Na innym forum zobaczylam zabawe która bardzo mi sie spodobala i stwierdzilam ze mozna by to zrobic i u nas. A więc zasady sa proste. Co tydzien bedziemy przyznawac punkty 3 ulubionym bohaterom z listy ponizej. 3 z najmniejsza liczba glosow beda nominowani... Wtedy bedziemy glosowac kto z tych osob powinien odpaść i dlaczego.
A oto lista
1.Elena
2.Stefan
3.Damon
4.Bonnie
5.Jeremy
6.Alaric
7.Matt
8.Caroline
9.Jenna
10.Anna
11.Vickie
12.Lexi
13.Logan
Miłej zabawy :)
Katherine 3
Stefan 2
Damon 1
ja też nie wiem skąd tyle głosów na Lexi - ok była sympatyczna, ale co z tego, nie ona jedna :P
A więc w tym tygodniu punktacja wygląda tak..
Na pierwszym miejscu
zły brat Damon z ilością 175 głosów;]
na drugim
dobry brat Stefan 148 głosów
na trzecim i ostatnim bezpiecznym
Katherina z ilością 106 głosów;]
a więc w ten weekend głosujemy na
Lexi która uzyskała 77 głosów
albo
Bonnie która ma 73 głosy
czy też może
Elenę która chyba nie cieszy się popularnością bo miała zaledwie 39 głosów;]
w takim razie ja zaczne i jestem za tym zeby odpadla Bonnie... jakos nie przypadla mi do gustu
ooo są wyniki super;]
Jestem za tym żeby pogonić Lexi... już jej dawno nie ma i nic ciekawego swoją osobą nie wniosła...
Też uważam, że Lexi. Postać jednoodcinkowa, która pociągnęła za sobą 2 wątki, może 3.
elena 3 punkt
bonnie 2 pkt
lexi 1 pkt po co ona? byla tylko chwilke wiec nie wiem jak BARDZO moze sie
podobac.
Oczywiście Lexi dziwie się, że w ogóle była na liście skoro wystąpiła tylko w jednym odcinku.
Jestem za tym,żeby odpadła Elena.Krótka rola Lexi mimo wszystko była spoko.No a Bonnie ma takie "coś"
Większoscia głosów odpada ..
LEXI !!!
Bye, bye Lexi !
Oto lista osob na które macie głosowac
1. Elena
2. Stefan
3. Damon
4. Bonnie
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14. Katherina
Niewiem , czy w obliczu takiej tragedii powinnismy kontunowac nasza zabawe. PROPONUJE PRZERWE W ODDAWANIU GŁOSÓW. Oczywiscie na pewno nie kazdy bedzie z tego zadowolony ... wiec jesli chcecie mozemy kontunowac zabawe dalej. Uważam jednak, że w ten bolesny dla polski tydzien żałoby powinnismy ja zastopowac i powrócic do gry za tydzien po zakonczeniu załoby narodowej.
Zapraszam do mnie na forum, by wybrać najlepszy serial...;D
http://www.filmweb.pl/user/Jasperek123443
...;)...
3...Damon
2...Stefan
1...Katherina
................
................
................