? Matko... teraz czuję się bardzo niekomfortowo.
Wiesz co, po przemyśleniu chyba będę jednak udawać, że mają te dziewiętnaście xD Trudne to nie jest, bo przecież wyglądają na dwadzieścia :D

Btw, idealny recap http://dangerdonut.tumblr.com/post/101994379027/faking-it-recap-2x07 XD

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Hahaha widziałam też jakieś inne recapy tego odcinka i były bezbłędne :D

Nie gadamy i nie myślimy o ich wieku!

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Jak pamiętasz gdzie to mi wyślij, chętnie przejrzę XD

Staram się... bardzo... ale... trener... i piętnastolatek...

ocenił(a) serial na 4
Kejt__

ahh własnie, jestem na 1x03 Faking it! :D

ocenił(a) serial na 6
syllwunia14

Jee!! :D Serio jest coraz lepsze ;D

ocenił(a) serial na 5
syllwunia14

Yeey xD Dziel się wrażeniami xD Jak Kejt napisała, coraz lepiej. Drugi sezon jest naprawdę fajny :P

ocenił(a) serial na 4
rose_fw

Gdybym nie czytała waszych postów tu, że taki fajny, to pewnie po 1x01 bym przestała oglądać, ale postanowiłam dać mu szansę. Tym bardziej, że ma mało odcinków i każdy trwa tylko 20 min :D

No ale jak na razie du py nie urywa :P

ocenił(a) serial na 5
syllwunia14

Drugi sezon jest lepszy! :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

SYLWUNIA, ktoś ładnie napisał na filmwebie więc wklejam :D

"Ludzie za bardzo dramatyzują. Od odcinka 2x23 nie mam żadnej wątpliwości, że będzie Olicity i to bardzo realne. Właściwie to jedyna opcja w serialu. Prawdopodobnie w ostateczności śmierć Felicity mogłaby to zmienić. Co naprawdę przy popularności tej postaci jest mało prawdopodobne do ostatniego sezonu.

Oliver wcale nie zbliża się do Laurel w sensie romantycznym. Oni budują nową, przyjacielską relację. Ona, tak jak Thea jest jednym z nielicznych łączników z jego przeszłością. Nie wyrzuci jej ze swojego życia, nie przestanie się o nią martwić, ale to nie znaczy, że mogliby do siebie wrócić. W 2 sezonie Oliver powiedział do Laurel, że kochał ją połowę swojego życia, w czasie przeszłym. Gdyby tamto uczucie jeszcze w nim tkwiło nie potrafiłby tak powiedzieć. Nie wiem czy w tamtym momencie dla niego samego nie było zaskoczeniem, że tak pielęgnowane przez jego pamięć uczucie uleciało. Myślę, że on długi czas nie wiedział co czuje po powrocie z "wyspy. " Chciał wrócić do tego co pamiętał sprzed katastrofy jachtu, myślał, że tamte uczucia nadal są w nim. Wszystkie próby związków były próbami powrotu do normalności, ale tak naprawdę do początku 3 sezonu on nie myślał, że ma przed sobą życie. Dopiero po śmierci Sary przyznał głośno co czuł, a na koniec odcinka stwierdził, że tego nie chce, tylko żyć. Uświadomiła mu to kobieta, którą kocha, czyli Felicity. Teraz zaczęła się jego walka, aby znaleźć drogę do bycia Arrow i jednocześnie posiadania normalnego życia. Ta walka Olivera o jego samego będzie trwała cały 3 sezon. Na koniec będzie mógł mieć to co chce.

Głównym powodem, że Oliver nie może mieć teraz swojego życia prywatnego jest, że musi prawie samotnie walczyć i że przywództwo spoczywa na nim. Kiedy na koniec sezonu ta odpowiedzialność rozłoży się na pozostałych superbohaterów już nie będzie musiał zapominać o sobie i swoich pragnieniach. "

ocenił(a) serial na 4
Kejt__

Ta osoba to mój soul mate <3
Dokładnie! Sam Oliver nie ma już wątpliwości, że kocha Felicity. Jedyna w tym wszystkim jest chyba Felicity, która do końca nie może uwierzyć w to, że Oliver może ją pokochać po dwóch sezonach jej czekania na to :)
Czy czuje coś do Laurel? Absolutnie, miedzy nimi nie ma przecież ŻADNEJ chemii, ich przyjaźń nawet nie wygląda jak przyjaźń, nie wiem jakoś do siebie nie pasują według mnie :D

Mam nadzieję, że Oliver się ogarnie i w końcu będzie z tą Felicity, bo moja cierpliwość wystawiona na próbę może nie dać rady :DD

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Czy tylko ja mam coś nie tak z powiadomieniami?

ocenił(a) serial na 4
rose_fw

U mnie w porządku :)

ocenił(a) serial na 1
syllwunia14

No i jak, nadrobiłaś to TO? :D
A może KTOŚ (ktokolwiek xD) ogląda? :D

Dobrze, że Niny nie było za dużo w tym odcinku, bo średnia ta jej Tatia. Póki się nie odzywała było OK, ale potem już mniej OK :D
Elijah coraz bardziej mnie denerwuje. No ale Cami/Klaus... Ojej, nie spodziewałam się, że mi się będą podobać :D
No i Kol, Daniel jest fantastyczny w tej roli :> Chyba jedyny prawdziwy powód dla którego oglądam ten serial xD

ocenił(a) serial na 4
Slutty_Pumpkin

nope, nadal 2 do nadrobienia :D

Ciągle zaczynam nowe seriale mając jeszcze do nadrobienia stare :/

ocenił(a) serial na 1
syllwunia14

Ja właśnie powinnam coś zacząć nowego, bo ten TW mnie trochę wyrwał z marazmu, a teraz znów mi się nic oglądać nie chce :D
Tylko nie wiem co zacząć :/ W sumie mam kilka odcinków OUAT, ale sama nie wiem ;D

Mogłabym też nadrobić te porzucone, ale nie oszukujmy się :D

ocenił(a) serial na 4
Slutty_Pumpkin

Pojawiło się teraz tych seriali nowych w cholerę :D
Faking it, htgawm, the 100 i na pewno coś jeszcze ale nie pamiętam :D

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

http://www.filmweb.pl/news/OSCARY+2015%3A+%22Lego+Przygoda%22%2C+%22Wielka+Sz%C3 %B3stka%22+i+%22Pingwiny+z+Madagaskaru%22+walcz%C4%85+o+statuetk%C4%99-108155

Póki co jestem za Lego Przygodą :D Ale cholernie się też napaliłam na "Wielką szóstkę", mam nadzieję że się nie zawiodę, bo od dłuższego czasu czekam na ten film :)

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Patrzcie co znalazłam XD
http://www.amazon.com/Alice-Tumblr-land-Other-Fairy-Generation/dp/014312479X/ref =sr_1_1?ie=UTF8&qid=1379469314&sr=8-1&keywords=alice+in+tumblrland

ocenił(a) serial na 4
Slutty_Pumpkin

KEEEJT! Parę zdań o Arrow.
"You know how I feel about her" <3
Mama Felicity :D
No i tu najgorsze, polubiłam Raya, zabij mnie proszę.