Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122827
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T:48

Poprzedni (47): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2458471

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

"Przedpoprzednim" temacie :P

Slutty_Pumpkin

Teraz już mi się nie chce szukać, ale postaram się wieczorem ogarnąć, żebyś Ty nie musiała się wracać ;)

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Heh, ja to nawet znalazłam, bo wiem gdzie to było, ale się wstydziłam pokazywać :D

Slutty_Pumpkin

hahahahah :*

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Paulina i Kasia:

Nikt mnie nie nazywa Anulka, konto zakładałam dawno temu i tak jakoś wtedy używałam wszelkich zdrobnień swojego imienia, ale takich, których nikt nigdy nie używał do mojej osoby :D Zawsze Ania ewentualnie Anka (ale tego nie lubię za bardzo :p)
A i ja sama też zawsze używam zdrobnień w stosunku do kogoś - Kasia, Basia, Ola itp. :p

Jak już mam mówić niepoimieniu to Slutty, nie Dynia :D

A idź... Jeszcze szczotkę w dupę to można i pozamiatać przy okazji, co nie?? :D

anulka88

no własnie,mnie się kojarzy Anulka kulka :P

Tak,i można jeszcze na tej szczotce-miotle odlecieć od razu :P

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Anulka-kulka :D Fajne :))
No w sumie... :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

No wiadomo, każdy przechodzi taką fazę :D Ja się już pozbyłam kont co się nazywały Kasiczkami, aczkolwiek siostra tak do mnie mówi :D
Ja generalnie właśnie jednak fanką zdrobnień nie jestem, moja Ania jest Anką bądź Ansonem :) A inne Kasie często są Kaśkami.
Także tylko tutaj tak się pieszczę z Wami :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Ja nadal mam, nie mam w zwyczaju takiego zmieniania itp. :D
A jakiś czas temu poszłam w inną stronę, ale to tylko jednorazowo, bo to na fali emocji serialowych - ElenaBitch :D ahahahhahahhaha
Ansonem? :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

No Anson :D
-"Chono tu Anson"
-"Już idę Kasiczku"

Sama słodycz <3 :D

No ale to były konta z przełomu gimnazjum/liceum. Na studiach już założyłam trochę poważniejszych kont :)
No może nie licząc tego... xD

Slutty_Pumpkin

Bo już się nie wyrobiłam we wcześniejszym z odpowiedzą ;D

No ale takie sobie wybrałam studia, to teraz muszę cierpieć :D Ale rozumiem Cię doskonale, że czasem nie chodzisz, w ogóle mi jest łatwiej się zebrać jak mam zajęcia od rana nawet do wieczora, ale mam ich kilka, niż jak mam przyjść powiedzmy na jakiś wf czy powiedzmy jedną laborkę w środku dnia, to masakra jakaś :D Do ostatniej minuty czekam z wyjściem z mieszkania :D

martusia_47

pjona,ja potrafię na 5 minut przed autobusem malować paznokcie haha :D

maIinowa

hahahaha :D Mi się zdarzało nawet, że na 10 minut przed wyjściem zdarzało mi się jakiś serial sobie włączyć i oglądać :D
Tęsknie za czasami kiedy do szkoły szłam 5 minut i nie martwiłam się tymi wszystkimi autobusami i dojazdami xD Świat był o wiele piękniejszy!:D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Ja też bardziej w tę stronę, serial włączam przed wyjściem :D odcinek 20 minut, a tramwaj spod domu za 15 minut... i dylemat xD

Slutty_Pumpkin

haahhaahahhaha <3 Mam czasem wrażenie, że zamiast siebie to Ty mnie opisujesz :D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Wybacz, muszę :)
SOULMATES <3

Slutty_Pumpkin

Wybaczam :D

:**

martusia_47

a to tez tak mam,jak mnie odcinek wciągnie to kaplica :D
kiedyś jak tata mnie podwoził na uczelnie to sobie brwi depilowałam :P

maIinowa

Dobrze, że już praktycznie wakacje i można ponadrabiać i w spokoju pooglądać co się chce ;D
W samochodzie?? :D Podziwiam w takim razie bo ja to bym sobie prędzej oko wydłubała xD

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Też tak mam. Na 1 roku miałam dużo zajęć i od rana do wieczora, a potem na 3 to miałam śmieszną ilość zajęć + na seminarium i wykładach byłam raczej na gościnnych występach :D Także miałam nawet 3 dni wolne czasem jak się postarałam :)
No ale oczywiście ta mała ilość zajęć porozrzucana była w ciągu dnia beznadziejnie, no ale trudno. Było minęło...:D

Jak to się stało, że skończyłyśmy rozmawiając o studiach? :D To miał być temat zakazany... jak ja zaczęłam, to przepraszam! :D

Slutty_Pumpkin

Zaczęłyśmy o tych listach rozmawiać i się tak niefortunnie złożyło że znowu poruszyłyśmy temat studiów :D Ale faktycznie, pora w końcu przestać o tym rozmawiać :D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

