♥♥♥ Temat 50 ♥♥♥
Poprzedni (49): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2487765
Jest, ja też jakoś nie ogarniam kiedy to leci, tylko widzę, że mi filmweb pokazuje ile mam do obejrzenia :D
Też nie wiem kiedy leci. Raz na jakiś czas mi się przypomni i wtedy sprawdzam. No i jako, że to ma tylko 20 minut to zawsze czas znajdę ;p
Ostatni odcinek chyba jednak oglądałam. 2x04, nie? Ta kelnerka to chyba przyszła dziewczyna Amy :P (nawet Liam mnie nie irytował, chociaż te jego "the guilt is killing me" wyjątkowo mi działa na nerwy xD)
To prosze o wskazowki, jak najlepiej sie odnalezc i nie zamotac :D Co mozna tam robic itp. :p
Mam nowe zycie, duzo bardziej aktywne, nawet seriali nie mam na razie kiedy obejrzec, ale w weekend chce sie zabrac za nadrabianie, jakas ksiazke tez chce zaczac, bo juz czuje brak literatury :) Wiec przyda mi sie cos glupiego, wieczorkiem czy w chwili wolnej :)
I chcesz się skazać na siedzenie przed komputerem mam rozumieć? :D
No właśnie! Masz nowe życie... Czerp z niego garściami, a nie... :D
Ale OK. Więcej już tego tematu nie poruszę :)
Nie, nie :p Mam lepsze rzeczy w zanadrzu :) Wiem, ze seriale i filmy teraz bardzo spadna u mnie, dlatego chociaz jakas inna szybka rozrywke musze miec czasami :)
Do tumblra zniechęcasz... http://i.minus.com/i4dbHTVqq5IOH.gif ( http://i33.tinypic.com/nf19bk.jpg :D)
Niech to, że w ramach udzielenia odpowiedzi na pytanie wstawiłaś mi gify mówi samo za siebie :D
Nie wiem czemu to robię, ale kolega mi wysyłał jakieś klipy z TVD i obejrzałam, czemu Elena jest znowu normalna?
Cooo xD Jaki bezsens kurvva :D Myślałam, że to przez te wszystkie perypetie znormalniała xD
+okazało się, że Elena kochaŁA danona od 3x01, bo julie stwierdziła, że spieprzy najlepszy sezon gdy ten już dawno się skończył, a co tam.
"Ja ogólne wrażenia" xDDD
W sumie dopiero dwa odcinki były, ale nic specjalnego... Tylko Dean i karaoke mnie rozwaliło troszkę :D Poza tym nawet za bardzo nie pamiętam, chociaż chyba z Samem też mnie coś rozśmieszyło... Aaaa... Jak tego gościa ze sklepu przesłuchiwał. To było dobre :D
oj oj xDDD
No wiem, że malutko odc jeszcze było i trudno cokolwiek napisać, ale mnie np bardzo ruszyło jak przedstawili relację Deana i Crowlay'a, a szczególnie ta scena jak się przezwali Jerk-Bitch. Smutno mi się wtedy bardzoooo zrobiło, bo zawsze to było zarezerwowane tylko dla chłopaków. Z jednej strony bardzo cieszy mnie ten wątek, bo w końcu to Sam się musi postarać, kiedy Dean ma wy**bane, ale z drugiej strony przykro na to patrzeć.
Co do zabawnych scen to też mi się to przesłuchanie w sklepie podobało ;D
A mnie się baaardzooo podobały spojrzenia sługusów Crowley`a, kiedy Dean mu się postawił. Co tam 'króliczek piekła" będzie podskakiwał demonowi z Ostrzem !
