T: 44
43: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2418915
Wiedziałam, że to powiesz :D W sumie też chyba mam już ochotę na komedię, bo w końcu zamkną mnie gdzieś... :p
Widzę podniosłaś ocenę albo dodałaś serduszko, nie wiem... ;D
Ja jakbym miała radzić to ani jeden ani drugi ;D
Każdy wybór tragiczny na swój sposób ;)
Króla Lwa! ;D
podniosłam i dodałam serduszko... Chryste... takich spazmów to chyba nigdy nie miałam...
nie mów tak :PP
Kocham tą bajkę, ale nie mam na nią ochoty :p
Anulka, mam rozumieć, że masz jakieś tysiąc filmów do obejrzenia, a powtarzasz te co już widziałaś xD?
Oglądam już 3 sezon. Jejku..ale Lily ślicznie wygląda w grzywce, i kolor chyba inny.. :) O włosach z pierwszego sezonu się nie wypowiem ;D, w drugim już o wiele lepiej, ale nadal bez wyrazu.. Teraz to jej najlepsza fryzura ;)
hahah :P
ale weź mi powiedz...bo ja nie rozumiem fenomenu tego sitcomu.Ogladałam z kolezankami,tzn próbowałam ogladać i one ubaw po pachy a ja kamienna twarz.Coś ze mną nie tak?
A tam od razu nie tak :)
Mi się bardzo podoba, chociaż nie wszystkie sytuacje mnie śmieszą, ale jak już to ryczę za śmiechu ;D
Zresztą to nie tylko komedia.. :P
Trzeba przede wszystkim oglądać od początku, bo niektóre żarty/sytuacje nie będą miały sensu.
często mam tak,że wszyscy ryczą,a ja sfinks;p miałam tak np na Kac Vegas ;p
dziwny dzieciak ze mnie :DD
Też mam zamiar to oglądać, ale ma być chyba jeszcze jeden sezon, więc poczekam ;P
Widziałam kiedyś pilota, na prawdę śmieszne ;D
HiC super,no naprawdę :P chociaż nie powinnaś się zdziwić,jak napiszę,że widziałam tylko dwa sezony :P
Ja nie znoszę wręcz Kac Vegasów - w całej trylogii rozśmieszyła mnie tylko jedna scena :D
Reszta to taki żal i nuda... ;)
no to piątka,bo ja bardzo chciałam się śmiać,ale jakoś nie miałam powodu;) kompletnie nie rozumiem fenomenu tego filmu- odgrzewany kotlet,w dodatku mocno spalony.
Kolejny serial mniej <3
Suits przerwa do czerwca ;D
Chociaż zaraz wróci Awkward... Eh xD
ooo tak,Jenna też już mnie wk,jak wparowała w dzień swoich urodzin do domu z Collinem myślałam,że wywalę lapka za okno :P
Ja od początku Matty,nawet jak kręciła z Jake'iem :O
No ja chyba własnie najbardziej shippowałam ją z Mattym jak ona i Jake byli razem - wiem, że to straszne, ale wtedy to miało jakąś pikanterię ;D, a i Jenna wydawała mi się po prostu zagubiona i rozumiałam ją nawet.
Ale te najświeższe akcje... O matko, już miałam przestać oglądać przez to jak potraktowała przyjaciół. I ten biedny Matty, który jeszcze ją wspierał jak się staczała ;<
Jenna powinna zmienić styl ubierania,matko,ja rozumiem,że ma wyglądać nonszalancko i w ogóle,ale jak czasem założy jakieś szmaty to... I nie masz wrażenia,że ona majstrowała coś przy buzi?
Zrobili z niej bitch,ale przecież w sumie cały czas nie mogła być kompletną ciotą ;p
Matty trochę ją olał( sytuacja z balem) ale dobrze jej tak ;p chociaż na bank do siebie wrócą,wiec nie musimy się martwić ;P
Możliwe, że coś się zmieniło, ale ja rzadko takie rzeczy wyłapuje, no chyba że już naprawdę są drastyczne zmiany ;)
Ja to się dziwię, że po tym wszystkim co zrobiła w ogóle chciał być jej przyjacielem jeszcze.
Obejrzałam sobie dzisiaj promo 4 sezonu i w sumie już mniej więcej wiadomo co się będzie działo ;)
Też myślę, że Matty i Jena na końcu sezonu już będą razem.
właśnie obejrzałam promo,z kim J znów się lizała?;/ Jack,co on miał na głowie,czy tylko mi się przewidziało?
Sadie jak zawsze trzyma poziom xD
Pewnie jakiegoś studenciaka na campusie przygruchała, przecież wszyscy lecą na Jennę, bo jest taaaaka zajebista xD
Sadie jest mistrzowska, no i piosenka Jake'a <3
http://bezlitosne.pl/static/content/94a07679da32dd3b79a914011.jpg
haha,bez kitu,tak właśnie jest :P nie chcesz,żeby cie widzieli bo wyglądasz beznadziejnie-spotykasz wszystkich znajomych.Odstawisz się jak ta lala-nikogo na horyzoncie :P
Ja i tak się prawie nigdy nie maluje do sklepu, banku, myjni... ;D Mam wyjeb ane czy mnie ktoś zobaczy czy nie :P
hehe;p ja sobie nie wyobrażam pociskać gdzieś bez pudru i odrobiny różu,ale oko zależy,na uczelnie wiadomo,ale tak to też mi się nie chce cudować przed lustrem ;p
za to zawsze mam potargane włosy :PP
Dla mnie jak jestem w domu makijaż może w ogóle nie istnieć, czy tam gdzie wymieniłam wyżej ;P
Co innego jakiś bar, restauracja, kino ;)
Nawet jak znajomi przychodzą czy idziemy do nich, to przeważnie "tak jak stoję" ;D
Ja przejadę 2 razy szczotką i git ;D
a ja po prostu lubię się malować ;) chociaż wiadomo,nie zawsze się chce ;p tylko,że jak wyglądam jak strach to akurat zawsze ktoś przylezie ;P
jeśli masz grzywkę to rozumiesz mój ból w wietrzne dni :P
To też nie jest tak, że nie lubię - bo lubię, ale przeważnie mi się nie chce ;D
Kiedyś miałam, rozumiem ;P
Fun fact, żebyście mogły się ze mnie ponabijać jak zawsze :D
Szipowałam przez kilka odcinków pewną parę w Arrow (http://youtu.be/Lv2pomDuiFU ) niestety nie dane im było być razem :(
Całkiem niedawno okazało się, że są... uwaga... rodzeństwem xDDD
Kejt - wyczuwa i szipuje incest na kilometr <3
Nie sprawdzam jaka, bo może zacznę kiedyś oglądać i też będę chciała shippować :P (Ostatnio zobaczyłam dolną część plakatu i pana Arrow [wczesniej rzucała mi się w oczy tylko twarz] i Wow... xD
Nudzę się :(
Miejsca sobie od południa znaleźć nie mogę i nic mi się nie chce ;<