Dynia udziela pozwolenia na dalszą dyskusję.
T: 38
Poprzedni: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2368532
Takich po 20 minut to zdarzało mi się po 22 odcinki - cała seria ;D
Ale takie po 45 minut to gdzieś tak pół serii na pewno ;D
Chociaż pamiętam jak raz usiadłam i oglądałam zimą od 17 do 3-4 nad ranem tak non-stop praktycznie ;D
Czasem zaczynam później i kończę bladym świtem ;P
Mój wczorajszy rekord to 9 (po ok 43 min) ;D Wcześniejszych nie pamiętam, ale myślę że do 10 spokojnie by dobiło ;)
Ale tylko od czasu do czasu mogę sobie na to pozwolić ;)
Ja się boję sprawdzić. Zawsze sobie obiecuję, że policzę dokładnie, ale potem się trochę wstydzę, że tak dużo potrafię w nocy obejrzeć ;D No ale podejrzewam, że tak ze 12-15 odcinków mogłam spokojnie oglądać w sezonach 1-4 Supernatural ;D
No ale cóż, jedni się objadają, ja oglądam ;)
Supernatural świetnie się oglądało, zwłaszcza tak jak mówisz, początkowe sezony ;)
Ale 12-15.. wow ;D
No tak, masz rację, zamiast tracić czas na jakieś głupoty i internecie to lepiej coś pooglądać ;D
No cudownie się oglądało, nie umiałam się oderwać ;) Nic mi tak szybko nie szło jak SPN ;)
No to zobaczymy jak będzie z BB ;D Do usłyszenia ;)
Lost jeszcze się super ogląda ;) Nie wiem czy widziałaś, ale jak nie to chociaż się zastanów, bo na prawdę warto ;D
Mi się podobała całość, było w pewnym momencie małe załamanie, ale to przez straszne namieszanie w fabule, ale nie poddałam się i oglądałam dalej, wszystko się wyjaśniło... i końcówka świetna ;D
No ja też całość, jakże by inaczej :D Ale nie zaliczałam się do lostomaniaców :D
Ja nie dam rady obejrzeć 12 i wzwyż ;D Jak Slutty utrzyma takie tempo to nie mam szans ;D
Ale postaram się nie zostawać w tyle ;D
W weekendy w sumie czemu nie? Ale ja na tygodniu teraz to 3 max. :D
No ale Wy torpedy rozj.ebiecie serial moment :D
Nie wiem, to chyba nie na moje siły, poza tym mam obowiązki w domu ;) Wczoraj już po 9 miałam dość, a serial bardzo fajny, szybko się ogląda ;)
Hahha ;D Jestem już na 20 odc, a Ty? ;D
Uuu cieniutko ;D ;P
Ja skończyłam 1 sezon. Świetny serial, szkoda że zaraz koniec i pewne rzeczy się pewnie nie wyjaśnią, ale i tak warto ;)
Jak ktoś paczy jeszcze PLL, bo to od tej samej Pani autorki ;D, to powiem że podobny poziom, ale chodzi mi oczywiście o 1-2 sezon, ewentualnie 3, bo teraz to już za daleko to zaszło, ciągle nic nie wiadomo, a pytań i niejasności coraz więcej ;P
18 odcinek skończyłam, czyli 1 z 3 sezonu ;p tak dziwnie są numerowane odcinki ;p
Ehhh... wkurzyłam się na koniec 2 sezonu... muszę poczytać o aktorach czy sami zrezygnowali z serialu czy odgórnie, bo nie wszyscy zostali...
No normalnie przy serialach masz od 1 do 20/20któregoś i kolejny sezon od 1 ;p Niby jest podana łączna liczba odcinków, ale przy dużej liczbie włącz na szybko np.? 73 odcinek :D trzeba se policzyć ;p
A tutaj niby już 3 sezon a 18, tak dziwnie mi się przyzwyczaić... ;p
Nie zawsze ;P Zależy od serialu ;) Czasem jest tak dziwnie.
A po co włączać tak w środku? ;P To raczej nie do tego służy, raczej żeby mieć ogóle pojęcie ile serial ma odcinków ;)
Z takim ciągłym numerowaniem to tylko przy telenowelach i telenowelatopodobnych produkcjach się spotkałam, dlatego tak razie mnie tutaj :D
No wiem, wiem :D Nie wiem czemu tak napisałam ;p
Gdzie już jestes? :D
Ania, każdy serial tak ma, tylko że to takie "nieoficjalne" ;D
Np. TVD teraz będzie miało setny odcinek i obsada świętuje ;P
http://vampirediaries.pl/12650-obsada-tvd-swietuje-100-odcinek-serialu
Jestem na 2x06, skończę dzisiaj ;)
Wiem, że każdy ma ciągłość, ale nie włączasz 25 odcinka "Pamiętników..." tylko S02E03 ;p A tutaj odpalam płytę z 3 sezonem (tak napisane na pudełku), 1 odcinek a po wstępnych literach i coodcinkowym wstępnym filmiku, odcinek 18 :D To mnie myli cały czas ;p
Kurczę muszę sprawdzić w jakimś dłuższym jak oglądałam jak było ;p
Łeee... 10 odcinków to końcówka już :D
Zaczynasz od razu serial, żeby wyprzedzić Slutty :D czy coś po drodze jeszcze?
