Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122848
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T:43
42: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2409626

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Serio myślałam że rzygnę tęczą:/ Przecież on muchy nie zabije w sposób wiarygodny...
Współczuję Dany. To ona będzie musiała go bronić i robić w związku za faceta. Poracha na całej linii.
Najbardziej mnie irytuje że na Skreina były jęki że bezbarwny, za spokojny a TEN JAKI JEST???
Amancik z Bold&Beautiful w wersji Eko;)

Wcale Ci się nie dziwię, gdyby nie powtórzyli 100 razy że TO JEST DAARIO, też bym nie skapła co to tam za jakiś gościu wkurza Robaka;)

ocenił(a) serial na 1
WhiteDemon

Tak jak mówię - muszę mu się najpierw bardziej przypatrzeć, bo wczoraj to oglądałam zbyt entuzjastycznie i za dużo bodźców było ;) póki co za dużo do zagrania nie miał ;)
O połowie wątków kompletnie nie pamiętałam - jak zobaczyłam Jaime'go w stolicy to mnie zatkało, zupełnie zapomniałam, że już wrócił ;D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

XD

To ino weź się przypatrz;)

A Jaime i sceny z Brienne to imo najlepsze o było...kocham ich:)

ocenił(a) serial na 1
WhiteDemon

Następnym razem już pewnie zwrócę uwagę, bo już będę pamiętać który to ;D

No własnie z Kejt tam niżej o J&B pisałyśmy - fakt, ten fragment był świetny ;)
Zadziwiająco mi w tym odcinku podszedł cały wątek Kings Landing. W zeszłym sezonie już mnie trochę irytował i czekałam tylko na Dany xD

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

To miałaś jak jaXD

ocenił(a) serial na 6
WhiteDemon

Nie lubiłam poprzedniego, ale ten to już w ogóle mi się nie podoba, ale jeszcze daję mu szansę :P

ocenił(a) serial na 6
Kejt__

Ja już go skreślam. Już widzę co się święci.Rzut okiem mi wystarczył. On sam potrzebuje pomocy, to żaden zabijaka ani cwaniak. Mogą mu dać sceny jak ubija tysiąc demonów, i tak nie uwierzę;P

ocenił(a) serial na 6
WhiteDemon

No niestety póki co to się zgadzam, zero w nim takiego bezczela.

ocenił(a) serial na 6
Kejt__

A żebyś wiedziała, dokładnie tak jak mówisz, zero bezczelaXDD
Nie pasuje do tego serialu. Nie pasuje na Daaria. Nie i nie.
Sorry, ale ciężko mi to przetrawić, haha.

anulka88

Skończyłam pierwszy sezon HIMYM ;D

ocenił(a) serial na 6
Malaga_13

Ekspresowa! :D Dawaj jakąś mini reckę :D

Kejt__

4 dni temu zaczęłam ;P
Uwielbiam Lily i Marshalla ;D Osobno już mniej, ale jako para są fenomenalni! Scena z łazienką mnie rozwaliła ;D
Ted i Robin też są cudowni, ale najbardziej też razem ;D Te ich rozstania i powroty, normalnie jak Rachel i Ross ;D
Barney'a w sumie lubię z nich najmniej, ale też jest świetny ;) Jego podrywy ;D

Cały czas mam manię porównywania go do Friends, i to mi trochę przeszkadza, bo to w sumie dopiero drugi takiego typu serial jaki oglądam.
No i właśnie póki co na razie Friends wygrywa ;D

ocenił(a) serial na 6
Malaga_13

Lily i Marshalla po prostu nie da się nie lubić, każdy by chyba chciał taki związek :D Marshall i Ted to moi ulubieni bohaterowie, ale Marshall to po prostu spirit animal. <3

Jak jesteś romantyczką to jeszcze Ted/Robin będą Twoim otp haha :D

Kejt__

Związek idealny ;D
Już chyba są ;)

ocenił(a) serial na 6
Malaga_13

I tak ma być <3

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Zgadzam się *.* :D

ocenił(a) serial na 1
Malaga_13

Ja wolę jednak HIMYM, bo było dla mnie bardziej "życiowe" + łatwiej mi się było utożsamić z bohaterami.
Chociaż Friends oglądałam daaaawno temu i w sumie niektórych rzeczy już w ogóle nie pamiętam ;) Planuję niebawem obejrzeć od początku i uczciwie ocenić ;)

Jeja, jak ja Ci zazdroszczę! ;D

Slutty_Pumpkin

Ja Friends oglądałam pod koniec roku, więc jestem jeszcze na świeżo ;D
Oglądaj, oglądaj ;)

