Jeśli taki jak jak martwiliście się że w serialu za mało się dzieje to na szczęście nowy zwiastun zapowiada duże zmiany. No i w końcu ruszył wątek Deleny :) http://www.youtube.com/watch?v=fLfhU9qVcAE&feature=player_embedded
Ciekawe za co Elena dała Damonowi w twarz?
na ta scenę czekam od miesiąca przynajmniej, czemu ona się poryczy i da mu w twarz:D Mam nadzieję, że potem szybko go pocałuje. Odcinek będzie świetny, jaka szkoda, że trzeba czekac znowu tydzień. Zastanawia mnie czemu Elena nie siedzi w domu skoro tam jest bezpieczna tylko lata po imprezach, na które zaprasza ją Klaus? Zobaczymy. W każdym razie dzisiaj wyjaśniło się dlaczego na zdjęciach Elena nie miała wisiorka
Uwielbiam ten serial, bo tu akcja nigdy się nie rozwleka...
Ciągle się coś dzieje. Na coś warto czekać... ;)
No i Delena - ja im nadal kibicuję... ;) I też się zastanawiam dlaczego E. przyłoży Damonowi...
A tak zbaczając z tematu: wie ktoś może co to za piosenka leci w tym zwiastunie od 0.43 ?
uuu, jaki fajniutki zwiastun :)
oczywiście wszyscy będą gotowi zabic Alarica, ale Damon poprosi Bonnie, by go oczarowała. Powie: to mój przyjaciel
albo Damon rzuci się na Alarica i uzdrowi go siłą swojej (przyjacielskiej ;p) miłości
bonnie to powinna sobie tampon na stale do nosa wsadzic skoro calymi dniami i nocami z niego krwawi.
Wkurza mnie kłamstwo Jeremiego; "Jeśli Bonnie pokona Klausa, Elena może zginąć". Mi się wydaje, że będzie jakaś akcja z Damonem, który "porwie" Elenę (wnioskuję z pytania Stefano do Damona: "Gdzie ona jest"). Może dlatego D. dostanie w twarz od Eleny. A może nie. To tylko teoria;)
hmm możliwe .mnie też się nie podoba to kłamstwo. To pewnie wiele namiesza. Damon ja tylko by to usłyszał od razu by Elena zabrał xd.więc może masz rację i ją porwie, już kiedyś to zrobił ; D
Podoba mi się teoria z porwaniem:D Tak by mogło byc. Pasuje też do motywu kłotni braci, że poklocą sie o sposób ochrony Eleny, to byłoby dobre a wiecie czemu?:D Bo cały odcinek Elena znowu spędzi z Damonem który nie będzie odstępował jej na krok:D
Ranyyy! Jaki świetny zwiastun - Delena <3 Tylko czemu dała mu w twarz??
Już mnie denerwuje to krwawienie z nosa Bonnie...
Ona to się kiedyś na śmierć wykrwawi...
Mnie się Najbardziej podoba w tym zwiastunie Damon i muzyczka :D
Ja tego nie ogarniam, musiałam czegoś widocznie nie zrozumieć bo myślałam, że jej krew z nosa leciała bo słaba była.. a teraz jak ma tą wielką moc 100 czarownic to czemu dalej się tak dzieje? Może będzie jakieś wyjaśnienie;p
Może reaguje tak na niskie ciśnienie xd.
Też tego nie ogarniam.Zawsze było tak że jest osłabiona.zmęczona lub za słaba.Trzeba czekać aż nam to wytłumaczą ;D
bonnie bez lecacej krwi z nosa nie bylaby soba.
to jej znak rozpoznawczy :D
moze po tym mozna poznac czarownice?:D
Hehe.
- Znasz Bonnie.?
- Jaką Bonnie.?
- tej co krew leci z nosa
-aaa wiem..
;D
No ale tylko jej krew leciała wśród wszystkich czarowników w VD. Ach ta Bonnie;)
Właśnie.Może moja teoria z niskim ciśnieniem jest prawidłowa.? :D
A tak trochę w bok od tematy to lubiłam Lukę.Szkoda, ze się go tak szybko pozbyli ; (
Ona jak się bardzo wysila magicznie to jej się krew z nosa leje. Drażni mnie to, do tego zawsze taka przejęta na twarzy jest
A ja za to zaczynam lubić Dżona. Okazuje się, że wcale nie jest z niego taki dupek za jakiego go wszyscy uważali. Dżon jest fajny ;d
ja go wcześniej bardzo nie lubiłam Teraz mnie już tak nie denerwuje. Pokazał w końcu,że ma jakieś uczucia ;)
Ja go i tak nie lubię, ale skoro już kochają się z Eleną to może to on zginie i Elena będzie po nim płakac:D
Ej no to czemu Elena tego wisiorka nie ma? Zastanawiam się również nad uderzeniem Damona i te łzy w oczach musiało być to coś poważnego... No i jeszcze jedno kto umarł ja cały czas mam smutne obawy, że to jednak Jenna i to byłoby okropne dla Eleny i Jeremiego bo tak Jeremiemu najpierw zmarli rodzice potem Vicki potem Anna i co teraz Jenna? Nie no mam nadzieje, że tak nie zrobią. A wy jak uważacie?
dla mnie usmiercenie jenny byloby duza przesada. najpierw zgineli adopcyjni rodzice eleny, ostatnio isobel a teraz mialaby umrzec jenna? dla mnie to za duzo. co by bylo wtedy z nia i jeremim? przeciez jenna jest ich prawnym opiekunem.
Nie ma wisiorka bo kiedy napadła ją katherine zabrała jej wisiorek żeby się pod nią podszyc, jak wiadomo katherine przepadła razem z wisiorkiem
Jest super!
Myślę że Damon przewiezie Elene w jakieś bezpieczne miejsce, bo Stefan później się go pytał gdzie ona jest.
Zajebisty zwiastun! Najlepsze jak Damon tańczy w 0:13 :D no i później z Eleną xD I naprawdę nie wiem za co ta Elena bije znowu Damonka ;/ On przynajmniej wie z kim sypia, nie to co Stefek xD Stefan powinien wtedy dostać w twarz....
A to widzieliście?: http://www.youtube.com/watch?v=QtXCR7SmyUA&feature=related Na końcu najlepsze xD
Hehe . No Damon najlepszy :D
A co do Jenny to też mi się wydaję,ze nie powinni jej (przynajmniej w tym momencie) uśmiercać.
To byłoby zbyt dużo dla Eleny. Mi pasuje ze Matt zginie :D.Elena kiedyś go kochała, teraz jest jej przyjacielem więc na pewno by płakała ; )
Tak macie racje z wszystkich osób, które mogły by zginąć i przy których płakała by Elena to Matt jest najlepszym rozwiązaniem. Szkoda mi tylko Car bo z głupiej rozpieszczonej małolaty zmieniła się w dojrzała i odpowiedzialną wampirzyce xD.
Świetny filmik, dobrze się bawią na planie serialu:D Damon ma fajne spodnie, będzie mi się podobał ten odcinek:D
Zapowiada się ciekawy odcinek ; )
Taniec Deleny.! ^^ Jej znów to piątku trzeba czekać ; (Nie ma tak dobrze jak wcześniej, że puszczałam wszystkie odcinki po kolei..eh ; D
Przecież boskie są .! ;P
trochę od tematu ...
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/posters#p icture-18
Ten plakat jest piękny ;D
A to ? http://www.youtube.com/watch?v=cuqKL3KQOq8&feature=player_embedded 0:43 dokładnie;)