T:40 Gadaniny ciąg dalszy ;) Poprzedni (39) temat : http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+i +przyjaciele,2380573
mam teraz zbyt wiele rzeczy na głowie, dlatego muszę odmówić, ale możemy się niedługo na coś umówić, najlepiej jakąś uroczą bajkę czy coś:D
Poza tym ściągnęłam 1 sezon SPN, więc może jeszcze się zgodzisz ze mną obejrzeć <33 Może mi znowu zaufasz :D
Teraz nie mam czasu na powtarzanie SPN, bo nadrabiam Dextera i inne seriale, także raczej nie za bardzo.
Spokojnie, ja na razie jeszcze też nie zamierzam, bardziej tak w okolicach kwietnia. Jak będziesz miała ochotę i czas, to pisz;*
Ktoś tu chyba lubi Pandy... :)) http://kwejk.pl/galeria/2015807/0/szczeniaczki-ktore-wygladaja-jak-miniaturowe-p andy.html#gallerypic
Będę obrzydliwym tłuściochem... Zeżarłam, bo to już nie było jedzenie... olbrzymi kawałek ciacha... Ide klęczeć na grochu... :(
A mnie waga dzisiaj znowu pokazała mniej, mimo że się obżerałam i jestem opuchnięta od nadmiaru wody w organizmie. Szkoda, że to się jakoś nie przekłada na ogólne postrzeganie siebie w lustrze ;/
No mi teraz dużo pokazuje, aż się zaskoczyłam, że aż tyle, ale to na pewno ciasto i woda... :D Tydzień i się unormuje... :p A od soboty ćwiczenia, więc już też trochę mi ulży :)
Ja zawsze tak mam, że sobie właśnie jem wtedy więcej i nie zwracam uwagi, bo wiem, że nawet gdybym zwracała, to woda i tak zrobi swoje i na wadze będzie więcej. To po co się starać w ogóle? ;D W ogóle się wtedy nie przejmuje wagą ;D
Dzień dobry tak poza tym ;)
A może na trylogię Iron Mana ma ktoś ochotę? ;D
Co się ze mną porobiło... serie oglądam ;D
Oj nieee... :p
Serie są fajne :D Widzę że wczoraj/dzisiaj też zaliczyłaś jedną ;) 2 pierwsze mam na dysku, trzecia online będzie :D Kwestia tygodni myślę zaliczę :p
Czemu nie? ;P
Ja bym chętnie obejrzała z Tobą Twoją obecną serię (może niedługo się za nią wezmę ;) ), ale niestety muszę nadrobić te dwutygodniowe zaległości do niedzieli ;D
Także nie zwiastuję sobie za dużo snu do końca tygodnia ;)
Też na śniadanie idę, a potem film za filmem ;P
Nic mnie nie ciągnie do tego filmu... :D
Przecież nadrobiłaś, mówisz o tych rozgrzebanych chyba tak...? :p
Ja dzisiaj 3 część wieczorem oglądam :)) Bez szału te filmy, ale obejrzę do końca :)
Ale to mówię teraz o zaległościach filmowych ;) Seriale znowu sobie tydzień poczekają, znowu będę miała problemy z bieżącymi pewnie ;D Już mam 4 odcinki w plecy ;D
Ahaaa... :D
No to 4 odcinki to ponad 2 godziny :D Zamiast filmu to nadrób na bieżąco :))
Nie... teraz filmy, nie będę mieszać, bo od mieszania głowa boli ;P
Cholera. Nie mam co jeść, muszę się ubrać i iść do sklepu niestety, bo nawet pieczywa w domu nie ma ;D
Ja też później będę musiała skoczyć... Na razie uciekam, tzn. będę się kręcić może gdzieś... :p
No zaliczyłam ;) Zarwałam przez to pół nocy, ale mimo wszystko warto było.
Strasznie przegadane filmy. Praktycznie 90% to dialog, ale według mnie bardzo fajny, romantyczny, dowcipny, lekko powalony ;) Szczególnie 1cz. mi się spodobała, bo bohaterowie są w moim wieku dokładnie, przez co po prostu najłatwiej się utożsamić.
