T:48
Poprzedni (47): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2458471
Masz w planach? To od razu załatwiaj nam u Anulki wyjazd do Niemiec, bo tutaj nie da rady sobie ślubować.
Jeśli preferujesz taki sposób okazywania uczuć to jak najbardziej :> A w Niemczech da radę?
Bardzo się obawiam właśnie, bo to wiesz takie już always and forever. Da radę, nawet dzieci adoptować.
Jak to tak nazwałaś to i mnie strach obleciał, nie dorosłam chyba jeszcze do tak poważnej decyzji.
No to propsy dla sąsiadów <3
To decyduj szybko tak czy nie, bo już mam upatrzoną piękną sukienkę na allegro i zaraz koniec aukcji. Już już!
Nie mogę, bo Kejt zobaczy przed ślubem, a to pecha przynosi. Dobrze wiesz.
Właśnie, Ty już po czy jeszcze przed?:)
Ughhhh... :/
No przecie, że przed, jak bym była po, to przecie bym się chyba pochwaliła :D
Myślisz, że jak wejdę na forum witając się "hej laski" to zaraz by odpisały "hej, Anulka już ma męża!"? :D
Myślę, że gdybym miała to mogłoby to być całkiem prawdopodobne :D A na pewno nie kompletnie niemożliwe :D
Dobrze, fajnie, calkiem inaczej niż w Polsce, całkiem inne podejście, jedynie ten minus u mnie to język, no ale chodzę do szkoły, chodzę, zobaczymy jak nauka będzie się przyswajac... :D Tragedii nie ma :p
http://www.filmweb.pl/But.Manitou nie wiem czemu ocena taka niska :D W sumie przypomniałabym sobie ten film i sprawdziła czy nadal bawi do łez :D
Dzięki, zaznaczyłam, bo ostatnio oglądałam kilka takich z podobną średnią i nawet jak oceniłam na 6, to i tak się śmiałam :)
Tylko z dubbingiem :D
Pewnie są gdzieś z lektorem lub napisami, ale dubbing był świetny, jak omijam szerokim łukiem dubbing w filmach tak tutaj płakałam :D
Generalnie nie lubię, ale jak film po niemiecku, to nawet mogę obejrzeć :)
To samo zresztą jak film mam po chińsku np., wtedy lektor mi nie przeszkadza nawet i nie bawię się w napisy :)
Ale ja mówię o dubbingu :p W filmie - wyobrażasz sobie? :D
W Polsce jak ściągałam filmy to tylko i wyłącznie z napisami, no chyba, że już naprawdę przekopałam internety i nie było :p to lektor :p Teraz online to tak różnie, bo mniejsze możliwości, ale nie jest źle :p
Chińskie, francuskie, jakieś skandynawskie, co chcesz - napisy, jw :p
http://kwejk.pl/obrazek/2086656/niebo-istnieje.html w sumie bym zjadła :D Zwłaszcza przy okresie :D
Samej nie lubię za bardzo, tak samo jak czekolada... kostka-dwie i starczy :D ale w różnych połączeniach, ciasta, sosy takie gęste, mdlące, lody, jakieś naleśniki czy gofry to może mi ociekać :D Ale to raz na jakiś czas mam takie ataki na słodkie, teraz mam :D Ale jestem tak leniwa, że nie chce mi się iść do sklepu :D
To ja prędzej zjem właśnie łyżeczkę nutelli i wystarczy :D w ciastach w sumie też może być, w ogóle jestem bardzo ciasto-lubna <3
Ja mam przymusowy odwyk od słodyczy teraz bo nie mam pieniędzy xD
Jeny... czepiłam się w końcu czekoladek mon cheri... leżą i leżą, ja ich nie lubię... ale czekolada przegrała... :D 2 zjadłam i mam niemalże odruch wymiotny, więc zrobiłam sobie bułkę z wędliną i serem żółtym :D
Ohoho :D Tylko na dobre Ci to wyjdzie ;))
Średnio za nimi przepadam, ale jak mus to się zje, haha :D
Na pewno, chociaż tyle dobrego :D
Jak już mówiłam, za czekoladą nie szaleję a już za takimi czekoladkami z musami alkoholowymi lub dosłownie płynnym alkoholem to weźźź... bleee... no ale chcica zmusiła :D
Chociaż śliwki w czekoladzie całkiem dobre :D
Ja jem oczami takie rzeczy zwykle, bo jak już wezmę do ust to się okazuje, że to był zły pomysł :D śliweczki lubię <3
Dokładnie... No a że ja jestem taka, że jak już coś wezmę albo dostanę to nie wyrzucę lub nie odmówię i czasami mi się zdarza wpaść w takie bagno i memłać w gębie jakieś paskudztwo... :D ughhhhh... :D
ciasta też uwielbiam :D Ale bardziej z tych "suchych", za tortami nie przepadam a z masami to tylko kawałek zjem, chyba, że jest na prawdę dobry to 2 :D
Aaa... i za takimi z owocami i zalanymi galaretką nie przepadam :D