♥♥♥ Temat 50 ♥♥♥
Poprzedni (49): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2487765
Śmieszne. Dokładny moment. Co za bzdury kompletne... poza tym moment też ciekawy, nawet mi trochę szkoda Stelenowców, bo to taka paralela do tej sceny gdzie Stefan jej naszyjnik zakłada.. o ile dobrze pamiętam :D
Właściwie to po co ona w ogóle wymazywała "miłość" do Damona?
Powodzenia, bo sama nie wiem xD
Cóż, teraz będę się wyjątkowo żałośnie czuła jedząc przed laptopem... dzięki!
Bo taki jeden "Pan czarownik" XD przez całe wakacje dawał jej jakieś "magiczne ziółka" dzięki którym była na haju i widywała się na nim z Damonem :D Taki miała sposób na radzenie sobie z tęsknotą za nim. No ale ziółka okazały się mieć skutek uboczny w postaci wzmożonego pragnienia... i Elka zaczynała atakować niewinnych ludzi, bo tak straszną miała ochotę na krew. No i raz przeholowała i prawie zabiła taką laskę i doszła do wniosku, że koniec z tym i musi znaleźć inne wyjście. No i uznała, że jedynie wymazanie pamięci przez Alarica może jej pomóc, inaczej zwariuje :D
Jakoś to ustalę :D
Proszę bardzo :* Przynajmniej nie będę jedyna :D
? Co tam się w ogóle dzieje? xD
Nie pomyślała, że może by tak po prostu... odstawić magiczne ziółka?
Skoro mówisz. Stalking level wyższy z każdym przejrzanym tematem.. chociaż są profity.
Widzę, że niektóre rzeczy się nie zmieniają. Dalej z Ciebie okrutna istota xD
Odstawiła, ale problem pozostał - Damona nie było :D
Ale że ja? :D Nie no, po prostu myślałam żeby przejrzeć ten przed przed ostatni temat i zobaczyć gdzie zniknęłaś :D
Ja? Ja jestem kochana, a nie okrutna :D
Aż mi ciężko uwierzyć, że to dorosła kobieta pisze... ale z drugiej strony autorka Grey'a jest gdzieś po czterdziestce, więc może nie powinno mnie to aż tak dziwić. Kryzys wieku średniego, perhaps.
Tylko dwa tematy? Aż tak źle? Nawet Anulka się nie udzielała? :p
Znam chyba zupełnie inną definicję słowa kochana w takim razie :D
Pożyjemy zobaczymy, nie ma co się z Plec aż tak nabijać... może sama za parę lat będę fantazjowała o tym żeby "miłość mnie konsumowała, i żeby była pasja i przygoda i może nawet trochę niebezpieczeństwa" :D Hmmm.... niektóre rzeczy nie brzmią za dobrze po polsku xDDD
Wiesz, wbrew pozorom zakładam, że tam po drugiej stronie monitora każdy ma swoje życie :D
Podła jesteś ;(
"You want a love that consumes you. You want passion and adventure, and even a little danger... I want you to get everything you're looking for." faktycznie zdecydowanie lepiej w tej wersji :D
O matko. Filmik mi się z gadającą Plec włączył i zapomniałam, że ona jest taka... cóż, przestałam się dziwić, że scenariusz taki beznadziejny :D
"It's second chances, you got a chance to do it all over again. It's a second chance in love life blablabla" ha, mówiłam? Elena wymazała miłość do Damona po to żeby się w nim ponownie zakochać. Niedobrze mi.
A gdzie tam. Jestem przykuta do monitora :(
"Cheeky, I think, is the word you're after" :D (nie mogłam się powstrzymać xD Kojarzysz skąd? :D)
Ja obstawiam, że Damon wróci w którymś momencie i będą dylematy czy przywrócić jej pamięć czy nie... Może nawet zakocha się w kimś innym i Damon powie "nie, nie jestem jej godzien bla bla" xD
Jak masz lapka to możesz go czasem wziąć ze sobą i wyjść na dwór, fajnie jest, zobaczysz :)
Nie, a powinnam? :D
Możliwe, ale jestem prawie pewna, że się w nim w końcu jednak zakocha. Jej miłość do Damona wszystko przezwycięży itd xD
A że Damon będzie udawał cierpiętnika to jestem pewna w stu procentach :D
Podpuszczasz mnie!
Eh. Orphan Black :D
A włosy farbuje? :D Damon w sensie :D
Raz, dwa, trzy, foch.
Ano mogłaś. Aż tak ciężko nie było xD
Nie wiem, dziwnie sformułowałaś to pytanie i tak ni z gruchy ni z pietruchy :D
Bo mi się przypomniało. Głośno myślę... W poście.
Przecież miał włosy jak peruka w pierwszych sezonach, musiał kudły farbować.