Ciekawa jestem czy Tobie się spodoba, ale mam wrażenie, że nie ;D
Zobaczymy :D
Mam 52, 52 i 42% :D Ale oceny wysokie to zobaczę, tym bardziej że mam 2 pierwsze części :p
Ja bym je bardziej Rose poleciła ;) Jej by się pewnie bardziej to spodobało, takie nieanulkowe są ;D
Ja już nawet nie wiem ile miałam % ;)
:D Podoba mi się :)
Wiesz, że ostatnio złapałam się na tym jak sama tego użyłam w odniesieniu do siebie? :D Haha ;p
Ojej... :D Srogo :p Teraz nie obejrzę, bo te filmy mam z napisami a tv mój nie czyta... No a niedługo zaczynam serial, więc mam nadzieję obejrzeć tą serię w "przerwie filmowej" po "Rodzinie Soprano" (nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi...? :D) a jak nie to n następnej już na pewno, bo już niedużo tych filmów na dysku mi zostało :D
Tak, rozumiem o co chodzi ;D Już mniej więcej ogarniam te Twoje wszystkie zasady związane z oglądaniem ;P
To fajnie, do tego czasu może jeszcze będę te filmy pamiętać, to będziemy się mogły wymienić spostrzeżeniami ;)
Właśnie... jeszcze ta Rodzina... No nic, w marcu będzie lżej ;)
Nie sa skomplikowane :D
U mnie marzec jak dobrze pójdzie bedzie dobrym miesiacem :D ale to... możemy wrócić w kwietniu do rozmowy, albo nie... na Święta! wtedy będą już efekty i będzie widać czy wszystko się udało czy nie :)
Dzień dobry ;))
Dużo tego spamu, więc nie nadrabiam wszystkiego ;D
Skończyłam wczoraj Lost Room i muszę powiedzieć, że jestem miło zaskoczona ;) Bardzo ciekawy i oryginalny serial, nie spotkałam się wcześniej z taką tematyką ;) Na plus jeszcze dodatkowo, że zakończony, chociaż pozostawia trochę dla wyobraźni ;)
Zaczęłam też oglądać HEX, nie jest to serial najwyższych lotów, jak na razie, ale strasznie wciąga, coś w sobie ma.. nie tylko J.Morgana ;D, który wyglądam tam przesłodko...chociaż nie wiem czy to dobre określenie, ale patrząc na jego blond loczki samo się nasuwa ;DD
Jak poranek mija? ;P
Zjadłam śniadanie, ide zapalić, ubrać się, umyć, bo w rozsypce jestem, może też do tego sklepu skoczę, z głowy już będzie... a później może książki trochę poczytam... Wiem! Zanim pójdę zrobić to wszystko wyłączę laptopa, bo inaczej zwsze bedę do niego wracac... :D I jak wrócę to zamiast do laptopa siądę do książki :D
Jenyyy... to jest uzależnienie... sama sobie muszę zabraniać... jeszcze tylko muszę się zacząć słuchać :D
Morgan ma tak zajebisty akcent :)) uwielbiam :)
Idę zobaczyć czy mam coś z nim zaznaczone do obejrzenia :D
Też zaraz idę coś zjeść, kawa... ;)
Ja mam cały czas włączony prawie ;) A większość czasu i tak coś oglądam na nim, więc to "dobre" uzależnienie ;D
Mimo, że nawet filmweb mam ciągle włączony, to nie siedzę tutaj, tylko kolejne odcinki odznaczam na bieżąco ;D
To brytyjski serial, więc większość tam taki ma ;)
Ale Morgan i tak jest numerem jeden ;D
Ja nawet nie wiedziałam, włączyłam spontanicznie nie sprawdzając obsady nawet... ;P
No ja też cały czas włączony i dlatego nie umiem odejść :D
Raz sama sobie wyłączyłam :D ile ja wtedy książki przeczytałam... :o no ale mimo, że wiem jak mogę spożytkować ten czas to dalej ślęczę przed tym laptopem...
Może jakieś samobiczowanie sobie zapodam? :D Bo muszę sobie znaleźć jakiś sposób na mnie :D A nie chcę upadać do tego, żeby prosić Mojego żeby ustawiał hasło jak idzie do pracy :D On tak żartem-śmiechem o tym wspomniał... ale na śmiechach się skończyło :D
Ja zawsze wszystko najpierw sprawdzam, opis (bez opisu nie ruszę :D nie musi był szczegółowy, nawet nie wskazany taki, ale taki z podstawowymi konkretami), ocenę filmwebową i znajomych, nagrody jak są, no wszystko oblukam :))
Mi tylko ciężko odejść od serialu jak już się wkręcę ;D Nie mam fejsa ani innych kont, oprócz tutaj i lubimy czytać, ale na to drugie i tak prawie nie zaglądam, mało co wchodzę na strony kwejkopodobne czy broń boże plotkarskie, czasem sprawdzę tylko pogodę i jakieś wiadomości, maila co jakiś czas, więc nie ma co zabierać mi tyle czasu ;D
Opis tak koniecznie, ale to nawet wcześniej czytałam ;)
Ja bardziej w trakcie sobie zaglądam, jak już poznam się z postaciami i kojarzę że skądś je znam ;D
No ja mam, ale wchodzę, sprawdzę co mam sprawdzić i wychodzę, czasami w pokera zagram :D
Kwejka mam ne fejsie także tylko to co tam wrzucą to widzę, na inne tego typu nie wchodzę, Mój to przegląda na potęgę, czasami przy nim zerknę, ale żeby samej włączać i przeglądać to nieee...
