Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122848
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T:41
Poprzedni (40): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2393101

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Taaa, ale kiedy ja to wszystko chcę obejrzeć? :D

"Chłopca w..." oceniłaś! I nawet wysoko jak na Ciebie :D

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

Nic nie mów :D (czyt. patrz moja lista :D :PP)
No przeczytałam i obejrzałam, film porządnie zrobiony jak na ekranizację, wiadomo były drobne różnice, ale ogólnie i to i to oceniłam na 7 :) Książka fajna, ale jakoś nie zmiażdżyła... ale dobrze się czytało, cieniutka, więc polecam a film dorównał poziomem wg mnie :)

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

Jak na mnie? :D
Lubię nawet taką tematykę :)

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Do Twojej listy raczej nie zajrzę, bo widzę tylko to co ostatnio zaznaczyłaś xD

Wiesz, z Tobą to ja nigdy pewności nie mam co Ci się spodoba a co nie :D Nadal jesteś dla mnie taką filmową zagadką, więc to, że film, który nie ukrywam jest jednym z moich ulubionych, został przez Ciebie dosyć wysoko oceniony to dla mnie duże zaskoczenie :D

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

Hmmm... "chcę zobaczyć" powinnaś widzieć wszystkie... "ocenione" tylko 50 ostatnich wyświetla :p
Haha :D To tym bardziej się cieszę, że "zadowoliłam" a nie "zszokowałam" :D
Aaa... to rozumiem, że oglądałaś :) a czytałaś? :)

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Łaaa, źle kliknęłam. Woah, tysiąc trzydzieści pięć? :O
A ja się martwiłam swoimi czterysta trzydziestoma pięcioma pozycjami.. ;D

Czytałam, oglądałam. Właściwie najpierw obejrzałam, a później przypadkowo trafiłam na książkę w bibliotece (rzadko mi się taki fuks zdarza, już właściwie się zastanawiałam nad kupnem, bo nie jestem też raczej fanką pdfów ;p). Oczywiście zrobiła na mnie ogromne wrażenie, jak właściwie wszystko związane z II WŚ. O tej tematyce to jeszcze mi się wbiła w pamięć http://lubimyczytac.pl/ksiazka/54409/klucz-sary też zupełnie przypadkowo mi wpadła w ręce ;)

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

Ooo... dzięki :D Jest film, więc dodałam do list :D To już jeden więcej :D

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Ja właśnie dopiero teraz zauważyłam, że jest film xD

Uciekam, dobrej nocy! ;*

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Filmów nadrabianie :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

"Pamiętniki..." też już nadrobione :D
Slutty... Kiedy by Ci lepiej pasowało zacząć "Rodzinę..."? Od tego czy następnego poniedziałku? :)

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

hej miłe panie ;) pięknego dnia wam dzisiaj życzę ;*

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Ooo ale synchron ;P
Dziękuję, a moje życzenia pod spodem ;*
Cześć i papa ;D

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Nawzajem :*

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

Nie darowałabym sobie, już walentynki przegapiłam, a ja nie lubię tracić okazji na składanie życzeń (no chyba, że jest Wigilia xD)
Wszystkiego najlepszego dziewczyny ;*

Kejt, jak będziesz i będziesz miała okazje to przekaż tam oczywiście Truskaweczce <3

Rose - Nie mam za bardzo czasu, ale moja mini recka Dexa z 4 sezonu prezentuje się mniej więcej tak: "Ja pier.dolę, ja pier.dolę jaki psychol xD" Jak dziewczyny pisały, że ktoś z HIMYM, to od razu stawiałam na tę postać. Jakoś tak mi od razu podszedł pod psychola, mimo że do tej pory go oglądałam jeszcze zdaje się w "Trzeciej planecie..." więc bardziej komediowe role ;D I już w HIMYM się trochę go bałam. Jak dotąd 3 sezon mi się podobał chyba najbardziej. Napiszę więcej jak obejrzę więcej ;)
Poza tym... teraz to już murowany wstręt mam do wanny, bo jeszcze w tym tygodniu widziałam to: http://thatreviewlingo.files.wordpress.com/2013/07/screen-shot-2013-07-24-at-23- 14-01.png KEJT będzie wiedzieć... xDDD
Może zajrzę wcześniej przed 7 sezonem, bo słyszałam, że serial trochę siada i może już mnie nie będzie tak trzymać ;P

