T: 44
43: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2418915
SPOILERY Z HIMYM
Mashall na randce z Bradem, o matko, wpadłam w hiperwentylację xDDDD
Poor Marshall ;< XD
I w ogóle.. Lily i Barney w jednym mieszkaniu. Zaskakująco mi się to podobało :D
Szefa bodajże Marshalla co miał tego psa co go kochał bardziej niż żonę xD On się jakoś tak śmiesznie nazywał...
Już wiem ;) W sumie miał tylko 9 odcinków ;D
Ale postać charakterystyczna - wyleciało mi przez ten sezon ;)
Arthur Hobbs ;)
No dalej, ale trochę nie ogarniam co się dzieje i tylko głupawki dostaję co chwilę ;D
Skończyłyśmy już o Oreo ;)
Oooo rozkręciło się Ci powiem... Kumpel Gerarda własnie okazał się gejem... Uhuhuhu... może skończę ten film ;D
Team "gtfo of the car, you shouldn't have told me, man... you saw my dick!" xD
O matko jakie to awkward... xD
Najlepsze pytanie Gerarda "co sprawia, że chcesz mi... chcesz mi to zrobić Bob?" xD
Jeszcze się pyta... biedny Bob ;D
No i przepadło, do końca filmu będę się musiała przekonywać, że on nie jest gejem.
Tak bardzo chcę w tej chwili obejrzeć ten film XD
Głupie pytanie. Też mi szkoda Boba.. :D
Daj sobie spokój, to nic nie daje. Tylko bardziej się utwierdzisz w fakcie, że jednak jest.
Biedny Bob tak od 5 lat się męczył :D No scena boska <3
Niedobrze, a chciałam obejrzeć ten film w ramach pracy nad swoimi dewiacjami... Dla wyrównania tego o lesbijkach xD Niedobrze.
Jestem pod wrażeniem, że wytrzymał. Pięć lat. Woah, za to powinny być nagrody.
O, widzę, że oglądałaś Imagine Me & You. Ten facet faktycznie był ideałem. Pewnie też gej.
Ale w jakim stylu mu za to powiedział, no lepszej okazji sobie nie mógł wybrać xD
A daj spokój... Poniosło trochę ich z tym zakończeniem. Film b. fajny, ale ta wszechobecna akceptacja na sam koniec, to jednak przesada była ;D Nikt by tak nie postąpił i nie powiedział. Szczególnie będąc zrozpaczonym ;D
Opowiadaj, proooooooooooszę XD
Prawda, ale czasem sobie fajnie takie sci-fi pooglądać xD Cukrowa (właściwie to powinnam chyba napisać tęczowa... XD) utopia.
Chociaż wolałabym żeby to było o gejach, jak mam być szczera.
Masz: https://www.youtube.com/watch?v=YKwYtbbyCgM :D
" You see, I don't want the strippers... I want you" xDDD
A mnie się jakoś bardzo podobało ;) Tak kupiłam to ich zakochanie się w sobie ;)
Taaa utopia "chcę żebyś była szczęśliwa, bardziej niż twoje odejście unieszczęśliwi mnie fakt, że jesteś ze mną a kogoś kochasz bardziej"
Sorry, z pamięci walę te "cytaty" zawsze i czasem może być coś nie tak xD
Jakie to było piękne, hahaha :D "I want you" XD Ahh i jeszcze te "Bobby Boy" :D
Też kupiłam. Po prostu najpierw widziałam "trailer Blamowy" (dlatego w ogóle film obejrzałam xd) i mi w głowie Blaine i Sam siedzieli. Cholera, obejrzałabym to w ich wersji *.* :D
Taaa, ten tekst mnie rozwalił. Co za drama. Śmierdzi takim tanim romansidłem współczesnego Szekspira.
Tak w ogóle, to jak masz humor, to mogłabyś obejrzeć "50/50" z dołeczkami ^^
Słodziak tam był, a film też w porządku... ooo i zaznaczony masz! ;P
Jak skończę odcinek HIMYM to może się za to zabiorę :D
Skoro z dołeczkami... ^^
Nooo! Jak Ci się spodoba to strzelimy sobie mały fangirling :P
http://2.bp.blogspot.com/-yjYnKPuVe_w/Uz_7YvIt0KI/AAAAAAAAAok/samBlJ5K9w4/s1600/ 4.gif