Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122848
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

czy ktoś wie...

ocenił(a) serial na 10

kiedy będzie 2 sezon tego fantastycznego serialu???

ocenił(a) serial na 8
IdaAnna

Tak będzie, ale dopiero we wrześniu.

Divine

będzie, będzie :) w przerwie wraca true blood (inny serial o wampirach), a następnie pamiętniki uderzają z drugim sezonem.

booogna

Dokładnie. W przerwie, na pocieszenie dostaniemy trzecią serię True Blood, a we wrześniu rusza drugi sezon "Pamiętników...". I tak nie będę mogła się doczekać tego drugiego. ^^ Tym bardziej, że w finale będzie osiem niewyjaśnionych wydarzeń... Ciekawe, jakim cudem uda mi się to przeczekać? ;-) Cóż, niestety, z nadejściem kolejnego sezonu, początek roku szkolnego... :/

ocenił(a) serial na 8
Neff

oh jak dobrze że bedzie TB! mam nadzieję, że zdąże obejrzec sobie całą 1 i 2 serię jeszcze raz.
8 niewyjaśnionych wątków? tzn jakie? bo ja 8 nie mogę sie doliczyc ;)

ocenił(a) serial na 9
emily91

eh, chciałoby się wrzesień, ale szkoła odstrasza, myślę, że to ma być takie pocieszenie dla nas ;)

emily91

Spośród tych 8 niewyjaśnionych wydarzeń, znamy trzy - wypadek samochodowy, pocałunek, śmierć dwóch bohaterów. Jakie są pozostałe? Dowiemy się, oglądając finałowy odcinek. ;-) Tylko tyle producenci zdradzili w wywiadzie. A tak w ogóle, przecież kolejny odcinek już w piątek rano! Szybko to minęło. ;-)

Neff

a ja mam wrześniowe praktyki... :/ na szczęście Pamiętniki mi je osłodzą! ;)

ocenił(a) serial na 10
IdaAnna

a true bloo jest tak samo fajne? bo ja czytałam rózne opinie. próbowałam obejrzeć 1 odc, ale coś mi się na youtubie zacinało a na innych miałam wyczerpany limit w megaloadzie:). to warto oglądać?

IdaAnna

Według mnie warto. ;-) Początkowo nie byłam TB zbyt zachwycona, ale z czasem coraz bardziej mi się podobał. Później już leciałam odcinek za odcinkiem i w ten sposób zobaczyłam całe dwa sezony. :D Teraz niecierpliwie czekam na kolejną serię. ^^

IdaAnna

Tru blood jest serialem "bez cenzury"... dla porównania TVD jest takim serialem dla grzecznych dziewczynek. W tru blood jest cała masa przekleństw i brzydkiego słownictwa, sexu w każdym odcinku, akcja wartka, dużo zwrotów akcji, niesamowicie wciągający...

efka84

aaa i zapomniałam dodać, że uśmiałam się przy tym serialu do łez... i to niejednokrotnie!! Z całą pewnością warto obejrzeć!

efka84

http://abclocal.go.com/kabc/video?id=7438422&section=on_the_red_carpet
na plan wracają w lipcu.

ocenił(a) serial na 10
Dodo140

uuu... dopiero we wrześniu?!?! no ale cóż, trudno. dzięki Bogu bedzie
czysta krew to bedzie co oglądać. I oczywiście polecam TB. jest to
nieziemski serial!!!!!

BlackVampire

hahaha jaka kat jest zabawna.:))