Pudelki itp. też nie jestem zwolenniczką, na wp jak czytam jakiejś artykuły czasami to zdarzą się, że właśnie z tych kiczowatych stron, no i jak już włączę to przejrzę, ale to na zasadzie "przejrzenia, bo już i tak włączyłam" :p
Ja na upartego też bym mogła szybko ogarnąć się, ale tak sama się zawsze zasiedzę gdzieś...
Jakiś czas temu jak wzięłam się za te książki-filmy to przez kilkanaście dni co najmniej po kilka godzin dziennie na to poświęcałam :D :o No ale już się skończyło, teraz tak na bieżąco coś tam wpadnie... Później miałam taki czasochłonny konkurs, to też pożerał czas, ale koniec. Jak jakaś jedna czynność mi się skończy to później następna... Patrzeć teraz na kolejną co wynajdę :D
W trakcie też cały czas na bieżąco obsada jeszcze wertowana :))
No i chyba jednak filmweb najwięcej czasu mi pochłania co łatwo zauważyć :D
Dobra, uciekam, bo ja jeszcze w szlafroku :o
Może też sobie jeszcze kawkę zrobię? 2 już dzisiaj, ale to jeszcze nie ma tragedii... :p OK, kawusia do fajury :D
Ja też gdzieś tam czasem się zagalopuje w tych internetach, ale szybko się ogarniam i wychodzę ;D
No filmweb na pewno, ale staram się jak najmniej tu na forum przynajmniej ;) Widzisz, wczoraj mnie np nie było i żyję ;P
Zaraz też uciekam stąd więc do wieczora mnie nie będzie ;P I jakoś potrafię to ograniczyć ;)
Jeszcze you tube oglądam, czasem sporo, ale jak lecę z serialem to szybko i o nim zapominam ;P
I takim o to właśnie sposobem, jestem po 1 sezonie Hex ;D
Pa ;*
Akurat z YouTube nigdy nie miałam problemu :p tego tumblra też nie mam, nie ogarniam nawet... :p No ja też musze się ograniczyć...
Zazdroszczę no... :D
Kawusia stygnie, lecę, pa :*
Między innymi o "Lśnieniu" (wczoraj krótka dyskusja była :p) http://lubimyczytac.pl/aktualnosci/3609/pisarze-ktorym-nie-podobaly-sie-filmowe- adaptacje-ich-ksiazek :)
Znowu będziesz narzekać, że po powrocie nic nikt nie pisał, to coś napiszę ;P
Obejrzałam 2 cz. Iron Mana i teraz próbuje się przekonać do 3 xD
Haha :D
Patrz... Zabrakło dwóch największych spamerek i forum stoi :D
Widzę,że jednak obejrzałaś, ale myślisz nad oceną :D
Ja jestem po 3 cz. "Rocky'ego" :D
:D
Nie... to nie tak ;) Po prostu czasami jeszcze przed obejrzeniem filmu zaznaczam, że obejrzałam i potem po filmie jak "wracam" to tylko ocenę uzupełniam ;) Jak jeszcze kiedyś tak zobaczysz, to znaczy, że właśnie oglądam ;D
Widzę, że "3" na 7 ;)
Ahaaa, to dzięki za wyjaśnienie :)
No jakos tak mi się podobała ta część, do tego "Eye of the tiger" :))
Przez wczorajszy offtop znów trafiliśmy do gorących dyskusji na fw ;P
http://oi57.tinypic.com/314rync.jpg
Czasami mnie to przeraża, bo tam zwykle trafiają takie tematy pokroju forum Violetty ;D
A wiesz ile ja Was czytałam zanim tu coś napisałam ;D Tyle, że nic nie zapamiętywałam za bardzo ;D
A wiesz że nie? ;D Nigdy nie planowałam tutaj nic napisać xD Jakoś tak samo wyszło... i zostałam niestety ;P
Jak klikniesz w "fora tematyczne" przed nazwą tematu, to Cię przeniesie w to miejsce, a ta tabelka jest w prawym dolnym rogu ;)
Hej ;)