Anulka - jak chcesz zacząć w ten poniedziałek najbliższy, to na mnie nie patrz. Nie ma szans żebym przez weekend obejrzała 4 sezony Dextera ;D Nawet ja nie umiem takich rzeczy zrobić, a prawda jest taka, że nie mam też czasu ;) Ale nawet jak zaczniesz szybciej, to pewnie Cię dogonię, także mogę dać Ci fory ;D

Aaaaa i proszę nie lajkować moich ocen jak mnie nie ma i mówię, że mnie nie będzie, bo mi powiadomienia na telefon z aplikacji wtedy przychodzą! ;D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Dzięki, przekażę ;*

4 sezon ryje psychikę! To jest tak chore? obrzydliwe? niepokojące? Nie wiem nawet jak to opisać xD
A co do reszty sezonów to dużo jest osób, które nie lubią 5 i też całkiem sporo, które nie przepadają za 6.
Mi one akurat pasowały, 5 była okej, a 6 miała super temat przewodni. Za to 7 jest niesamowita <3

Louis w błotku, hahaha. gadaliśmy o Suits wczoraj na uczelni akurat i mi się przypomniało xD
Co z tymi wannami... od Dariusza się zaczęło pewnie.

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

http://www.youtube.com/watch?v=j9cJqK4mnJc :D
"Maybe if I don't blink my eyes will tear up." http://25.media.tumblr.com/tumblr_ldx94rBddy1qzirzyo1_500.jpg
Pomocy xDD

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Hahaha <3 mimo chujowego finału dalej kocham ten serial <3

Poza tym to Marta już jest na 6 odcinku Arrow, opieprzasz się!

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Ja też ^^

Psychozę oglądałam. Wolałabym wpaść w jakiś tryb filmowy teraz, bo z filmami to się dopiero opieprzam xD

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

To może i masz rację, zacznę już teraz, bo ja i tak tylko wieczorami mogę (na tygodniu), więc za bardzo nie poszaleję a Ty i tak na pewno dogonisz i przegonisz :PP Tym bardziej, że od 17.03 ta szkoła to też długo nie posiedzę, bo raniutko będę wstawać...

ocenił(a) serial na 9
anulka88

Zacznę 15.03 - ostateczny termin :D
Jutro nadrobię do końca "Na dobre..." (zostały mi 2 odcinki), spin-off od niego na razie zostawię, poczekam na decyzję w sprawie co dalej, więc jutro i na tygodniu jeszcze jakieś filmy postaram się obejrzeć a od następnej soboty zacznę i po prostu sobie dołączysz jakoś do mnie ;)

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Nawzajem ;*

Arthur był straszny, brr. Oglądając czwarty sezon bałam się wieczorem do wc iść xDD (jak dobrze, że nie mam wanny, bo byłoby jeszcze gorzej :D) I oczywiście mimo tego, według mnie, to chyba najlepszy sezon Dexa (to już masochizm żeby się tak zachwycać sezonem, który tak mocno zranił moją psychikę) xD

Slutty_Pumpkin

Moja kochaniutka :****

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

Hej słońce :* Co słychać u Ciebie??

Slutty_Pumpkin

Piękny awatar <3

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Od Róży <3

Hej ;)
Aaaa dalej oglądam Dextera. Jestem po 6 sezonie (dalej pisałam trochę dziewczynom co myślę). Poza tym nic specjalnego chyba i wartego Twojej uwagi ;)
A u Ciebie jak tam?

