Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122827
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Warto?

ocenił(a) serial na 9

Po obejrzeniu The Originals chciałbym zabrać się za Pamiętniki, ale usłyszałem dużo negatywnych opinii o ostatnich sezonach. Czy naprawdę jest tak źle?. Dodam, że The Originals mi się bardzo podobał.

ocenił(a) serial na 10
walker666

Jeśli "The Originals" spodobało Ci się to uwierz mi "Pamiętniki wampirów" są o wiele lepsze ! :) polecam!

ocenił(a) serial na 6
walker666

Pierwsze sezony były bardzo ciekawe. Później miałam wrażenie, że twórcom zabrakło pomysłu i ciągnęli serial na siłę, jednak mimo tego uważam, że warto. Jeśli Ci się nie spodoba zawsze możesz przestać oglądać :)

ocenił(a) serial na 9
Ronnie1008

Jestem na trzecim odcinku i powiem, że serial wgniata w fotel.

ocenił(a) serial na 6
walker666

Pierwszy i drugi sezon były chyba najlepsze, najbardziej świeże. Potem poziom spadł, albo ja zaczęłam oczekiwać czegoś więcej. Możliwe, że Ty nie zauważysz tej różnicy pomiędzy sezonami, bo będziesz mógł oglądać wszystko bez większej przerwy, bez czekania na kolejny sezon.

ocenił(a) serial na 10
walker666

Ten serial jest świetny, ale po kilku sezonach liczysz na coś więcej od scenarzystów, ale ciężko im to nam dać, bo sezony 1-3 były najlepsze i trudno im wymyślić równie ciekawe i zaskakujące wątki:)

walker666

Powiem Ci tak. Nie wolno kierować się opinią innych. Zawsze jest ktoś za i przeciw.
A Ty masz swój własny gust i nie wiadomo co może Ci się spodobać, a co nie.
Kiedyś odmawiano mi Teen Wolfa, a jak bym ich posłuchała, to w życiu nie obejrzałabym najlepszego serialu ever.

ocenił(a) serial na 10
Angeelaa

Zdecydowanie się zgadzam, też najpierw oglądnęłam the originals (wcześniej widziałam kilka odcinków pamiętnków) i mi z kolei najbardziej podobają si sezony 4,5