Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122848
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T: 44
43: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2418915

anulka88

Drugie ;D

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Wiedziałam, że to powiesz :D W sumie też chyba mam już ochotę na komedię, bo w końcu zamkną mnie gdzieś... :p

anulka88

Ja już tyle razy widziałam Titanica, że prędko do niego nie wrócę ;D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Widzę podniosłaś ocenę albo dodałaś serduszko, nie wiem... ;D

Ja jakbym miała radzić to ani jeden ani drugi ;D
Każdy wybór tragiczny na swój sposób ;)

Króla Lwa! ;D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

podniosłam i dodałam serduszko... Chryste... takich spazmów to chyba nigdy nie miałam...

nie mów tak :PP

Kocham tą bajkę, ale nie mam na nią ochoty :p

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Ja chyba obniżę ;D

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 6
anulka88

Anulka, mam rozumieć, że masz jakieś tysiąc filmów do obejrzenia, a powtarzasz te co już widziałaś xD?

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

No tak wyszło, fatalny tydzień, musiałam się jeszcze bardziej zdołować :D

rose_fw

Oglądam już 3 sezon. Jejku..ale Lily ślicznie wygląda w grzywce, i kolor chyba inny.. :) O włosach z pierwszego sezonu się nie wypowiem ;D, w drugim już o wiele lepiej, ale nadal bez wyrazu.. Teraz to jej najlepsza fryzura ;)

Malaga_13

poka tą fryzurę bo myślę o fryzjerze :P

maIinowa

http://images4.fanpop.com/image/polls/575000/575574_1289218914031_full.jpg

Malaga_13

ale tam facet jest?

maIinowa

dobra,już widzę :P
paradowałam rok w takiej :P

maIinowa

Jaki facet? ;P

Malaga_13

bo najpierw cała str mi się z fanpopa otworzyła ;)

maIinowa

Acha ;P
Już myślałam, że wzięłaś Lily za faceta ;D

Malaga_13

hahah :P
ale weź mi powiedz...bo ja nie rozumiem fenomenu tego sitcomu.Ogladałam z kolezankami,tzn próbowałam ogladać i one ubaw po pachy a ja kamienna twarz.Coś ze mną nie tak?

maIinowa

A tam od razu nie tak :)
Mi się bardzo podoba, chociaż nie wszystkie sytuacje mnie śmieszą, ale jak już to ryczę za śmiechu ;D
Zresztą to nie tylko komedia.. :P
Trzeba przede wszystkim oglądać od początku, bo niektóre żarty/sytuacje nie będą miały sensu.

Malaga_13

często mam tak,że wszyscy ryczą,a ja sfinks;p miałam tak np na Kac Vegas ;p
dziwny dzieciak ze mnie :DD

maIinowa

Mnie też trudno rozśmieszyć, ale akurat HIMYM daje rade ;D

Malaga_13

no to fajnie ;) mnie z sitcomów jedynie Hot in Cleveland śmieszy ;)

maIinowa

Też mam zamiar to oglądać, ale ma być chyba jeszcze jeden sezon, więc poczekam ;P
Widziałam kiedyś pilota, na prawdę śmieszne ;D

Malaga_13

HiC super,no naprawdę :P chociaż nie powinnaś się zdziwić,jak napiszę,że widziałam tylko dwa sezony :P

maIinowa

Wcale ;D

Malaga_13

haha^^

ocenił(a) serial na 1
maIinowa

Ja nie znoszę wręcz Kac Vegasów - w całej trylogii rozśmieszyła mnie tylko jedna scena :D
Reszta to taki żal i nuda... ;)

Slutty_Pumpkin

no to piątka,bo ja bardzo chciałam się śmiać,ale jakoś nie miałam powodu;) kompletnie nie rozumiem fenomenu tego filmu- odgrzewany kotlet,w dodatku mocno spalony.

Malaga_13

no juz widzę ;)

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Kolejny serial mniej <3
Suits przerwa do czerwca ;D

Chociaż zaraz wróci Awkward... Eh xD

Slutty_Pumpkin

Team Matty czy Team Collin?:P

ocenił(a) serial na 1
maIinowa

Haha xD Team "kill that stupid bi.tch Jenna"
Na tę chwilę Matty :P

Slutty_Pumpkin

ooo tak,Jenna też już mnie wk,jak wparowała w dzień swoich urodzin do domu z Collinem myślałam,że wywalę lapka za okno :P
Ja od początku Matty,nawet jak kręciła z Jake'iem :O

ocenił(a) serial na 1
maIinowa

No ja chyba własnie najbardziej shippowałam ją z Mattym jak ona i Jake byli razem - wiem, że to straszne, ale wtedy to miało jakąś pikanterię ;D, a i Jenna wydawała mi się po prostu zagubiona i rozumiałam ją nawet.
Ale te najświeższe akcje... O matko, już miałam przestać oglądać przez to jak potraktowała przyjaciół. I ten biedny Matty, który jeszcze ją wspierał jak się staczała ;<

