Jak wyżej. Szukam serialu z takim związkiem (nie muszą to być główni bohaterzy), gdzie jest wyczuwalna chemia. I też trochę dramatu między nimi, romantyzmu itd... Serial nie musi się opierać totalnie na związku owych osób, może to być o czym kompletnie innym. :) Dawajcie wszystko co macie bo na prawdę muszę znaleźć taki serial co mnie wciągnie ;D
to pierwszy serial jaki mi na myśl przyszedł http://www.filmweb.pl/serial/Pi%C4%99kna+i+bestia-2012-645786
Bo Angelus był fajny;P To jedyna wersja Angela którą trawiłam a nawet polubiłam <sesese>.
Teraz ja naśladują mą ukochaną Złośnicę z Troskliwych Misi;P
Nie, nie... Angelus nie... to z jaką łatwością ranił wszystkich dookoła, nie... OK, jestem nudna, ale cóż... :p
Nieee czemu Ty nudna? Każdy inaczej, ja właśnie uwielbiam takie podłe postaci...na ekranie, bo przecież nie w realu, ehehe. Chyba że ktoś gra je jak ostatnia dupa;P
Czy może być koreański :D ? Jak może to polecam ten http://www.youtube.com/watch?v=lMLixa4cGfY <3 A tam Seung Nyang & Ta Hwan <3
:D
W podobnych klimatach Mick i Beth z Moonlight. A oprócz nich Joey i Pacey z Dawson's Creek (mają wiele paralleli z Deleną;)), Effy & Freddie z Skins, Kurt & Blaine z Glee, Kate & Rick z Castle ;)
Brooke i Lukas z One Tree Hill chociaż nie byli oni ostatecznie razem to moim zdaniem był najlepszy paring w serialu. W ogóle postać Brooke była kozacka coś jak Damon ale bez fantasy za to Lukas jest jak Elena i tam również mamy trójkąt miłosny.
ale zaspoilerowałaś, nie chciałabym tego wiedzieć przed rozpoczęciem oglądania.
Ale też polecam OTH, poza Brucasem, jeszcze Nate i Hayley, Jake i Peyton, później Chase i Alex.
Jeżeli mogą być hiszpańskie to polecam El Internado i Los Hombres de Paco, piękna historia miłosna.
Faktycznie jakoś nie pomyślałam <zawstydzony> no i gdzie jest zakładka EDYTUJ ja się pytam? :D
Milagros i Ivo ze Zbuntowanego Anioła jeśli trawisz telenowele, dla mnie ta akurat była fajna. Lecą teraz powtórki na TV Puls i tak sobie o tym przypomniałam właśnie. Natalia i Facundo mają niesamowitą chemię, która bije na głowę wszystkie serialowe pary :P
teen wolf i ostatnio oglądałam the 100 , chociaż tam nie do końca jest romans między bohaterami ale za to taka chemiaa :D
z najwyższej ligi to Maria i Otto z Czasu Honoru, ale pewnie ta pozycja cię nie zainteresuje
Jeśli nie jesteś homofobem, to polecam Queer As Folk, Brian i Justin to wątek który ciągnie się przez wszystkie sezony, a powiedziałabym, że to Delena do potęgi :D No i jest dużo innych naprawdę ciekawych wątków miłosnych, których nie widziałam w innych serialach ;)