Na innym forum zobaczylam zabawe która bardzo mi sie spodobala i stwierdzilam ze mozna by to zrobic i u nas. A więc zasady sa proste. Co tydzien bedziemy przyznawac punkty 3 ulubionym bohaterom z listy ponizej. 3 z najmniejsza liczba glosow beda nominowani... Wtedy bedziemy glosowac kto z tych osob powinien odpaść i dlaczego.
A oto lista
1.Elena
2.Stefan
3.Damon
4.Bonnie
5.Jeremy
6.Alaric
7.Matt
8.Caroline
9.Jenna
10.Anna
11.Vickie
12.Lexi
13.Logan
Miłej zabawy :)
1. Damon - 3 pkt.
2. Alaric - 2 pkt.
3. Elena - 1 pkt.
Czy założycielka posta podlicza wg te wyniki?
zdecydowanie Stefan 3
Damon 2
Elena 1
jestem za dodaniem do listy jeszcze jednej postaci która sie na niej wogole nie pojawila czyli Katherina!!!!!
STOP !
STOP !
STOP !
KONIEC ODDAWANIA GŁOSÓW NA 3 ULUBIONYCH BOHATEROW !!!
Tydzien (a właściwie 6 dni ) minęło bardzo szybko więc czas na podsumowanie go i wybranie 3 postaci które mają najmniej punktów , do dogrywki. Bardzo się ciesze że sporo ośob zainteresowało sie tą zabawą. Oby tak dalej. Przypominam , że można głosować tylko 1 raz przez dobę. Niektórzy oodają więcej. Na przyszłosc nie bede poprostu tch głośów uznawać. Koniec gadania czas na wyniki...
na "pudle" są :
1.Damon 138 pkt
2.Elena 55 pkt
3.Stefan 54 pkt
Imponująca liczbe punktów uzbierał Damon . Jest zdecydowanie pierwszy i ciężko go będzie pokonać . Elena i Stefan cały czas szli "łeb w łeb" dopiero głos użytkownika Agusiek303 zadecydował , że drugie miejsce zajmie Elena. Ale fani Stefana (lub Stefano , jak nazywa się on w książce) niech się nie martwią. Wystarczy kilka głosów i Stefan znów będzię drugi :)
4.Bonnie 47 pkt
5.Caroline 30 pkt
6.Matt 23 pkt
Po pierwszym dniu Bonnie zajmowała 1 miejsce. W ostatecznym rankingu tego miejsiąca zdecydowanie spadła. Na miejsce 4 . A szkoda , bo według mnie Bonnie jest bardzo ciekawa postacią. Nie ma jednak dużo do podium ,więc kto wie może w przyszłym tygodniu ... Fani Caroline chyba sie nareście obudzili , ostatnio Caroline miała tylko 3 punkty :O To samo tyczy sie fanów Matta , choć on poprzednio miał nieco większą liczbe punktów ---> 6 :)
7.Alaric 13 pkt
8.Lexi 12 pkt
9.Jeremy 11 pkt
10.Jenna 6 pkt
Są to ostatnie 4 postacie, które są bezpieczne.Pierwsza trójka ma bardzo podobną liczbe głosów . Alaric jest postacią drugoplanową w tym serialu , więc nie dziwi mnie to ,że ma tak mało punktów. Choć musze przyznać, że polubiłam go. Sądze , że Lexi ma dużo punktów biorac pod uwage to , że wystąpiła w 1 czy 2 odcinkach a potem została zabita.Dziwi mnie natomiast to , że Jeremy ma tak mało punktów. Nie mówie że powinnien być w czołowce , ale chyba ma więcej fanów niz Alaric . Jenna cudem unikneła nominacjii. :)
11. Vickie 3 pkt
12. Logan 3 pkt
13. Anna 2 pkt
To trójka na którą teraz bedziemy oddawać głosy . Przypominam , że nie przyznajemy teraz punktów , ale piszemy kto według was powinnien odpasc i dlaczego :)
Ktoś zapytał o Katherine. Tak ,przyznaje zapomnialam o niej :) Nie wiem tylko czy to będzie sprawiedliwe jeśli ją teraz dodam. Proponuje aby każdy w swojej notce dopisał
KATHERINA TAK -jesli jestes za dodaniem Katheriny do listy
KATHERINA NIE- jesli nie jestes za dodaniem Katheriny do listy
a więc
3...
2...
1...
0...
rozpoczynamy dogrywkę . Kto odpadnie jako pierwszy Vickie, Logan czy Anna. Przypominam , żebyscie dodawali krótkie uzasadnienia. Dogrywka trwa do niedzieli ...
ps. miłego oglądania nowego odcinka :)
Logan yhhh niech odpadnie
Katherina zdecydowanie tak jedna z lepszych postaci
Logan, bo Anna i Vicki są na pewno bardziej interesującei więcej wnoszą do fabuły.
Katrina tak,ok,ale i tak dla mnie będzie zawsze wredną s***!! :)
Stanowczo Vickie, pół sezonu czekałam na jej śmierć. Chyba żadna inna postać tak bardzo mnie nie denerwowała.
KATHERINA - TAK
ja dopiero teraz przylaczam sie do gry ale lepiej pozno niz wcale ;p
wiec ...
Logan - bo poprostu byl taki dwulicowy i taki... hmn... "niefajny" hahaaa xd
Logan , bo jest denerwujący.... Nie przypadł mi do gustu :)
Kathrine z pewnością tak...;)
Kiedy będzie ogłoszenie wyników , kto odpadł ? ;D
Oh, przepraszam. Ja też nie zauważyłam, że głosowanie na ulubioną postać się skończyło.
W takim razie jestem za tym, żeby odpadł Logan. Po prostu od początku nie przypadł mi do gustu.
Katherine... ok, niech będzie TAK. Chociaż nie ukrywam, że już jej nie lubię.
ok, dołączam do zabawy ;P
Logan do odstawki - taka nieciekawa postac...
Katherina jak nabardziej TAK - kto wie co się z nią jeszcze wydarzy :)