Slutty_Pumpkin

Właśnie przeczytałam ;) Nieźle poszłaś z Dexterem do przodu ;D
Aa no i widziałam, że szukasz nowych seriali ;) Ja teraz tak bardzo zminimalizowałam listę moich, że sama mam ochotę na coś nowego, no ale już Arrow zaczęłam ;)
U mnie raczej po staremu, byłam w weekend w domu i sobie odpoczęłam od Warszawy ;)
Poza tym, wszystko co dotyczy Ciebie jest ciekawe Pando ;*

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Nie mogłam tego znaleźć, bo w międzyczasie już napisałaś na ostatniej ;D
Ja wprawdzie nie zminimalizowałam (na to raczej się nie zanosi), ale ogarnęłam na tyle, że wiem kiedy co nadrobię i dokończę, a z większością już jestem na czysto.
O Arrow słyszałam już od Kejt.
Haha, no nie wiem czy aż takie ciekawe, ale jak mi się przypomni coś ciekawszego to wspomnę ;)
Dzisiaj np. widziałam w sklepie Pandowe pianki czy żelki od Harribo http://wizaz.pl/var/wizaz/storage/images/media/images/haribo-pandas/791058-1-pol -PL/HARIBO-Pandas_image_width_330.jpg
Kupiłabym sobie, ale nie przepadam prawdę mówiąc.
I zrobiłam kolejnemu kotu w mojej rodzinie zdjęcie z Pandą, ale doszłam do wniosku, że nie będę Cię już tym prześladować ;D

Slutty_Pumpkin

Właśnie takie Pandy dostałam od Kejt :D I jeszcze taką jedną uroczą, ale nie mogę się zmotywować do zrobienia zdjęcia i wstawienia :D
Co myślisz o HIMYM?? Już dawno się miałam spytać co myślisz o ostatnich odcinkach ;)
No i o SPN chciałam pogadać, ale najpierw muszę nadrobić :)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Z życzeniami Babeczki troszku muzy dla Was :* http://fm.tuba.pl/player?id=39897&type=4&channel=4.66&appId=1111111111111111 ;)

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet laski : http://z1.demoty.pl/829caf7e4cb4c01164d79a6a94fe882769922126

ocenił(a) serial na 9
biedroneczka_90_8

Nawzajem ;)
:D :D :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Podniosę bo temat spadł, że aż przykro! :D

Do dziewczyn, które oglądały BB.
Powiedzcie mi, czy wy też "Better Call Saul" czytacie w głowie takim samym tonem co Saul xD?

Kejt__

To aż się samo nasuwa ;D

ocenił(a) serial na 6
Malaga_13

No nie mogę po prostu, co wejdę na filmweb i spojrzę na kokpit to widzę, że mam spin off zaznaczony i zaraz mi to brzmi w głowie :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

http://stopklatka.pl/-/99956580,ryan-gosling-mial-byc-czlonkiem-backstreet-boys? utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_stopklatkapl to Ci numer :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Jestem na bieżąco :D :D :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Brawo, zazdroszczę :D Ja mam jeszcze 9 odcinków 2 broke girls i 1 odcinek Suits :P Do tego Grawitacja i Her z Oscarowych zostały i też patrzą z pulpitu i czekają :P

A ja siedzę i wkuwam kodeks cywilny III część :P

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Przynajmniej już mnie fejsbuk spoilerami nie zaskakuje :D
Ja zaraz robię drugie podejście do http://www.filmweb.pl/Zloto.Pustyni :D Kieeedyś oglądałam, ale kompletnie nie pamiętam filmu a ocenę wystawiłam kiepską, ale może nie zrozumiałam czy coś, a że:
1. teraz krótki przerywnik na filmy
2. Mój dał 10 :D :o
3. obejrzał teraz tyle moich odcinków, powiedzmy szczerze dla niego nierewelacyjnych seriali to musi mieć jakąś rekompensatę :D
4. mamy DVD to może też inaczej odbiorę film... :D

:D

Ouuu... Współczuję... :)

ocenił(a) serial na 6
anulka88

To on wszystko z Tobą ogląda :D? Nawet TVD?

Nie słyszałam o tym nigdy i średnio zachęcające, ale może zaskoczy :D

Spadam dalej się uczyć ;c

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

No ba :D A ja z nim :PP
Też mu się lepiej "Pamiętniki..." podobają niż "Originals" :D :PP

Miłej nauki, a to egzaminy jeszcze czy już nowe kolokwia?