Jakie 10? 5 ;D
Nie, nie... mam 5 bieżących do nadrobienia, ale czekam na napisy, może się wyrobią do jutra i od razu łyknę na raz wszystkie ;) W weekend niestety pracuję, ale może chociaż troszkę uda mi się pooglądać ;) Ale tak czy siak w tygodniu nadgonię ;D Chyba, że dziewczyny będą się ociągać to jeszcze po drodze obejrzę jakiś króciutki serialik ;P
W sensie tyle w sezonie, nie że zostało ;p
Ja dzisiaj "Originals" obejrzę i dalej "Pitbulla" :D Skończę do niedzieli, taki cel postawiłam :D
Masz 4 dni i 15 odc, prosty rachunek ;D Nie ma opcji, żebyś nie zdążyła ;P
Wstyd mi strasznie ;P Ale to w końcu jubileuszowy odcinek, więc może mnie nie zanudzi ;D
Pewnie, może tak się wyrobię, że jeszcze jakiś film obejrzę :D Albo książkę skończę, bo wczoraj w nocy zaczęłam :D
No ja ciekawa jestem :))
Ja też, ale boję się, że jak pójdę, to istnieje prawdopodobieństwo, że wrócę w lutym dopiero ;<
Przekaż Marcie: "<3"
Ładny. Jesteś okrutna.
Do napisania ;)
O nie ;(
Ale jak znajdziesz czas to nie ma, że nie chcę! Wchodzisz i nadrabiasz! ;D
Przekażę jak będzie okazja ^^
Wiem ;*
Żeby jeszcze było co nadrabiać, znowu Anulka będzie sobie sama linki wstawiała pewnie ;D
Chociaż mogłybyście mnie raz chociaż zaskoczyć i dokończyć beze mnie temat ;D
I na recki z TVD czekam! ;D Bo chyba wszyscy pozapominali, że wraca w tym tygodniu ;D
Teraz już naprawdę idę. Ostatni post :D
Hahaha, ale byś się zdziwiła. Ale tak właśnie podejrzewam, że skończy się na paru stronach linków Anulki xDDD
Zupełnie jakby wszyscy tu wchodzili z Tobą porozmawiać ^^ (chyba Ci słodzę. Może to dlatego, że planujesz zniknąć na dłużej? ;c)
TVD wraca? :O Szybko jakoś xDDD
Zastanowię się czy obejrzę. Recki chybaby wystarczyły..
Serio, idę. Do napisania, po raz któryś xD ;*
No przez najbliższe dni nie będę mieć chyba internetu, a potem to już nauka ;)
Może to ja jestem natarczywa i Was rzeczywiście wszystkich potwornie dręczę i zaczepiam... Muszę przestać.
Serio papa w takim razie ;*
Tak, faktycznie. Masz racje. Nie powinnaś nas tu trzymać na siłę, więzić przemocą słowną i w ogóle zamęczać rozmową.
A tak na "poważnie" to żyję nadzieją, że damy radę zapisać parę stron w ciągu Twojej nieobecności xD
Eh, jaki człowiek takie marzenia :D
Odpowiedź Anulce, z poprzedniego tematu, bo się nie skapnęłam że już było 1000 postów
:
No Gael dobrze gra, zawsze lubiłam go oglądać, chyba tylko w jednym filmie mi nie przypasił, ale też rola była do bani totalnie;)
Z tymi serduszkami to taka schiza mi została, nie wiem, powinnam opanować się z tym ale jakoś mi nie wychodzi, jak było coś w danym obrazie co mnie choć trochę ujęło to trzaskam serduchem na lewo i prawoXD
Dorocińskiego bardzo lubię (Ogród Luizy<3 chociaż dość naiwne;), Gorczyca też okej lubiłam ją w "Skrzydlatych świniach" nieźle zagrała, ale tak jakoś...kurcze to już była dawno jak oglądałam nie pamiętam co mi nie pasiło, może chemii za mało było;)
Ci powiem, że jak chodzi o 127 godzin to dziś bym dała inszą ocenę, na pewno niższą;)Co do "Sierotki..całkiem możliwe że byłam nie w sosie, hehe. To wiadomo czasem wpływa na odbiór. No od Triera to ja trawię tylko (no dobbra, uwielbiam) Tańcząc w ciemnościach z Bjork<3 bosko kobita zagrała, kto by pomyślał, bo śpiewaczka;) Inne jego "dzieła" mnie irytują że masakra. w tym właśnie Antychryst.
Że Ci się chciało liczyć Bejbe:***
Ja cały czas sobie mówię, że muszę się w końcu wziąć za filmografie, bo mam te serduszka, ale nie chcę wystawiać oceny na podstawie jakiegoś serialu czy 2-3 filmów, jak na razie udało mi się tylko 2 zaliczyć... ;p
Ale aby zacząć to później już pójdzie, bo teraz to pojedyncze filmy z dysku cały czas się domagają obejrzenia i wyczyszczenia :D
Teraz "Pitbulla" oglądam, w 1 sezonie - ależ on śmiesznie wyglądał, w 2 już tak "po swojemu" :D No fajnie gra, ale jeszcze nie dostał serduszka, jeszcze nie czas, ale kto wie, ogólnie ostatnio sporo dodałam sobie, nie wiem kiedy to obejrzę :D
Oglądałam ten film, ale to było z jakieś 10 lat temu...? Kompletnie mi się nie podobał, ale nie ma co się dziwić, gimnazjum/początek liceum byłam, i tak jestem w szoku, że do końca go obejrzałam, ale totalnie nic nie pamiętam, jedyne jakieś takie migawki jak się kręci jak najarana :D
Melancholia i Nimfomanka tez jest od niego, nie wiem jak dam radę :D A chcę obejrzec :D
A no chciało :D :*