Julie nigdy nie skończy z trójkątem :(
SPOILER w 6x04 Stefan oświadcza się Elenie, ugh nawet nie mogę o tym myśleć SPOILER
Oświadczy się? Jaja sobie robisz.
Poważnie?
Plec chce ze Stefa zrobić kompletnego debila czy sugeruje jakąś wampirzą epidemię głupoty? Najpierw Elka kompletnie zdurniała, teraz Stefan... reszta była durna od początku to objawy mniej widoczne xd
tiaaa, pewnie oboje sobie jakieś jaja robią, bo będzie powtórka z przejażdżki motorem a potem "Elena WILLIAMS, will you marry me?" wtf
Stefan wyjechał, żeby ułożyć sobie życie i już cały fandom go nienawidzi (stelenowcy za to, że zostawił elenkę samą, a delenowcy za to, że próbował być szczęśliwy) Całe szczęście, że nie należę już do żadnej z tych grup :D
No i jeszcze jak on mógł w ogóle pomyśleć o zemście na Enzo, egoistyczny drań....
+widziałam komentarz gdzie ktoś nazywa Stefana "gnidą", bo podobno cieszy się tym, że elena znowu nienawidzi damona i chce to wykorzystać, żeby znowu z nią być. OMFG. Czy ktoś tu w ogóle oglądał sezon 5 gdzie cała storyline Stefana to było tylko pchanie dulleny w swoje ramiona? No i dzisiejszy odcinek gdzie gdy padło pytanie do steleny czy są razem:
Elena: no no we're not, actually we were...
Stefan: NOT ANYMORE
ugh.
Czyżbyś widziała komentarz o Stefanie-gnidzie w serialowych? :D Bo ja się właśnie strasznie oburzyłam mimo, że już tego nie oglądam xD
na właśnie widziałam ;)
Stefan był gnidą gdy jego idealny brat zakochiwał się w jego dziewczynie i już zawsze nią pozostanie ;)
Coraz mniej mi się chcę oglądać ten odcinek :D
Ja tam nie widzę po Stefanie żadnego zainteresowania Eleną, a tym bardziej nigdy nie widziałam jego zainteresowania Caroline. Według mnie on ją zawsze traktował trochę jak młodszą, głupiutką siostrzyczkę także jeśli zrobią z tego wielką miłość to nie wytrzymam i rzucę to w cholerę. Najlepiej byłoby właśnie dla Stefana gdyby spróbował sobie ułożyć życie z kimś nowym, neutralnym. No ale przecież Enzo mu nie pozwoli, bo będzie się mścić w imieniu Damona....wtf tak w ogóle. Nie rozumiem odkąd to Enzo i Damon tacy przyjaciele nagle.
Nie oglądaj, nie warto :D
Jestem prawie pewna, że steroline się wydarzy. Julie do tego mocno dąży. Stefan będzie z Caroline, Elena będzie chciała go odzyskać, zapewne jej się to uda (w końcu to freaking treesome diaries) i tak dalej i tak dalej.
Najlepsze dla Julie byłoby teraz potwierdzenie, że sezon 6 jest ostatnim, tak się oczywiście nie stanie bo Julie i dobre decyzje nie idą w parze od końca trzeciego sezonu :)
Caro się zakochała w Stefciu? Cóż za surprise :D (KEJT, shipujesz, nie? xD)
Btw, obejrzałam sobie właśnie tę scenę: http://www.youtube.com/watch?v=OrZLfDlIYw0 (totalnie przypadkowo!) i muszę przyznać, że Elena wydaje się być zdecydowanie bardziej znośna bez jej wynurzeń na temat miłości do Damona :D Szkoda, że ten myk tylko po to żeby się w nim znowu zakochała XD Ah Plec i te jej pomysły.
"It's amazing how likable Elena is once she's forgotten about Damon" indeed
tak, w piątym sezonie byli na etapie przyjaźni, ale w 6x01 to już totalne love story, szkoda, że Stef na to nie leci :D
Corilne w sezonie 6: Stefan I need you, we need each other and I need you, if you need me like I need you stay with me because I need you.
XD
Rozumiem, że to nie jest prawdziwy cytat?... Chociaż bardzo bym się nie zdziwiła. Nawet potrafię sobie wyobrazić jak Caro pieprzy takie głupoty xD
http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20130920023222/degrassi/images/2/29/James_coo k.gif
http://2.bp.blogspot.com/-U-qkJww9Q78/U_3TlvjJLsI/AAAAAAAADuc/UmGabxzF_7Q/s1600/ facepalm.gif
http://24.media.tumblr.com/626828d9160281673556d15de155602d/tumblr_mv5l7qsRtx1sl s3yuo1_500.gif