Ja właśnie sama nie wiem. Niby fajny bo bardziej wyluzowany i uśmiechnięty, czego mu brakowało od kilku sezonów, ale z drugiej strony zawsze uwielbiałam w Deanie jak traktuje rodzinę, no a teraz to wszystko co robi Samowi jest takie na maksa przykre. No ale nic, jestem ciekawa co dalej będzie :D
No no no nie mogłam się powstrzymać :D
Nie pamiętam tej sceny, rozśmieszyło mnie za to jak Crowley tak z nostalgią oglądał te focie jego i Deana zaraz po tym jak już go Dean zostawił :D
I fajnie, że dali ten flashback z wspomnieniami tego kolesia co mu Dean zabił ojca. Dean taki młody... :D Aż mam ochotę znów od początku obejrzeć, bo to paranoja jest jak on mi się wtedy podobał :>
Poza tym jakoś tak chyba średnio ostatnio oglądam te seriale. Może dlatego też tak średnio to odbieram :) Jeszcze jakiś film to się potrafię skupić, ale mam już kilka odcinków zaległości z zeszłego tygodnia. Tylko te komediowe seriale jakoś tak lepiej, bo te moje trzymają poziom i humor mi poprawiają :)
Spoko :D W pierwszej chwili w ogóle nie obczaiłam o co chodzi xDDDD
ahahahah też mnie to rozbawiło :D W ogóle taki nostalgiczny Crowley mnie rozwala <3 A ta scena była w pokoju jak dobrze pamiętam, po tym jak Dean zbezcześcił łóżko Crowleya xD No młody Dean! <3 Najcudowniejszy! Chociaż i teraz świetnie wygląda, ale zdecydowanie za rzadko się uśmiecha. No i ja mam ochotę od początku zacząć, ale na razie Friends zaczęłam powtarzać, więc SPN musze na razie odpuścić ;D
Podobnie mam z tymi serialami, obecnie oglądam tylko SPN na bieżąco z tych poważniejszych. I na razie trochę się wciągnęłam, bo ostatnio musiałam kilka odcinków nadrobić, więc jakoś się wbiłam w ten tryb z powrotem, ale ogólnie mam problem z serialami ogromny. Wszystko zaczynam, niczego nie kończę, bo jakoś nie mam chęci. Zaczęłam ostatnio Twin Peaks, ale znowu od 3 dni nie obejrzałam ani jednego odc. Hannibala zaczęłam to też na 4 odc stanęłam. Z Kompanią podobnie, wciąż jej nie dokończyłam, bo nie mam zupełnie weny. Masakra jakaś. Tylko właśnie te sitcomy mi tak spoko idą ;)
hahahahha no to nieźle :D Ja z Arrow to chyba do 13 odcinka dobrnęłam 8)
Z Supernatural Cię rozumiem, bo ja z tym tak mam, że lubię sobie kilka odcinków zostawić i obejrzeć na raz, bo wtedy to ma dla mnie jakiś sens, na razie tylko tak na bieżąco, bo właśnie nic innego nie oglądam. Ale teraz fabuła nie powala tak jak to bywało kiedyś, więc się też tych odcinków z wypiekami na twarzy nie ogląda.
Ja się za to cieszę, że nie zaczęłam TO i przestałam oglądać TVD :D
No to fakt, lepiej wieczorkiem oglądać ;) Ogólnie fajnie się zaczął, ale znowu jakieś takie trochę dziwne motywy się pojawiły. Ciekawe jak będzie potem. Hannibala zaczęłam, bo koleżanka mnie namawiała i powiem Ci że fajny jest, nie mogę powiedzieć, że nie ale już mam dość takich seriali o takiej tematyce. Poza tym jak już chcę coś poważniejszego obejrzeć, to wolę wybrać film jednak. Co do Dextera to nie przepraszaj, ja lubię ale też nie mogę powiedzieć że jest to jeden z moich ukochanych seriali. Z nim miałam zawsze pewien problem, bo były odcinki na których dosłownie zasypiałam, a były też takie po których musiałam od razu włączyć kolejny. No ale wszystko mi zepsuli ostatnim sezonem i tak xD
Ja kiedyś o tym serialu myślałam, przez to moje zamiłowanie do bajek, ale jakoś tak w końcu zrezygnowałam, bo mi chyba Kejt powiedziała, że nie podobało jej się zupełnie.
No i teraz chcę ten Twin Peaks obejrzeć i znaleźć czas i chęć na tę kompanię nieszczęsną. Chcę się pozbyć seriali które chcę obejrzeć z mojej listy na fw :D
Teraz śmiesznie wyszło, bo odpisałaś pod tym który usunęłam xD
Do Arrow to raczej się nie przekonam za Chiny, bo jednak "gra aktorska" głównego bohatera jest dla mnie tragiczna po prostu, a i reszta bohaterów mnie irytuje dosyć mocno.
