Na innym forum zobaczylam zabawe która bardzo mi sie spodobala i stwierdzilam ze mozna by to zrobic i u nas. A więc zasady sa proste. Co tydzien bedziemy przyznawac punkty 3 ulubionym bohaterom z listy ponizej. 3 z najmniejsza liczba glosow beda nominowani... Wtedy bedziemy glosowac kto z tych osob powinien odpaść i dlaczego.
A oto lista
1.Elena
2.Stefan
3.Damon
4.Bonnie
5.Jeremy
6.Alaric
7.Matt
8.Caroline
9.Jenna
10.Anna
11.Vickie
12.Lexi
13.Logan
Miłej zabawy :)
aaaa ... I jeszce w zwiazku z małym opóznieniem głosujemy na to kto ma odpasc do srody
ok, skoro zatwierdziłaś dogrywkę, to teraz zagłosuję:
dla mnie odpaśc powinna Vickie - jakoś mi ona od początku podpadła, no i fakt, może się coś urodzi na lini Matt-Caroline :)
STOP !!!
Przyszedł czas na to aby ogłosic, kto jest wielkim przegranym w tym tygodniu... Od razu powiem , że fani MATTA mogą czuć sie bezpieczni. NIKT nie głosowal , aby to on odpadl z gry :)
22% z was głosowalo, aby odpadla Caroline.
78% głosowało aby odpadła Vicki.
Cóż równie znikneła z naszej zabawy jak i z czołówki...
Więc..
Pa Pa Pa Vicki
Rozpoczynamy glosowanie na ulubiona postac . Przypominam , że przyznajemy punkty ulubionym postaciom. Punkty mozna przyznawac tylko RAZ na 24h
A oto lista
1.Elena
2.Stefan
3.Damon
4.Bonnie
5.Jeremy
6.Alaric
7.Matt
8.Caroline
9.Jenna
10.Anna
11.
12.Lexi
13.
14.Katherina
RUSZAMY !!!!
u mnie na pierwszym miejscu bez watpienia Stefan xD
zatem..
Stefan 3pkt ;*
Lexi 2pkt. szkoda ze zagrala tylko w 1odc.:(
Elena 1pkt.
Katherina 3 podoba mi sie ta postac bo ma w sobie pasje a nie jak Elena...
Damon 2 bo jest boski i ma w sobie cos przyciagajacego
Stefan 1 bo jest wrażliwy i czuły;]
Bonnie 3 pkt ( jak dla mnie najlepsza bohaterka nie jest mgła a chyba nie było jeszcze związku między czarownicą a wampirem więc fajnie by było gdyby taki związek miał miejsce to jest moje zdanie)
Damon 2pkt
Matt 1 pkt
chciałam napisać, że Bonnie nie jest mdła przejęzyczyłam się :p. Jeszcze może pokazać co moze jeszcze zrobić.
kim byla Anna?? to ta wampirzyca co to Jeremiego urabiala aby odzyskac dziennik?? bo kurde no nie kojarze.. a w obsadzie nawet jej nie ma
Stefan 3pkt :***
Lexi 2pkt.
i dzis 1pkt wedruje do.. Alarica :)