Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122848
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

C.D. :))

T. 36

Poprzedni: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2348232

Wszystkiego najlepszego w 2014 :)) :*

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Do Ciebie nie, ale o Tobie oczywiście, non stop o Tobie piszemy ;D
Napiszę tylko dziękuję i spadam (jako, że filmy na następne pół roku wybrane xD)
Zatem - Dziękuję ;)

Slutty_Pumpkin

Obiecałam sobie, że już nie będę wstawiała takich rzeczy, jeszcze takich mega lamerskich, ale nie potrafiłam się powstrzymać, ten jeden raz :D
http://besty.pl/3086703 ;*

ocenił(a) serial na 9
martusia_47

Nie zgadza się ;p

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Kiedy ja lubię jak Ty takie coś wrzucasz! ;) Dla mnie mogłabyś być nawet skorpionem xD

http://oi39.tinypic.com/11qpudd.jpg
Wstawiałam jak Cię nie było - miałam w kinder niespodziance, którą otworzyłam w domu mojej babci ;D Wszechświat Marta, Wszechświat.

Slutty_Pumpkin

Cieszę się, że nie uważasz tego za prześladowanie ;D
Jezu, jaka słodka panda!!! <3

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Oj Marta Marta, kto tu kogo prześladuje ;D
Aż się uśmiechnęłam jak ją wyciągnęłam i musiałam się nią pochwalić ;)

Slutty_Pumpkin

To i ja się pochwalę, bo w końcu naprawiłam swój wisiorek- uroczą pandkę <3

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

;D <3
Prześladują mnie te pandy straszliwie. Wczoraj mama mi powiedziała, że coraz bardziej mam "urodę pandy", a dzisiaj zapytano mnie czy chciałabym fioletową pandę (auto) ;D

Slutty_Pumpkin

Jak to masz urodę pandy? :D
Mi to znajomi zawsze wstawiają wszędzie pandy, jeśli w internetach się coś pojawi :D <3

anulka88

Śpicie jeszcze? ;P

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Nie... :D
Długo będziesz?

anulka88

To dobrze ;)
No..:P

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Bo muszę isć troszkę się ogarnąć itp.

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Jestem :)

anulka88

Nareszcie ;P
Jestem już za połową Fringe ;D

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Co to ma znaczyć?? :PP :D
To fajnie :) Podoba się? Ja mam 64% ;p

anulka88

Ja zdążyłam się umyć, ubrać, uczesać i zrobić śniadanie ;D I jeszcze czekałam na Ciebie, oglądając serial ;D
Tak na 6-7 na razie ;) Ale chyba nie masz w planach oglądać?

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Ja zrobiłam to samo + szybki make-up :D :D
Nie... Nic nie ciągnie ;p

anulka88

;D
Rozumiem ;P

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

W mojej naaajbliższej i dalszej przyszłości skupiam się na filmografiach ulubionych osób i "książkowych" produkcjach :D

anulka88

Widzę nawet dużo "moich" ;D
Kiedy oglądasz Sztorm Stulecia?

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

O widzisz?? :D Co np.? :D
Kinga na razie zostawiam z boku, muszę jeszcze trochę swoją kolekcję powiększyć (chciałabym wszystko, ale to za długo potrwa... ale mam już pomysł jak to rozwiązać :D) i wtedy wezmę się za samego Kinga, książka-seans-książka-seans itd. :D

anulka88

Ringer, Haven, Dexter, OUAT x2, Tajemny Krąg, 90210, Gra o Tron, Sekretny dziennik call girl, Kompania Braci...
Nad kilkoma się jeszcze zastanawiam, ale jak będę aktualizować listę to więcej będzie ;P

M jak miłość?? Serio?? ;D

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

W pierwszej kolejności pójdą z 3 oczkami, ewentualnie z 1, jeżeli jest książka :D
Te oglądałaś, tak? :)
Haha... :D Wiesz tak zaznaczyłam sobie, bo ja nigdy nie oglądałam tego serialu, ani jednego odcinka, już "Modę na sukces" miałam takie zrywy w oglądanie gdzie autentycznie oglądałam :D
Jeszcze coś z takich długich telenowel zaznaczyłam, ale to nigdy pewnie nie dojdzie do skutku, bo z dostępnością jest problem... :D Także trzeba to chyba odznaczyć, żeby wstydu nie robić :D

anulka88

Nie wszystkie jeszcze oglądałam.
Odetchnęłam z ulgą ;) Nic nie mam do tego serialu, niech sobie leci póki ma swoich odbiorców, ja i tak tv nie oglądam, b. rzadko ewentualnie ;) Ale to raczej dla pań po 40 ;D;D