Zaczynam zaraz 2 sezon ;P Ale najpierw bloopersy z pierwszego ;D

ocenił(a) serial na 6
Malaga_13

Ooo tak, bloopersy są świetne :D

ocenił(a) serial na 1
Malaga_13

Bloopersy własnie wczoraj polecałam Rose, bo też ogląda i zdaje się chyba skończyła (lub kończy) 1 sezon ;)
Genialne są. Żaden inny serial według mnie nie ma takich fajnych - ekipa jest świetnie ze sobą zgrana i tak fajnie sobie dogryzają ;)
Chyba nawet SPN ma gorsze, mimo że też je kocham. Szczególnie jak na planie jest tez Misha <3 ;D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Dokładnie tak samo mam :P Widziałam, że gdzieś pisałaś o got ale nie chce mi się szukać teraz, na której stronie. Mało incestu było wyjątkowo, nie wiem czy wyrobili tygodniową dawkę xD

Jak ja lubię relację Jamie/Brienne &lt;3

Widziałam pełno gifów jak Jamie pyta 'are you sure we're not related' i podpisy typu:
#jamie’s way of saying he wants to tap that ass
Jamie’s pick-up line
#boner alert

xD

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Bądźmy szczerzy, Ty masz większe zapotrzebowanie ;D
Napisałam "incest i inne obrzydliwości" zdaje się ;) Incestu faktycznie mało... ;/

Ja też ich lubię ;) Świetna była ta ich rozmowa <3 Widzisz... zatem to też by można było podciągnąć pod incest ^^
Ogółem, wczoraj GoT'a i Glee oglądałam podekscytowana jak mały szczeniaczek. Prawie drgawek dostałam ze szczęścia xD

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Hhahaah dziękuję xD

No innych obrzydliwości za to wyrobili. Odzwyczaiłam się już trochę i było bleah kilka razy :D
Padłam w ogóle jak Joffrey tak nonszalancko rzucił, że mu nic nie grozi xD

Same dobre rzeczy <3

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Cóż za oryginalny śmiech ;D

Taaa ;D Ja to po prostu go kocham w takich momentach, normalnie bym go trzasnęła w łeb za te teksty do Jaime'go.
Też mnie jakoś o dziwo wczoraj obrzydziło parę momentów. Jakoś się odzwyczaiłam od widoku mieczy wbijanych w ciało chyba;)

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Mam zepsute H :(

Zaczęłam sobie rozkminiać od razu, że dobrze że nie żyłam w średniowieczu, bo pewnie bym pracowała w jakiejś karczmie przy drodze albo że już lepiej dostać chyba z broni maszynowej niż od miecza, ugh.

W ogóle to chyba już w następnym odcinku pożegnamy się z Joffem? Będzie mi go brakowało.
Kogo będę kochała nienawidzić?

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Mi się ostatnio coś klawisze blokują... chyba mi jakieś jedzenie wpadło, a nie wypadło jak czyściłam xD

Hahaaha ;D Co za rozkmina, nienormalna jesteś xD;*
Taaa jakby robota w karczmie to coś złego było. Jak tak sobie przypomnę o tych "prostytutkach";) i kuszy to mi słabo się robi do tej pory.

No własnie nie wyobrażam sobie tego za Chiny. Czekam na Melisandre teraz xD

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Właśnie mi coś ciężko chodził więc pomyślałam, że coś tam wpadło, ale oczywiście tak wyjęłam zgrabnie, że ułamałam mocowanie <3

Wiem, ale często mam podobne rozkminy :D Nie mówię, że robota w karczmie zła, ale jak Ci regularnie wpadają tacy szlachetni rycerze...

Melissandre jest tak przesadzona :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Kejt not so informatyk :P
Ja tak ostatnio wyjęłam baterię i potem miałam jakieś zaćmienie umysłu i nie umiałam jej włożyć do środka. Szarpałam się z nią dobre 10 minut i w końcu jakoś weszła na miejsce ;)

No ale z tych dwóch opcji to wolałabym pracować w karczmie i być zagrożona przez "szlachetnych rycerzy". Co robisz... teraz sama będę o tym myśleć ;P

Mnie ona czasem jak patrzy, to przypomina moją mamę jak się na mnie zdenerwuje. Ona skubana też tak oczy szeroko otwiera xD

ocenił(a) serial na 9
anulka88

Moje "chcę przeczytać" - 701... :o a tak nie chciałam tej 7 z przodu... :p :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