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Wow, to pozazdrościć, że się tak zgadzacie z tym oglądaniem :D

Dzięki, ani jedno ani drugie, na ćwiczenia muszę umieć ;)

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Różnie, ale na szczęście jeszcze nie było nic męczącego, poza Żuławskim, bardziej lub mnie, ale się podobają propozycje :D
Mhm, to nie odrywam, leć, leć ;))

anulka88

Ile dał Ojcu chrzestnemu, którego nie mogę przeżyć?:D
Oglądam trochę te nowe odcinki Na dobre i na złe. Jaką zrobili sobie nowoczesną czołóweczkę;) Nawet już zaczęłam zaskakiwać o co tam trochę chodzi. Poprawili ten serial od kiedy widziałam ostatnio jakiś odcinek.

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Tendencja spadkowa :p 8, 7 i 6 :D
Ale książka bardzo mu się podobała, gra też świetna mówił :)
No dla mnie teraz o wiele lepiej, od kilku lat jak zaczęli trochę wymieniać obsadę i twórców serial bardzo zyskał na tym :))

Slutty_Pumpkin

Co tak cicho? ;)

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Też bym zapytała, ale czekałam aż ktoś mnie wyręczy :D Nauka i nadrabianie pochłonęły :D :PP
Co u mnie to wiesz (jw :p) a co u Ciebie? Jak serial?

anulka88

Heh ;P
Serial b. słabo jak na mnie, jestem na 5 odc dopiero. Kiedy ja go zaczęłam? Piątek? Chyba tak. No to obejrzałam kilka, a sobotę miałam taką leniwą, że chyba tylko 1 odc obejrzałam. Potrzebowałam chyba odpoczynku od seriali ;) A dzisiaj też parę rano, później cały dzień zajęty i szybko zleciała niedziela :) Ale jeszcze gdzieś tam w międzyczasie udało mi się przeczytać kilka rozdziałów Milczenia Owiec, jak dobrze przysiądę to jutro powinnam skończyć ;) Później oczywiście film, bo nawet nie wiem czy oglądałam tak na prawdę ;D A nawet jeśli, to myślę wart powtórzenia ;) Od środy już myślę zaczać na poważnie OUaT, nie przypadł wszystkim do gustu, więc nici z wspólnego oglądania. Koledze jedynie się spodobał, ale to osobno będziemy oglądać ;) Ale za to przymierzamy się do Dextera, chociaż boję się że znów nie wyjdzie, i zawalę się tymi serialami. Ale na szczęście skonczony, to nie wydłuży mi listy bieżących ;)
Trochę Ci napsamowałam, ale jestem raz na jakiś czas tutaj więc chyba mogę (?) ;D

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

No słabo, słabo :PP ale wiadomo, przerwa czasami dobrze robi :D

Czytałam i oglądałam, pamiętam książka lepsza była :) Ja w ogóle to mam w planach całą serię sobie zaliczyć, bo tylko tą część mam zaliczoną a to 2, czyli tak od dupy strony... No ale kiedy ja to czytałam/oglądałam, jeszcze nawet nie wiedziałam co to filmweb :D

To ja odpadam, bo teraz i tak inne plany a i kolejne 2 seriale Mój wybiera (a "Dexter" jest zarezerwowany na mojej liście :D) a jak mówisz, że Wy pomału się przymierzacie to pewnie się nie zgra... :p Trudno, będę polować na inne :D

No jasne, że mozesz :*

anulka88

Co prawda Czerwony smok opowiada historię Willa Grahama przed wydarzeniami w Milczeniu.. ale jest tylko wspomniane na zasadzie "pamiętasz co się z nim stało?" i koniec, więc można to czytać jako uzupełnienie póżniej. Jakoś tak zaczęłam bez namysłu w sumie, bo znalazłam tą książkę przypadkiem u mojego faceta ;) Ale to nic, mozna i tak ;D A no koncu Po drugiej stronie maski ;o Tak wychodziły filmy, więc jest ok ;D
A na koniec jeszcze serial ;DD

To i tak na razie pod małym znakiem zapytania, zobaczymy czy się "przyjmie", jak tak to pomalutku będzie szło, a jak nie to poczekam, aż będę na czysto ;) Chociaż, ten już bardziej "męski" serial to może się spodoba ;P Zobaczymy ;P