SPN - Bo nie ma tych wolnych, jednoodcinkowych wątków tylko ciągle ten główny... Anioły/demony i nic nowego. Brak klimatu pierwszych sezonów. Spania w hotelach, jazdy impalą, dziennika Johna, okropnej kurtki Deana :D No i pozbawili Casa tej jego "niewinności" za którą go tak lubiłam ;( Tylko patrzeć jak przeleci "panią aniołową" jak jej tam xD
Wszystko zresztą lepiej w nocy się ogląda, ale ja ostatnio nie mam siły.
DEX - Ja nie wiem czy czasem przedostatni nie był dla mnie jeszcze gorszy. Ogółem nienawidziłam Hannah. Ja się pojawiła, to dosłownie chciałam przewijać. Oglądałam głównie dla Debry ten serial pod koniec... i w sumie od początku :D
OUAT - Mnie właśnie koleżanka namawia i nie ukrywam, że te bajki też mnie do tego przekonują, bo zaraz mi się skończą. Praktycznie już nie mam co oglądać ;(
Ja straciłam ambicje do oglądania. Chociaż to TP własnie mnie kusi, tym bardziej, że mam je ściągnięte już od dobrego ponad roku.
No właśnie się zdziwiłam, że mi pod coś innego podpięło ahahahhahaha :D
Owszem, główny aktor może nie powala swoją grą aktorską, ale sam fakt, że mogę sobie na niego popatrzeć już jest wystarczającą przyjemnością :D Chociaż nie podobał mi się kiedyś, tak po obejrzeniu kilku scen z nim zmieniłam zdanie xD
Tak, zgadzam się ze wszystkim co napisałaś o SPN. Jakiś miesiąc temu oglądałam randomowe odcinki w pierwszych sezonów i to zupełnie inny serial był. Brakuje mi tych samych rzeczy co Tobie, a tym wątkiem z aniołami już po prostu brzydko mówiąc rzygam :(
Ja do Hanki żywiłam rożne uczucia o ile dobrze pamiętam, ale też nie byłam jej jakąś ogromną fanka, za to bardzo lubię tę aktorkę, jest taka śliczna i tak ładnie po polsku mówi :D
Jejku przegoniłaś już mnie chyba w ilości obejrzanych bajek ;D Muszę kiedyś ponadrabiać swoje zaległości. Może pościągam jakieś i w święta z chrześnicą obejrzę ;)
To TP już od kilku lat miałam ochotę zacząć i w końcu się przemogłam ;D W sumie mało odcinków i soundtrack jest śliczny, więc mam nadzieje że jakoś to sprawnie pójdzie ;) No i dawno nie byłam ciekawa głównego wątku w serialu, tak jak tutaj właśnie :D Aż trudno mi się powstrzymać od spoilerów :D
Mnie wkurza jego paraliż twarzy i kompletny brak mimiki xD A CHCĘ WIERZYĆ, że aż tak zdesperowana nie jestem, także odmówię sobie tej przyjemności płynącej z patrzenia :D
Szczerze mówiąc nigdy mi się nie chciało nawet sprawdzić jak mówi, nie interesuje mnie to w ogóle :D Ciągle tylko czytałam jak to świetnie mówi, ale ja się generalnie takimi rzeczami nie podniecam za bardzo :D Do tej pory nawet nie obejrzałam tych filmików wstawionych przez Sylwię z Paulem, bo też jakoś tak mnie to za bardzo nie ruszało. A to już jest dziwne... :D
Co do urody to jest ładna, ale jakoś tak mnie irytuje. Ale to na 100% przez znienawidzoną postać. Nic na to nie poradzę.
Ja właśnie tak od zawsze lubiłam ten opening w TP. Strasznie dobrze mi się kojarzył :) Zresztą u Lyncha właśnie jest taki fajny, lekko psychodeliczny klimat i to też w muzyce znajduje odzwierciedlenie. Ostatnio widziałam Blue Velvet, bo też mi się przez to że zaczęłyście TP przypomniało żeby obejrzeć, bo taka znajoma ma 10/10. No ale mnie nie podeszło.
Chcesz sobie spoilerować? :D To by było bez sensu.
