Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122827
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Jak wyżej. Szukam serialu z takim związkiem (nie muszą to być główni bohaterzy), gdzie jest wyczuwalna chemia. I też trochę dramatu między nimi, romantyzmu itd... Serial nie musi się opierać totalnie na związku owych osób, może to być o czym kompletnie innym. :) Dawajcie wszystko co macie bo na prawdę muszę znaleźć taki serial co mnie wciągnie ;D

ati223

to pierwszy serial jaki mi na myśl przyszedł http://www.filmweb.pl/serial/Pi%C4%99kna+i+bestia-2012-645786

ocenił(a) serial na 6
ati223

Buffy. A tam Spuffy <3

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 6
anulka88

Wątpisz Skarbie?;))

ocenił(a) serial na 9
WhiteDemon

Wiesz co wolę :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

A no tak, Angelka..;) Co ja poradzę że mam na niego alergię ten tego;)

ocenił(a) serial na 9
WhiteDemon

Bangelek był fajny a Angel... omomommoooomo :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

JEEEEEZU, MOJE OCZYSKA. Wypaliło mi jeXD

ocenił(a) serial na 9
WhiteDemon

<szyderczysmiech> :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Założę się że taki iście Angelusowy, hyhy;)

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Bo Angelus był fajny;P To jedyna wersja Angela którą trawiłam a nawet polubiłam <sesese>.
Teraz ja naśladują mą ukochaną Złośnicę z Troskliwych Misi;P

ocenił(a) serial na 9
WhiteDemon

Nie, nie... Angelus nie... to z jaką łatwością ranił wszystkich dookoła, nie... OK, jestem nudna, ale cóż... :p

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Nieee czemu Ty nudna? Każdy inaczej, ja właśnie uwielbiam takie podłe postaci...na ekranie, bo przecież nie w realu, ehehe. Chyba że ktoś gra je jak ostatnia dupa;P

ocenił(a) serial na 9
WhiteDemon

anulka zawsze w mniejszości :D

ocenił(a) serial na 6
ati223

Czy może być koreański :D ? Jak może to polecam ten http://www.youtube.com/watch?v=lMLixa4cGfY <3 A tam Seung Nyang & Ta Hwan <3
:D

użytkownik usunięty
ati223

W podobnych klimatach Mick i Beth z Moonlight. A oprócz nich Joey i Pacey z Dawson's Creek (mają wiele paralleli z Deleną;)), Effy &amp; Freddie z Skins, Kurt &amp; Blaine z Glee, Kate &amp; Rick z Castle ;)

użytkownik usunięty

Polecam jeszcze My Mad Fat Diary, naprawdę świetny serial i cudowny ship;)

ati223

No i przez pierwsze dwa sezony Zoe i Wade z Hart Of Dixie

ocenił(a) serial na 8
ati223

Brooke i Lukas z One Tree Hill chociaż nie byli oni ostatecznie razem to moim zdaniem był najlepszy paring w serialu. W ogóle postać Brooke była kozacka coś jak Damon ale bez fantasy za to Lukas jest jak Elena i tam również mamy trójkąt miłosny.

ocenił(a) serial na 7
sesze

ale zaspoilerowałaś, nie chciałabym tego wiedzieć przed rozpoczęciem oglądania.
Ale też polecam OTH, poza Brucasem, jeszcze Nate i Hayley, Jake i Peyton, później Chase i Alex.
Jeżeli mogą być hiszpańskie to polecam El Internado i Los Hombres de Paco, piękna historia miłosna.

ocenił(a) serial na 8
lola881

Faktycznie jakoś nie pomyślałam <zawstydzony> no i gdzie jest zakładka EDYTUJ ja się pytam? :D

ocenił(a) serial na 9
lola881

El Internado... mmm... :)) Również się podpinam :)

ati223

Chuck i Blair z Plotkary:D

alien_2

No Chuck i Blair (plotkara) też przyszli mi pierwsi do głowy.

ocenił(a) serial na 8
Ewka14c

Milagros i Ivo ze Zbuntowanego Anioła jeśli trawisz telenowele, dla mnie ta akurat była fajna. Lecą teraz powtórki na TV Puls i tak sobie o tym przypomniałam właśnie. Natalia i Facundo mają niesamowitą chemię, która bije na głowę wszystkie serialowe pary :P

ocenił(a) serial na 7
sesze

Zgadzam się :3 polecam też Sos mi vida <3

sesze

Popieram,uwielbiam tą telenowelę :D

ati223

teen wolf i ostatnio oglądałam the 100 , chociaż tam nie do końca jest romans między bohaterami ale za to taka chemiaa :D

ocenił(a) serial na 4
ati223

z najwyższej ligi to Maria i Otto z Czasu Honoru, ale pewnie ta pozycja cię nie zainteresuje

ocenił(a) serial na 8
ati223

Jeśli nie jesteś homofobem, to polecam Queer As Folk, Brian i Justin to wątek który ciągnie się przez wszystkie sezony, a powiedziałabym, że to Delena do potęgi :D No i jest dużo innych naprawdę ciekawych wątków miłosnych, których nie widziałam w innych serialach ;)

ati223

"Czarodziejki" i związek Phoebe i Cole. Często przez nich ryczałam, uwielbiałam ich