Na powrót caroline i tylera jako pary? Ja bym chętnie zobaczyła jakieś normalne pary w serialu, które
walczą o swoją miłość a nie poddają się przy pierwszej lepsze okazji
Niestety, ale chyba nie ma szans na powrót tej pary. Może z czasem jak już można zauwazyć Tayler wybaczył by Caroline fakt, że przespała się z Klausem, ale nic nie zrobi skoro Caroline zaczyna darzyć większym uczuciem Stefana. A ze spoilerów wiadomo, że Steroline zobaczymy w 6 sezonie.
to bez sensu, bo wiadomo dobrze że stefan powinien być z Eleną. Wszystko się pochrzaniło, przez te shipowanie Klaroline i teraz Steroline
napisałam tak bo pomimo że to serial i to fikcja, chciałabym zobaczyć w serialu jeden stabilny prawdziwy zwiazek dwóch osób, nie związek pod publikę, wręcz prawdziwy.
Rozumiem, ale TVD to nie typ serialu gdzie można zobaczyć prawdziwy, wieczny, oddany związek itp i rozumiem także, że Stelena przez 1,2 sezon mogłaby się taka wydawać, ale nie wymagajmy od 17-letniej dziewczyny(elena ma tyle kiedy ją poznajemy) stałości w uczuciach, a już na pewno nie w takim serialu.
Można powiedziec, że Caroline&Tayler byli parą nie pod publikę i był to prawdziwy związek po prostu nie przetrwał z głupoty Taylera.
Powiedziałabym, ze Elena&Damon to na swój sposób prawdziwy związek, a już na pewno dojrzały. W końcu Elena wie czego chce, a tego nawet jak była ze Stefanem nie można było zauważyć. Może i pod publikę, ale nie pod publikę Julie Plec budowała ich relacje przez 1,2,3 sezon, która była świetnym początkiem do jak wy nazwałaś "związku pod publikę"
Czy ja wiem? Nie nazwałabym zwiazku Damona i Eleny prawdziwy czy nawet mocniejszy niż związek Stefana i Eleny. Raczej napisałabym, że Delena jest oparta na zabawie a na pewno na łóżku, a to nie jest zwiazek.
Przecież Elena jest z Damonem krótko a to chyba zdrowe, że na początku znajomości tak siebie pragną i pożądają. Poznawali się i zakochiwali w sobie przez 3 sezony, kolejne dwa sezony rzucają się na siebie, w kolejnych przyjdzie czas na dojrzałość. Nie nazwałabym deleny związkiem opartym na seksie, już prędzej forwood tak normalny wg ciebie.
Oparta jest na łózku hmm czyli każda świeżo upieczona para dorosłych ludzi jest oparta na tym :) Po prostu w serialu pokazali te sceny dobitnie
wiadomo? nic z tego....cieple kluchy Elena i Damon to jest najlepsza para. A Caroline powinna byc z Klusem :)
Z tego co wiem twórcy potwierdzili że to już ich koniec. Szkoda dla mnie, i to bardzo Forwood w sezonach 2-4 było najlepszą parą w historii całego TVD. Ostatnio te wątki miłosne są okropne. Na Delene już nie można patrzeć, Stelena to już nie to samo, Bremy to nuda, Steroline bym nie zniosła jako pary. Powinni Mattowi jakąś fajną dziewczynę dać, mogło to by być ciekawe :)