Slutty_Pumpkin

Jenna powinna zmienić styl ubierania,matko,ja rozumiem,że ma wyglądać nonszalancko i w ogóle,ale jak czasem założy jakieś szmaty to... I nie masz wrażenia,że ona majstrowała coś przy buzi?

Zrobili z niej bitch,ale przecież w sumie cały czas nie mogła być kompletną ciotą ;p
Matty trochę ją olał( sytuacja z balem) ale dobrze jej tak ;p chociaż na bank do siebie wrócą,wiec nie musimy się martwić ;P

ocenił(a) serial na 1
maIinowa

Możliwe, że coś się zmieniło, ale ja rzadko takie rzeczy wyłapuje, no chyba że już naprawdę są drastyczne zmiany ;)

Ja to się dziwię, że po tym wszystkim co zrobiła w ogóle chciał być jej przyjacielem jeszcze.
Obejrzałam sobie dzisiaj promo 4 sezonu i w sumie już mniej więcej wiadomo co się będzie działo ;)
Też myślę, że Matty i Jena na końcu sezonu już będą razem.

Slutty_Pumpkin

właśnie obejrzałam promo,z kim J znów się lizała?;/ Jack,co on miał na głowie,czy tylko mi się przewidziało?
Sadie jak zawsze trzyma poziom xD

ocenił(a) serial na 1
maIinowa

Pewnie jakiegoś studenciaka na campusie przygruchała, przecież wszyscy lecą na Jennę, bo jest taaaaka zajebista xD
Sadie jest mistrzowska, no i piosenka Jake'a <3

Slutty_Pumpkin

komentarz rudej najlepszy :DD

rose_fw

http://bezlitosne.pl/static/content/94a07679da32dd3b79a914011.jpg
haha,bez kitu,tak właśnie jest :P nie chcesz,żeby cie widzieli bo wyglądasz beznadziejnie-spotykasz wszystkich znajomych.Odstawisz się jak ta lala-nikogo na horyzoncie :P

maIinowa

Ja i tak się prawie nigdy nie maluje do sklepu, banku, myjni... ;D Mam wyjeb ane czy mnie ktoś zobaczy czy nie :P

Malaga_13

hehe;p ja sobie nie wyobrażam pociskać gdzieś bez pudru i odrobiny różu,ale oko zależy,na uczelnie wiadomo,ale tak to też mi się nie chce cudować przed lustrem ;p
za to zawsze mam potargane włosy :PP

maIinowa

Dla mnie jak jestem w domu makijaż może w ogóle nie istnieć, czy tam gdzie wymieniłam wyżej ;P
Co innego jakiś bar, restauracja, kino ;)
Nawet jak znajomi przychodzą czy idziemy do nich, to przeważnie "tak jak stoję" ;D
Ja przejadę 2 razy szczotką i git ;D

Malaga_13

a ja po prostu lubię się malować ;) chociaż wiadomo,nie zawsze się chce ;p tylko,że jak wyglądam jak strach to akurat zawsze ktoś przylezie ;P
jeśli masz grzywkę to rozumiesz mój ból w wietrzne dni :P

maIinowa

To też nie jest tak, że nie lubię - bo lubię, ale przeważnie mi się nie chce ;D
Kiedyś miałam, rozumiem ;P

Malaga_13

rozumiem ;p

rose_fw

Biedrona widzę Cię!

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Fun fact, żebyście mogły się ze mnie ponabijać jak zawsze :D

Szipowałam przez kilka odcinków pewną parę w Arrow (http://youtu.be/Lv2pomDuiFU ) niestety nie dane im było być razem :(

Całkiem niedawno okazało się, że są... uwaga... rodzeństwem xDDD

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Kejt - wyczuwa i szipuje incest na kilometr <3

Nie sprawdzam jaka, bo może zacznę kiedyś oglądać i też będę chciała shippować :P (Ostatnio zobaczyłam dolną część plakatu i pana Arrow [wczesniej rzucała mi się w oczy tylko twarz] i Wow... xD

Nudzę się :(
Miejsca sobie od południa znaleźć nie mogę i nic mi się nie chce ;<