http://www.youtube.com/watch?v=y-i1OTyqBwc&feature=player_embedded
co o nim myślicie.?gdyż ja uważam,iż wiele on tłumaczy.;))
biorąc pod uwagę fryzurę Eleney podejrzewam, że to Katherine, a Elena jest gdzieś uwięziona ;]
Otto's Daughter - Losing You
http://www.youtube.com/watch?v=MpyQM3CTC_s
można ją pobrać przez VDownloadera.
jeśli ktoś ma tą piosenkę proszę o przesłanie enjoy180@op.pl bym sobie ściągnęła, ale ostatnio brat mi pokasował moje programy i dał blokady:/
ja też proszę ładnie o przesłanie mi tej piosenki, to mój mail: lily1991@o2.pl
Ej a mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym jak Bonnie stoi obok Damona i mówi mu, że chciał ją zabić a on że tego nie zrobił, bo miał jakiś powód. Jak ktoś czytał książkę to czy sobie przypomina o co chodziło w tej sytuacji?
Mi się wydaje, że Bonnie była w krypcie Honori- założycielki miasta- i została zatakowana. Ale mogę się mylić.
Wątpie:) Niby prez kogo miała zostać zaatakowana, myśle że damon mówił o tym jak ją w tedy zaatakował gdy zniszczyła kryształ no ale w tedy prawie ją zabił gdyby nie stefan. Więc teraz nie mam pojęcia. Musimy czekać do stycznia:)
"Ej a mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym jak Bonnie stoi obok Damona i mówi mu, że chciał ją zabić a on że tego nie zrobił, bo miał jakiś powód. Jak ktoś czytał książkę to czy sobie przypomina o co chodziło w tej sytuacji? "
Tak, to dotyczy tej sytuacji w krypcie ( w serialu), Damon chciał zabić Bonnie bo w jej ciele był duch Emily. Chodziło o medalion i o Katherine.
A później Stefan ją uratował.
30s czy ktos moze wie kto szedł w jej strone po wypadku w 10 odcinku, bo mnie ciekawosc zrzera. wiec ja tez prosze o przsłanie piosenki na e-mail bella3cullen@gmail.com, a serial opiera sie w niewielu kwestiach na książce. wiec uwazam ze racze nic to nikomu nie pomoze. Takze uwazam ze ksiązka jest o wiele gorsza od serialu, mam nadzieje ze wiekszosc osób popiera moje zdanie. dziękuje.
szlak by to trafił!!! Znalazłam 10 minut 11 odcinka, szkoda tylko że został skasowany z powodu naruszenia warunków korzystania z serwisu, jestem w załamce!!! UMIERAM!!!
ja myśle że na drodze stał wampir , ten chłopak Lexi on póżniej będzie
chciała zabić Damona i dlatego elena powie "kocham go" tak jak to słyszymy
w zwiastunie
ale to jest tylko moja teoria:)
to jest tylko promo więc pomieszali w nim żeby jak najbardziej zachęcić widza do obejrzenia odcinka. myślę że te kocham go to o Stafanie jednak. a co do obcego na drodze to juz nie wiem, może i ten chłopak Lexie.