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Może uda nam się na coś umówić :D
Ale gdyby była taka możliwość to bym się chyba zastanowiła... :D No ale, że nie ma... :D

ocenił(a) serial na 9
anulka88

http://www.youtube.com/watch?v=fVAtNsdSMfA to się zaskoczyłam tym duetem :))

anulka88

Bardzo fajna piosenka w przeciwieństwie do tych bardziej znanych. Widać co ma wzięcie. Trochę to smutne ;D

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Ja dopiero co ją usłyszałam, słucham fajnego radia,teraz aktualnie soundtrack, piosenki z bajek właśnie, musicale, sensacyjne, bardziej znane, mniej, klasyki, nawet nie wiedziałam, że niektóre piosenki były użyte w filmach :)

ocenił(a) serial na 9
anulka88

Czy tylko u mnie coś dziwnego się stało z kinomaniakiem czy coś faktycznie pozmieniali??

ocenił(a) serial na 9
anulka88

Jestem upośledzona... Fałszywy alarm :D

ocenił(a) serial na 9
anulka88

http://www.ckm.pl/lifestyle/39-kultowych-filmow-obejrzanych-od-konca,293,1,a.htm l :D :D :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Eh, nudzę się troszku ;P

Patrz Anulka - prawie całą serię zaliczyłam ;D
O "3 metrach" jeszcze może z Rose pogadam jak będzie, bo to ona mi polecała ;D, ale tak - aż tak źle ;D Ocena pod wpływem nerwów wystawiona ;)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Widzę :D
Też się zastanawiałam nad maratonem, ale tak jakoś się schodziło... ;p Widziałam do 3 części, ale patrzę, że 5 wychodzi :D Haha :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

No nie... Anulka nie dokończyła serii? ;D
Jestem pozytywnie zaskoczona - po serii "Madagaskar" (fakt faktem, że oglądałam w Nowy Rok więc ledwo ledwo xD) myślałam, że już się nie podejmę czegoś takiego, ale jednak całkiem fajnie ;D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

W kinie byłam na 3, więc dalej nie mogłam oglądać :D a teraz już chyba nie zacznę, no...bo... wiesz... :D
Maratony są fajne :)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

No ale jednak pod rząd nie jest za dobrze według mnie - już mi się pierdzieli co było w której części ;D
Chyba lepiej jest tak w jednym tygodniu, ale w różne dni i z przerwami w postaci innych filmów/seriali ;D
No i są serie, których się nie da zaliczyć "na raz", bo to traci wtedy sens i nie jest zabawnie nawet ;)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Jak oglądam jakąś serię to właśnie broń Boże inny film wciskać, nawet serial staram się przełożyć :D Totalnie się wkręcam w serię :PP
Np.?

ocenił(a) serial na 1
anulka88

No np. ostatnio z kol. się nie mogłyśmy dogadać gdzie się dzieją poszczególne części "Oszukać przeznaczenie" ;D
To włączyłyśmy 1 żeby sprawdzić ;D No i potem już 2 nie dało rady, bo to się nudne robi jak tak pod rząd się ogląda ;D
Z przerwami sobie powtarzamy ;P

Ogółem te horrorowe serie głupio się ogląda pod rząd moim zdaniem, Ze 2 to jeszcze, ale całość na raz to masakra ;)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Ja nie pamiętam w ile obejrzałam... 2-3 dni...? No fakt, bo to już fabułą samą w sobie nie zaskoczy, tak samo jak "Piła" :p

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Piły to nawet nie miałam jednego podejścia ;D Tak samo nie mogę "Teksańskiej masakry" - raz próbowałam i nie dałam rady xD

No nie zaskoczy xD Chociaż jeszcze jest trochę ubawu ;D
Raz na jakiś czas będę sobie oglądać te rozpoczęte i niepokończone serie horrorów, ale tak jak mówię - wolę moją metodę "nie pod rząd" ;D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Pily - ogladalam :)
Masakry - obejrzalabym i te stare i nowe i obejrze, bo... mam powod :D

anulka88

Zmieniłaś avatar? o_O chyba po raz pierwszy
Swoją drogą czy ja przypadkiem nie miałam cię już w znajomych? Wyrzuciłaś mnie? :(

ocenił(a) serial na 9
immortal13

Tak jakoś mnie naszło :D
Miałaś... :) Ale chyba pisałam o mojej "zasadzie"...? :p I nie lubię tego słowa "wyrzuciłaś"... :/ Po prostu taki szybki układ na dobę z zaproszeniem a później wracam do standardowych, realnych znajomych :)

anulka88

Aha. Możliwe że o tym wsomniałaś. Zapomniałam. W porządku.

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Ale oglądałaś chyba hiszpańską wersję, prawda? Bo mi się włoska b. spodobała, chociaż oglądałam ładnych parę lat temu, więc nie wiem jak dzisiaj bym do tego podeszła ;)

ocenił(a) serial na 9
martusia_47

A książki czytałaś? :)

anulka88

Nie, bo kiedy miałam ochotę przeczytać, to tylko w pdfie miałam, a nie lubię tak czytać ;)