Dziś zaczęłam oglądać Pamiętniki Wampirów za mną 3 odcinki i widzę Iana Somerhaldera w roli
Christiana. Jest przystojny i ma coś co bardzo przyciąga. Może już poruszaliście ten temat ale ja
wcześniej nie oglądałam nic w czym występuje ten aktor i dlatego nie widziałam go w takiej roli. Ale
po tych 3 odcinkach uważam, że się świetnie nadaje. Nie wiadomo mi czy by chciał zagrać taką
rolę ale pasowałby idealnie.
Może i Somerhalder by pasował na Greya, gdyby posiadał chociaż dwie twarze. Tymczasem ja u niego widzę ciągle jedną twarz, a od sezonu 2 w górę to już kiepsko mu nawet ta jedna wychodzi... No ale rozbierać się lubi.
Ale serial polecam oglądać dalej :)
Skoro już pierwsze 3 odcinki Ci się spodobały, to dalej tym bardziej powinno Ci się podobać. Dużo osób twierdzi, że pierwsze 2-3 odcinki są nudne, a dopiero później się rozkręca. Według mnie pierwsze 2 sezony są naprawdę dobre, potem serial się trochę zmienia, ale jeszcze nie osiągnął poziomu w którym mam dość :)
Zaczynam 5 odcinek więc pewnie będę oglądać dalej :) widzę, że jest już 5 sezonów, więc jest co robić w jesienne wieczory ;)
Ciekawe jakie będą Twoje opinie później i jak już będziesz na bieżąco z odcinkami :)
Jeśli chodzi o TVD to każdemu bym polecała ten serial do 2 sezonu. Za dużo jednak w nim tych nastolatkowych wątków. Związek Stefana i Eleny jest nudny jak flaki z olejem tak samo jak te wszystkie trójkąty Damon-Elena-Stefan. Ja tam polecam Orginalsów. Zajefajny serial. Trzeci odcinek był świetny i właściwie serial z odcinka na odcinek jest coraz mroczniejszy i ciekawszy.