XDDD

ocenił(a) serial na 5
anulka88

A ile masz przeczytanych? :D

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

71 :D :D :D
Ale to od czasu jak mam konto, nie zaznaczałam nic wstecz :p

ocenił(a) serial na 9
anulka88

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2014/04/1a9fae6b3a2714ed6b1f808920514e42_o riginal.png?1396957618 :D :D :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

A mnie dzisiaj spadł z nieba wielki pająk koło nogi. I nie spanikowałam! ;) Zachowałam zimną krew i odprowadziłam go tylko wzrokiem...
straszne to było. teraz mnie wszystko swędzi i mam wrażenie, że on po mnie chodzi, bo skubany pewnie zaczekał, aż się odwrócę i wlazł na mnie...
Też tak macie? Że jak wleziecie np. w lesie w pajęczynę, to potem czujecie na sobie pająki ;D Czy tylko ja jestem taka głupia? ;P

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Dokładnie :D
Co ja wczoraj zrobiłam... stoję w kuchni - wróciłam ze sklepu - ubrana w bluzę na suwak i jakoś tak po szyi się drapałam i na metkę trafiłam czy coś, i jakąś taką fazę złapałam, że to jakiś obrzydliwy robal z dworu przytszedł ze mną... 3 sekundy późnoiej bluza leżała na ziemi a ja już pólnago z t-shirtu kręciłam się jak oszalała, bo włosy rozpuszczone miałam i dostałam drugą fazę, że w te włosy mi się zaplątał :D :D :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Haha ;D Tak też mam! Raz się nawet zaczęłam rozbierać na ulicy, tyle że wtedy to naprawdę mi pod bluzkę wpadł pająk.
Okropne to jest...
W dzieciństwie mi się nitka przyczepiła do rękawa, a ja zaczęłam w panice uciekać przed siebie, bo myślałam że to pająk. Matko, jak rodzice się ze mnie nabijali wtedy. 4 lata miałam, a to pamiętam xD

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Kuźwa to jest okropne... :D nienawidzę takiego robactwa... :/

Slutty_Pumpkin

Ja się generalnie pająków nie boję, ale nie lubię ich blisko siebie, a co dopiero jakby po mnie łaziły ;P Też mam to uczucie ;)
Ostatnio miałam pewną sytuację, trochę dziwną ;P Jadę sobie autem przez miasto, wolno bo korek, znudzona... a tu zjeżdża pająk na przedniej szybie, akurat na poziomie mojego wzroku i aż się wzdrygnęłam... Nie wiem co on tam robił ;P Dobrze, że po zewnętrznej stronie był ;)

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

myslałam, że w środku... :D

anulka88

Z środku też mam, ale taki mały sobie pajęczynkę zrobił przy tylnej szybie i żal mi go wyrzucać ;D

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

:D :D :D nie miałabym litości :D

anulka88

To na prawdę maleństwo ;P

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Nie ma! :D

anulka88

Okrutna jesteś ;P

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Wiem :D

ocenił(a) serial na 1
Malaga_13

Tzn strach to może złe słowo... To jest takie jakieś obrzydzenie... po prostu jak coś ma więcej nóg niż 4 i jeszcze włosy czasem na tym i oczy jakieś dziwne, to moja tolerancja się kończy ;)
Chociaż zabić sama nie umiem. Zawsze kogoś wołam, nawet jak jestem z jakąś koleżanką tylko, to ona musi być odważniejsza i się pozbyć, bo ja nie mogę ;D No chyba, że ktoś bardziej niż ja panikuje albo gdy trzeba ratować kogoś młodszego. Dla dziecka bym się chyba poświęciła ;P

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Jaka Ty szlachetna!
Ja piszczę i skaczę jakbym miała owsiki a w żyłach zamiast krwi adrenalinę, jak mi takie paskudztwo usiądzie na plecach czy gdziekolwiek indziej xD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Czasami też piszczę, ale ludzie mają teraz okna pootwierane i pół osiedla by moją panikę usłyszało. Przy świadkach staram się aż tak nie panikować ;D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Ja raz odstawiłam dziwny taniec w parku, bo mi osa usiadła na ramieniu XD W obliczu TAKIEGO zagrożenia mało mnie obchodzi kto patrzy xDD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Os Ós? ;D Się nie boję i pszczół to samo. Zazwyczaj właśnie drę się jak ktoś zaczyna się rzucać, bo wtedy jest szansa, że uje.bie mnie xD