OK, temat się wyczerpał :)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

http://kwejk.pl/obrazek/2086097/historia-przygarnietego-kotka.html niby oklepane i mnóstwo tego typu rzeczy, ale... słodkie i tak :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Piszczę do środka, bo nie mogę na głos :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

http://www.buzzfeed.com/krystieyandoli/the-one-with-all-the-wedding-trivia ja nie robiłam... :p chociaż może jutro zerknę, bo teraz uciekam spać :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Dobranoc zatem :)

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Ooo,nowy temat! Wieczorem wszystko przeczytam, bo teraz to taki zapieprz, że olaboga! Pochwalę się trochę, zmieniłam mieszkanie, teraz mieszkam ze swoim bratem więc luz blues ogólnie rzecz biorąc, jak to w domu :D mieszkanie jest naprawdę fajne, ale dwa dni zajęło sprzątanie, rozpakowywanie gratów itd. z resztą jeszcze mi trochę zostało :P jak macie ochotę to wpadać na parapetówę!

Poza tym mam dzisiaj dwie rozmowy o pracę także trzymajcie kciuki :P

Miłego dnia <3

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Trzymam :)

Kejt__

Ja też trzymam kciuki :) ;*

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

Wlazłam w konkretnym celu zapytania o coś, ale zdążyłam już zapomnieć :/ No nic, może się przypomni...

Slutty_Pumpkin

Hej Slutty ;D
Ale zapie.przacie z tymi postami. XD Co tam słychać u Ciebie?

ocenił(a) serial na 1
felekkartofelek1

Hej :)
Ano co zrobić, filmów się nie ogląda, to się siedzi i głupoty pisze :D
A właśnie sobie obiad zjadłam i teraz się powoli za sprzątanie miałam zabrać i poćwiczyć jeszcze miałam... eh :/

Slutty_Pumpkin

Hehe mi też się nie chce. :D
Też zjadłem sobie koperkową XD Ćwicz, ćwicz ja sobie dzisiaj pobiegam, bo wczoraj padało. :<<

ocenił(a) serial na 1
felekkartofelek1

Ja coś tam pewnie dzisiaj obejrzę, bo ktoś mnie wystawił, ale co tam :D
U mnie chyba zaraz będzie padać, bo głowa mnie zaczęła boleć :D

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

Zaczęło padać :D

Slutty_Pumpkin

A u mnie słoneczko świeci :D

ocenił(a) serial na 1
felekkartofelek1

Skończyłeś już Orphan? :)

Slutty_Pumpkin

Jestem na 6 odcinku. Wciągnęło mnie, ale nie mam kiedy oglądać. Może dzisiaj wieczorem coś obejrzę. :D
I LOVE COSIMA :*:*:*

ocenił(a) serial na 1
felekkartofelek1

No to Rose się ucieszy, bo raz że świruje na punkcie Orphan, a dwa że Cosima jej ulubienica :)

Slutty_Pumpkin

Rose wie, gadamy na PW :)

ocenił(a) serial na 1
felekkartofelek1

A to spoko :)

Slutty_Pumpkin

Ja się objadłam zupą pomidorową,zjadłam 3 miseczki xD i mnóóóstwo klusek do tego :D

Ja wczoraj o 23 ćwiczyłam :P Lubię tą Mel,nie mam żadnych zakwasów,fajnie się ćwiczy,oby ten tyłek trochę się podniósł do góry haha ;p

ocenił(a) serial na 1
maIinowa

No ja właśnie ten tyłek dlatego lubię, bo nawet jak nie widać, to jakoś tak od razu czuć :D

Slutty_Pumpkin

no dokladnie,masz taką świadomość,że ćwiczysz i jakis efekt powinien być i to Cie dodatkowo motywuje ;)

Slutty_Pumpkin

http://www.youtube.com/watch?v=fUis9yny_lI
Spiewajcie ze mną :D Berlin- Take my breath away :)

ocenił(a) serial na 1
maIinowa

We wtorkowe popołudnie? :D
Podziękuję, nic nie wypiłam to nie śpiewam :D

Slutty_Pumpkin

Ja też jeszcze nic nie piłam,może wieczorem napije się piwa :)

posprzątałaś już,poćwiczyłaś? mów ;)

ocenił(a) serial na 1
maIinowa

Chwilę poćwiczyłam, ale nie mam siły na więcej, bo głowa mnie boli, no ale w sumie minimum zrealizowane :)
Posprzątam później, bo teraz mi się nie chce. Oby Anulka nie czytała :D

Ja sobie obiecałam bezalkoholowy lipiec :D

Slutty_Pumpkin

a ja jestem po obiadku więc leże i oglądam "Girls" :) a powiem Ci,że też mnie lekko głowa boli i chyba muszę napic się kawy.

bezalkoholowy lipiec? da się tak?:D

ocenił(a) serial na 1
maIinowa

Ja chyba też właśnie sobie jednak zrobię chociaż miałam się trzymać wody tylko, ale nie mogę się przestawić.
Niestety jestem uzależniona od kofeiny :/

Nie wiem czy się da, nigdy nie próbowałam xD