Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122827
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

http://www.youtube.com/watch?v=y-i1OTyqBwc&feature=player_embedded

co o nim myślicie.?gdyż ja uważam,iż wiele on tłumaczy.;))

ocenił(a) serial na 10
Gabriielle

biorąc pod uwagę fryzurę Eleney podejrzewam, że to Katherine, a Elena jest gdzieś uwięziona ;]

ocenił(a) serial na 10
Sharlene

wie ktos jaka piosenka leci w zwiastunie??

sylwka18xd

Otto's Daughter - Losing You
http://www.youtube.com/watch?v=MpyQM3CTC_s
można ją pobrać przez VDownloadera.

Dodo140

jeśli ktoś ma tą piosenkę proszę o przesłanie enjoy180@op.pl bym sobie ściągnęła, ale ostatnio brat mi pokasował moje programy i dał blokady:/

ocenił(a) serial na 10
Dodo140

ja też proszę ładnie o przesłanie mi tej piosenki, to mój mail: lily1991@o2.pl

Gabriielle

Ej a mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym jak Bonnie stoi obok Damona i mówi mu, że chciał ją zabić a on że tego nie zrobił, bo miał jakiś powód. Jak ktoś czytał książkę to czy sobie przypomina o co chodziło w tej sytuacji?

ocenił(a) serial na 10
a_nonim

ksiązki różnia sie od serialu wiec nie wiadomo o co z tym do końca chodzi

ocenił(a) serial na 10
a_nonim

Mi się wydaje, że Bonnie była w krypcie Honori- założycielki miasta- i została zatakowana. Ale mogę się mylić.

ocenił(a) serial na 7
affling

Wątpie:) Niby prez kogo miała zostać zaatakowana, myśle że damon mówił o tym jak ją w tedy zaatakował gdy zniszczyła kryształ no ale w tedy prawie ją zabił gdyby nie stefan. Więc teraz nie mam pojęcia. Musimy czekać do stycznia:)

a_nonim

"Ej a mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym jak Bonnie stoi obok Damona i mówi mu, że chciał ją zabić a on że tego nie zrobił, bo miał jakiś powód. Jak ktoś czytał książkę to czy sobie przypomina o co chodziło w tej sytuacji? "

Tak, to dotyczy tej sytuacji w krypcie ( w serialu), Damon chciał zabić Bonnie bo w jej ciele był duch Emily. Chodziło o medalion i o Katherine.
A później Stefan ją uratował.

anyhow

Świetny ten zwiastun. Ciekawe jak to się wszystko potoczy.

ocenił(a) serial na 10
Gabriielle

30s czy ktos moze wie kto szedł w jej strone po wypadku w 10 odcinku, bo mnie ciekawosc zrzera. wiec ja tez prosze o przsłanie piosenki na e-mail bella3cullen@gmail.com, a serial opiera sie w niewielu kwestiach na książce. wiec uwazam ze racze nic to nikomu nie pomoze. Takze uwazam ze ksiązka jest o wiele gorsza od serialu, mam nadzieje ze wiekszosc osób popiera moje zdanie. dziękuje.

ocenił(a) serial na 10
Gabriielle

szlak by to trafił!!! Znalazłam 10 minut 11 odcinka, szkoda tylko że został skasowany z powodu naruszenia warunków korzystania z serwisu, jestem w załamce!!! UMIERAM!!!

ocenił(a) serial na 10
bella3

ja myśle że na drodze stał wampir , ten chłopak Lexi on póżniej będzie
chciała zabić Damona i dlatego elena powie "kocham go" tak jak to słyszymy
w zwiastunie
ale to jest tylko moja teoria:)

sylwka18xd

Dobrze zrozumiałam? Elena powie, że kocha Damona?

sikorka94

to jest tylko promo więc pomieszali w nim żeby jak najbardziej zachęcić widza do obejrzenia odcinka. myślę że te kocham go to o Stafanie jednak. a co do obcego na drodze to juz nie wiem, może i ten chłopak Lexie.

ocenił(a) serial na 10
Gabriielle

a mnie martwi, że na filmwebie jest napisen że 14ego nowy odcinek, a w tym
zwiastunie że 21ego... :(
to kiedy w końcu, bo ja już dni tu odliczam:P:P:p

a i mysle, że elena nie powie o Damonie, że go kocha... połączyli sceny
żeby tak wyglądało ciekawiej ;)