Nie no jaki kompletny brak :D Są sceny w których jest mu smutno i sceny w których się uśmiecha, to już są dwie,a na pewno by się jeszcze jakieś znalazło ;D
Ja kiedyś oglądałam bo ktoś na poprzednim moim forum wstawił. I ja lubię czasem takie głupoty oglądać akurat xD Paula nie raz oglądałam :D
Ja kocham od dawna tę piosenkę, jeszcze przed tym jak zaczęłam myśleć o oglądaniu tego serialu. No przepiękna jest. Właśnie ten serial taki klimatyczny jest, trochę dziwaczny, ale całkiem fajnie się ogląda. I Kapitan z HIMYM który mnie za każdym razem rozbraja dosłownie xDDD Nie chcę sobie spoilerować, to jeden z nielicznych seriali który chciałabym obejrzeć, bez jakiejkolwiek znajomości fabuły, ale jednak kusi mnie to niezmiernie żeby jednak sprawdzić kto zabił tę laskę :D
Może i są, ale ostatnio widziałam jak wygląda jak jest wesoły i ręce mi opadły. Myślałam, że tylko ja strzelam takie głupie grymasy, ale jednak nie... Z tą różnicą, że ja nie grywam w serialach :D
Chyba po postu nie umiem się tak zainteresować jakąś sławną osobą albo ogólnie kimś kogo nie znam. Jakiś taki ewidentny mam problem z ochroną życia prywatnego przez co i cudze staram się ignorować :D
"ale jednak kusi mnie to niezmiernie żeby jednak sprawdzić kto zabił tę laskę :D"
Nienormalna jesteś, sorki ale muszę to napisać :D
Tak, własnie Kyle MacLachlan w Blue Velvet też gra główną rolę + Isabella Rossellini :D I tu mi się od razu przypomina Ross i ten odcinek jak ją spotyka i wychodzi na kretyna, bo próbuje ją zaciągnąć do łóżka :D
No widzisz, to go powinnaś zrozumieć :D ahahhaha
Ja też nie jestem aż taką psychofanką, chociaż jak kogoś szczególnie lubie w danym momencie, to trochę informacji o tej osobie czytam, albo oglądam jakieś krótsze wywiady ;D
hahahahahha czy Ty dopiero teraz doszłaś do tego wniosku? :D Myślałam, że nigdy nie ukrywałam tego faktu szczególnie przed ludźmi, że jestem nienormalna :D
Wiem, jak zobaczyłam na kokpicie że oglądałaś, to sprawdziłam o czym to i kto gra i też sobie przypomniałam ten odcinek :D
Nie, raczej się nie zanosi :D Jak się na kogoś uprę, to mogiła. Będę hejtować i kropka :D
Wywiady jeszcze czasem tak, ale teraz już coraz rzadziej. Chyba się zestarzałam xD
Ale to chodziło o ten konkretny rodzaj nienormalności, który chciałam dodatkowo podkreślić :D
No ja też trochę przystopowałam z tym czytaniem i oglądaniem wywiadów w porównaniu z tym co było kiedyś:D
aaaaa ok :D To zwracam honor :D
To ja w ogóle nie mogę tych seriali 40+ (minut :D)
Zaczęłam Flasha, obejrzałam pilot, a teraz mam szczerze mówiąc w dupie co będzie w drugim odcinku :D
Supernatural jedynie właśnie mogło by uratować to, gdybym może się tak jak piszesz - "wbiła w ten tryb" ;) A tak siedzę, niby oglądam, a jakoś tak w ogóle bez większego zainteresowania. Gdyby nie to, że najczęściej potem o tym z koleżanką gadam, to chyba w ogóle bym przestała.
TO może jedynie obejrzę, bo autentycznie mnie ciekawi, czego nie mogę powiedzieć o TVD które jest tak denne, że aż skręca mnie jak patrzę.
O tym TP poważnie myślałam, ale to jest taki serial który by dobrze wchodził wieczorkiem, a ja wieczorkiem zasypiam na siedząco przed północą...
Widziałam właśnie, że zaczęłaś Hannibala jeszcze, ale to kompletnie mnie nie interesuje. Obawiam się, że (z góry przepraszam) będzie to coś na kształt Dextera, także nie bardzo.
Znalazłabym sobie jakiś nowy serial... Właściwie to myślę o "Once upon a time", ale nie wiem kiedy i czy do tego w ogóle dojdzie xD