Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122848
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

C.D. :))

T. 36

Poprzedni: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2348232

Wszystkiego najlepszego w 2014 :)) :*

anulka88

Oglądanie czego?

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Załapałaś :D Szybka zmiana ;p
Seriali, seriali :D

anulka88

W porę się spostrzegłam ;P
Na 4x15 jestem ;P
A u Ciebie?

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

:))
No a ja jeszcze filmy, od środy serial, ale ja nic nowego nie wymyślę, wkurzyłam się i tyle... moją kolejkę przeskoczymy po prostu ;p
Rok temu jak kinomaniak zniknął to wrócił po ok. 6 tygodniach, mam nadzieję, że tym razem nie będzie gorzej :D Więc teraz pooglądamy jego a później najwyżej w najgorszym wypadku jak nie wróci to minie wystarczająco czasu, że Ci wszyscy użytkownicy porozpraszają się po pozostałych portalach i wezmą się za uzupełnianie :D I dalej się będzie oglądać :)

anulka88

To co teraz będziecie oglądać? ;)

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

http://www.filmweb.pl/serial/PitBull-2005-282083
Akurat mamy na DVD, bo mój uwielbia ten serial, więc sprezentowałam :)) Chociaż trochę oddali się problem online, zostaną tylko bieżące, ale to raz dziennie, więc się nie odczuje ;p

anulka88

Króciutki ;D

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Nom...:) Jak się spodoba a raczej się spodoba, więc szybko obejrzymy ;p

anulka88

Ja po Fringe też biorę się za krótkie seriale;)

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Ja w sumie też mam sporo zaznaczonych takich krótkich jak ostatnio przeglądałam, więc pocieszam się, że jak ruszę to część szybko poleci :D

anulka88

Zrobi się przejrzyściej ;D

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Nooo... :D
A czytasz coś czy na razie nieee...?

anulka88

Nie.. na razie jakoś nie ;)

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Bu... :/

ocenił(a) serial na 9
anulka88

http://lubimyczytac.pl/aktualnosci/3394/ekscentryczne-zwyczaje-znanych-pisarzy

ocenił(a) serial na 9
anulka88

http://allegro.pl/amazing-spider-man-1-700-usa-jedyna-taka-unikat-i3857444077.ht ml :o

anulka88

Wow ;D

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Niezła pozycja dla fana :D

ocenił(a) serial na 9
anulka88

http://www.dw.de/popxport-special-cascada-2013-12-28/e-17273890-9798 trochę długie...ale całkiem fajny przegląd, taka pigułka na zapoznanie :)

ocenił(a) serial na 9
anulka88

http://www.ckm.pl/lifestyle/pasja-zbierania-ecstasy-i-inne-dziwne-hobby,6776,1,a .html ludzie są naprawdę nienormalni i obrzydliwi...

anulka88

Witam :)
Kiedyś wkleiłam tu zdjęcie takiej sukni ślubnej, tyle że nie było widać całego przodu i się zastanawialiśmy czy z przodu też ładna. Właśnie natknęłam się na zdjęcie tej sukni gdzie jest cały przód
http://theallycat.tumblr.com/post/73127233793/gorgeous-v-neck-lace-beading-short -sleeve-wedding
Jest prześliczna. Jak będę kiedyś wychodzić za mąż to muszę znaleźć coś takiego :D

Co u was? Bo ja dziś w znacznie lepszym nastroju :)

ocenił(a) serial na 9
immortal13

O nieee... całkowicie nie w moim stylu... Równie dobrze mogłaby zarzucić na siebie te zasłonki z tyłu... :D Taki firankowy worek :D
Bez zmian... Czyli średnio... ;p

anulka88

Za to całkowicie w moim stylu, taka prosta, delikatna, po prostu piękna :)
Ale prawda jest taka że jak już rzeczywiście czegoś szukasz to są tylko takie bezy - eh, jak ja tego nie lubię, a większość osób właśnie takie sukienki wybiera na wesele - nie rozumiem tego :/

Jak średnio to zawsze może być lepiej :D

ocenił(a) serial na 9
immortal13

No mi się podobają bezy, ale też nie każda :D
Może i gorzej, ale mam nadzieję na lepiej ;p
Poza tym nadal jestem wkurzona na kinomaniaka...

anulka88

Ja ich nie znoszę :/
Na pewno na lepiej :)
?? A co sie stało?

ocenił(a) serial na 9
immortal13

Zobaczymy :)
No zamknęli portal... :(

anulka88

Trzymam kciuki :)
No to co? Są inne

ocenił(a) serial na 9
immortal13

Nie dziękuję :p
Wiesz... kto jak kto, ale że ja będę takie rzeczy mówić to bym nie pomyślała nawet, ja, która przed wyjazdem nic nie obejrzała online teraz płacze za portalem online :D A że był naprawdę fajny, naprawdę duża baza i seriali i filmów, nawet tych mało znanych :) Bez limitów, co ważne.
Niby mam drugi, ale jest już gorszy... Na dłuższe oglądanie nie pozwolę sobie i baza jest uboższa, ale trochę popatrzyłam to jednak i tak spora w porównaniu do innych portali... ;p Więc nie zostaje mi nic innego jak się przyzwyczaić od nowa... ;p
Rozumiem, że ściągasz wszystko?

anulka88

Nie. Nie ściągam, ale seriale które oglądam są dość znane i nie trudno je znaleźć. A że nie zawsze są od razu wstawiane to mi nie przeszkadza bo i tak nie od razu oglądam nowowyemitowany odcinek. Limity mi nie przeszkadzają bo i tak 1 odcinek trwa średnio 40 min więc się zmieścisz w limicie. Nie mam konkretnej strony na której oglądam, na której znajdę to na tej oglądam.

