Na innym forum zobaczylam zabawe która bardzo mi sie spodobala i stwierdzilam ze mozna by to zrobic i u nas. A więc zasady sa proste. Co tydzien bedziemy przyznawac punkty 3 ulubionym bohaterom z listy ponizej. 3 z najmniejsza liczba glosow beda nominowani... Wtedy bedziemy glosowac kto z tych osob powinien odpaść i dlaczego.
A oto lista
1.Elena
2.Stefan
3.Damon
4.Bonnie
5.Jeremy
6.Alaric
7.Matt
8.Caroline
9.Jenna
10.Anna
11.Vickie
12.Lexi
13.Logan
Miłej zabawy :)
logan , niech on odpadnie, był mega wredy i zaryzykuje słowo obleśny ;p
a Katherin NIE , jak możemy głowsować na kogoś kogo nota benne nie ma w serialu w czasie teraźniejszym , tak mi się wydaję ale to tylko moja opinia , jestem za dodaniem jej ale dpiero jak sie pojawi powyjściu z grobowca i będzię w pełni uczesniczyła w wydarzeniach a nie tylko w retrospekjach , narazie NIE xD
jak kogos nie ma w serialu to czemu glosujemy na viki i logana ktorych nie ma i wiadomo ze juz nie bedzie a Katherina sie w nim jeszcze napewno pojawi wiec zastanow sie co piszesz:)
zastanowiłam się , jej jeszcze nie ma , a oni już byli , więc mieli wpływ na teraźniejszość w jakimś stopniu , czy gdyby Damona/eleny/stefana czy którejkolwiek z twoich ulubionych postaci teraz zabrakło to tez byś napisała zeby na nich nie głosowac bo ich już nie ma? przecież kiedyś byli więc mogli się komuś spodobac ;)
i tak samo katherina sie pojawia w serialu i co z tego ze tylko we wspomnieniach ale sie pojawia i w nim uczestniczy bo wkoncu wszystko kreci sie wokol jej tak naprawde...i osobiscie jakby zabraklo nawet jednej z moich ulubionych postaci to nie obrazilabym sie za usuniecie z listy bo by juz nie brala udzialu w serialu.
Prawie jednogłosnie stwierdziliscie , że ma odpasc Logan . I bardzo dobrze ;p... Tak więc...
Bye, Bye Logan
Do listy na głosowanie dochodzi nam Katherina.
1.Elena
2.Stefan
3.Damon
4.Bonnie
5.Jeremy
6.Alaric
7.Matt
8.Caroline
9.Jenna
10.Anna
11.Vickie
12.Lexi
13.
14.Katherina
Ponieważ kilka osób pomyliło sie i przyznało punkty dodam te punkty do wyników w piątek :)
Tak więc GŁOSUJCIE
Katherina 3
Damon 2
Stefan 1
Bardzo dobrze ze logan odpadl...;]Super ze dodaliscie Katherina teraz na nia głosujcie;p;p Ma w sobie mnostwo wdzieku i pasji pomimo iz gra ta zla;p choc po obejrzeniu 14 odcinka szkoda mi Damona;]
Stefan 3 pkt
Elena 2 pkt
Damon 1 pkt( biedny, momentami niby świnia, ale to dlatego że ma zranione serce)
wyniki kto bedzie nominowany w piątek
kto odpadnie w niedziele
i tak co tydzien az zostana 2 osoby :D
to mozna codziennie pukty dodawac czy tylko raz w ciagu tygodnia???
Bo jak kilka to jeszcze raz KAtherina 3 Damon 2 Stefa 1=)
RR1986 Jak miło;) Witamy.
Damon - 3 pkt.
Bonnie - 2 pkt.
Jenna - 1 pkt. - a co tam, niech ma kobitka;)
przez totalny brak czasu , to kto w tym tygodniu odpada bedzie wiadome dopiero jutro...
Przepraszam wszystkich
TheEvilStrawberry mam nadzieję, że się nie obrazisz, bo to twój temat, ale podliczyłam punkty. Po prostu nie mogłam się doczekac wyników, no i nie ukrywam, trochę się nudziłam w domu ;P
Podliczyłam punkty po odpadnięciu Logana oraz te, które były dodane przez pomyłkę przez niektórych podczas ostatniej dogrywki...mam nadzieję, że się nie rypłam przy liczeniu. Możesz mnie sprawdzic ;)
Zatem proszę o uwagę, ogłaszam wyniki:
1. Damon - 75 pkt
2. Stefan - 36 pkt
3. Bonnie - 29 pkt
Tak wygląda podium. Damon znowu na czele, ciekawe, kiedy szczęście się od niego odwróci ;)
4. Jeremy - 23
5. Elena - 19
6. Katherina - 16
Niebywały awans Jeremy'ego, zaskakujący spadek z podium Eleny i niezły początek Katheriny...
7. Anna - 7
8. Jenna - 5
Lexi - 5
10. Alaric - 3
No i na koniec, Ci którzy nie mieli już tyle szczęścia w tym tygodniu, czyli:
11. Matt - 1 pkt
Vickie - 1 pkt
13. Caroline - 0 pkt
Tak oto przedstawia się tegotygodniowe zestawienie.
Zatem trzy ostatnie miejsca i "przywilej" udziału w dogrywce otrzymują:
Matt
Vickie
Caroline
Czas na dogrywkę, czyli oddawanie głosów na tego kto ma odpaśc. Pamiętajcie o podaniu krótkiego powodu, dlaczego akurat ta postac ma odpaśc.
To co TheEvilStrawberry ? Dogrywkę czas zacząc? Naprawdę nie gniewaj się, to tylko z ciekawości. Tobie pozostawiam ogłoszenie kolejnej ofiary naszej "wampiriady" :)
Uważam że odpaść ma Vicki ponieważ mam cichą nadzieję że między Mattem i Caroline wydarzy się coś ciekawszego w serialu i zdobędą większą popularność;]
ja też jestem za Vicki , nie ma jej już , a Matt i Caroline jeszcze się nam
przydadzą :D