T: 47 , 46: http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+i +przyjaciele,2441070?page=20
Nie zluzuję, zło się czai wszędzie muszę uważać :D
Weź tu włącz gg po roku i już obcy faceci piszą, co za desperaci.
Jak widzę Goslinga to jakoś mnie odrzuca.
A co piszą?
Nie wiem co o Goslingu myśleć,raz mi sie podoba,raz nie,w garniaku wygląda dobrze,pozniej odzieje się w jakieś lumpy dziwne.. Ale Drive ma taki fajny klimat,mało dialogów,a Ty się oderwać nie możesz mimo wszystko.
Jakiś stary zboczeniec, spotkania proponuje. Najlepsze egzemplarze są na badoo, jakie jaja można sobie robić z ludzi, szok.
Obejrzyj lepiej z Newmanem, nie dość, że przeprzystojny to filmy świetne. Możliwe :P
Napisz,że masz trójkę dzieci i jesteś na zasiłku,na pewno więcej się nie odezwie :P
Obejrzę,po sesji sobie zrobię maraton ;) tylko wnerwia mnie,że przez ten cyrk z kinomaniakiem cięzko teraz cokolwiek znaleźć.
Jeden proponował mi, że może mnie "uszczęśliwić" i jest do mojej dyspozycji, czeka na rozkazy. Ja na to, bardzo dobrze, zatem zapraszam do prasowania, do sprzątania, ugotowania obiadu, zmycia naczyń, bo bardzo nie chce mi się wykonywać tych czynności dzisiaj i będę w niebie, gwarantuję. Już się nie odezwał.
Dlatego ja się wspomagam chomkiem.
Coś koło 5 zł za ileś tam GB, nie pamiętam. Wiesz co, zależy. Jak już to w formacie rmvb, bo dwa razy mniej transferu schodzi, niż w przypadku avi. Ja tak rzadko oglądam, że to pewnie też z tego wynika.
Gardło w czerwcu? Coś zimnego zjadłaś pewnie.
takie buty..pamiętam raz musiałam esa za 2 zł wysłać,żeby coś sciągnać,książke chyba.
No własnie nie,ale może w autobusie był przeciąg,okna pootwierane to teraz mam.
Nic mi się nie chce,a już na pewno uczyć.Ratuj mnie :(
Co Ty taka leniwa? O tej porze z nauki to i tak nic nie wyjdzie, także można sobie darować. Do roboty, bo kopa dostaniesz.
Madame,mowie Ci,ja jestem leniem strasznym..czasem jestem głodna,bo mi sie nie chce nic do zjedzenia zrobić.
Od kogo tego kopa dostanę,hę?
Wiem.A to ledwie początek przerażających rzeczy o mnie.... :P
Hm,no nie wiem,ale coś czuje,że z chęcią byś się zadania podjęła :P
Początek? To ja nie wnikam w dalsze informacje. Nie to, że z obawy przed strachem, bo mojego diabła nie przebijesz. Co się Malinka będziemy licytować :D
Czemu tak pomyślałaś? Oj ja z agresją "walczę", już dawno nie miałam ręki w górze na kogoś, także nie trafiłaś :D Jestem oazą spokoju.
Kochana Madame,każdy ma swoje diabły,więc faktycznie licytacja nie jest potrzebna :)
Serio taka spokojna jesteś? To możesz dać tego spokoju trochę mnie,bo jestem nerwus straszny.Byle czym można mnie wyprowadzić z równowagi:)
Jestem spokojna, czasami zdarzą mi się wpadki, ale rzadko :) Kiedyś byłam bardziej nerwowa, zestarzałam się i efekt sam przyszedł.
Siedzą i romansują :>
Malina, widziałaś że Orange już jest? Ciekawe kiedy napisy :D
Zjadłam właśnie jakiś kilogram truskawek i umieram z przeżarcia :D
Ha,wspominasz akurat o Orange a jakąś godzine temu odkryłam,że już jest 9 odcinków :D
Nie wiem co z napisami,w sumie dobrze bo mam naukę na głowie a tak bym siedziała i oglądała ;) Ale tu na forum pisali,że można się dopisać do listy oczekujących na napisy :)
Ale z Ciebie obżarciuch. Piątka :D
Też mam naukę teraz także w sumie dobrze, że jeszcze nie ma. Ale znając mnie to sobie zaraz jakiś nowy rozpraszacz znajdę...
Nie znam umiaru, dramat :D
Podoba mi się pomysł Maliny w związku z avkami! :)
Ja przez długi czas ukrywałam się ze swoją twarzą - i tu i na tumblrze i na twitterze, ale dwa dni temu cyknęłam sobie najlepsze foto ever, muszę się więc pochwalić :D
A ja pamiętam jak Ty wyglądasz niewiasto ciemnowłosa ;D I jest to twarz, którą należy pokazywać!
Hej wszystkim :*
Co słychać?
Malina też jestem takim leniem jak Ty, także pjona! :D
No i tak Madame, tyle osób zwiodłaś na manowce.. ehh :D
Takie baty dostać, co za wstyd :D Normalnie jakbym mecz Polska-Holandia oglądała xD
Jestem po 3 odcinkach, podoba mi się ten sezon :D Przywiązałam się już nieźle do bohaterek :D
Usypia mnie ten serial... :D Jutro też będę miała okazję trochę pooglądać, normalnie te mecze krzyżują mi plany :D
Z książką też się ociągam... Ehhh...
Na nic czasu nie mam :D
Co później? :)
Mój nawet ciekawy, ale czasu nie mam za dużo wolnego :) Też oglądam czasami.
Nie wiem co później, ale pewnie coś niedługiego. Muszę jeszcze Salem nadrobić, bo mam 3 odc w plecy...
PLL w sumie się zaczęło, ale chyba sobie daruję ten serial, jak można to jeszcze 3 sezony ciągnąć...
A co czytasz?
Jak rano wyszłam z domu tak dopiero teraz wróciłam :D :D :D
Ehhh... Życie... a ta szkoła, a to kawa, a to ciacho, a to wino a to ploty... D :D :D
Jutro postaram się zacząć 5 sezon, bo dzisiaj to nie było kiedy... :D
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/39615/bialy-oleander książka
http://www.filmweb.pl/Bialy.Oleander film
:)