ocenił(a) serial na 9
immortal13

Seriale, fakt, można sobie poomijać limity, ale film? To już trzeba kombinować :D Dobrze, że jeszcze mam spory zapas filmów jak coś :D

anulka88

Ja czasem 1 film przez tydzień oglądam :DDD bo albo limit, albo mi się odechce albo muszę wyjść i tak schodzi...

ocenił(a) serial na 9
immortal13

:o :o :o No to w takim przypadku faktycznie nawet nie wiesz co to limit :D Ja jak przestawiam się na filmy to sporo, więc... ;p

anulka88

No w wypadku jak oglądasz dużo to pewnie musi to drażnić. Naszczęście nie znam tego uczucia :)
Ostatni film jaki oglądałam to chyba "Open Grave" z JoMo jakiś tydzień temu (czyli niedawno) ale przed tym filmem (jakiś miesiąc temu) to próbowałam "Holiday" bo mi ktoś tu na forum (chyba martusia) polecał. Ale jeszcze go niedooglądałam bo jakiś taki nie w moim typie

ocenił(a) serial na 9
immortal13

To już bym w ogóle w cholerę rzuciła filmy niż bym miała tak oglądać :D

anulka88

:) Ale czasem rzeczywiście chcę coś obejrzeć, ale albo mi coś (lub ktoś) przeszkodzi albo mi się w połowie filmu odechce i po jakimś czasie dopiero kontynuuję.

ocenił(a) serial na 9
immortal13

Haha, no tak czy siak nie rozumiem :D :PP Ja bym tak nie mogła ;p

ocenił(a) serial na 6
immortal13

Aa, czyli OG z Józkiem już jest??
O Boże, ja to ale śpię ostatnio;) I jak ocieniasz?

WhiteDemon

Rez rewelacji, obejrzałam tylko ze wzlędu na JoMo i tylko ze względu na niego dałam 7/10.
Chyba gdyby nie on to dałabym może 5/10

ocenił(a) serial na 6
immortal13

Uuu. To cińko;) No nic, pewnie i tak sama kiedyś sprawdzę ale dzięki że ostrzegłaś:*

WhiteDemon

Obejrzyj. Dla Józka mimo wszystko warto :)

No, ja tam po tym filmie się szału nie spodziawałam. Bardziej liczę na Warhouse czy tam raczej Armistice teraz. Ale chyba jeszcze tego nie ma, no nie? Jakoś tak się cicho zrobiło o tym filmie. Chyba jeszcze nie powstał..

anulka88

A podobają ci się welony? Bo ja chyba wolę woalki... jakoś lepiej wyglądają

ocenił(a) serial na 9
immortal13

ymmm... nieee... :D woalka kojarzy mi się ze starą, zapłakaną babą ze 3 wieki do tyłu :D
Ale rękawiczki bardzo mi się podobają :)

anulka88

:) coś gusty nam się nie pokrywają :P

Rękawiczki są fajne choć nie do każdej sukienki pasują, bo czasem wygląda się z nimi zbyt... "kopciuszkowo"

ocenił(a) serial na 9
immortal13

No totalnie, ale z dziewczynami się dogadasz tylko ja jestem taka z innej planety biorąc pod uwagę niektóre rzeczy :D
To jak sukienka bardziej szałowa to rękawiczki skromne i na odwrót :) Jakoś można podpasowac zawsze :)

anulka88

:)
No właśnie można, a jednak tyle dziewczyn na ślub ubiera się tak fatalnie że nic tylko ręce załamywać. Nie mówię ze wszystkie, ale czasem naprawdę wygląda to tak fatalnie że się zastanawiam czy ona się w lustrze widziała. Każdy na swoim ślubie chce wyglądać jak najlepiej, żeby go zapamiętano, ale często idzie to w taką przesadę, że wychodzi straszny kicz.

ocenił(a) serial na 9
immortal13

No bo nie można ze wszystkim przesadzić, ale jak ubiorą się w jakieś szałowe kiecki, biżuterią obwieszą, jeszcze we włosy ponawpinają, mocny makijaż to faktycznie taka dziewucha wygląda żałośnie... :)

anulka88

Dokładnie. Jeszcze ten makijaż. Ja osobiście staram się być z tym ostrożna i przeważnie to tylko tusz i kredka, czasem błyszczyk. A jak już jakaś większa okazja to trochę pudru nałoże (ale nie za dużo, bo z tym też można przesadzić) i już.

ocenił(a) serial na 9
immortal13

No ja akurat podkład muszę, bo cery nie mam jak pupka niemowlaczka... ;/ więc trzeba maskować to i owo... ;/ Ale oczywiście wszystko w swoich odcieniach a nie maska na twarzy :)
Lubię make-up, bawić się cieniami, ale na co dzień, albo bez cienia, też na szybko kredka, albo jakieś jasne, kolorki :)

anulka88

To jedno muszę przyznać że ja na szczęście nigdy z cerą nie miałam problemów.

Niektórzy nie znają słowa "umiar" http://www.kozaczek.pl/img/lmaj/k483.jpg :DDD

ocenił(a) serial na 9
immortal13

Akurat to jeszcze nie jest tragedia... Brwi ładne, rzęsy widać, że doczepiane, ale jeszcze w miarę akceptowalne, mocno wytuszowane, ale ja lubię mocno byleby tylko nie było takich posklejanych kępek :D może za dużo podkładu to jedyny minus, ale usta też ładne, lubię takie kolory nude :)
Ale jak się widzi takie pomarańczowe solary to to jest dopiero masakra :D