Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122839
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

gówno

ocenił(a) serial na 4

Jezu. Co. Za. Gówno.

Naturalnie wiem, że skrytykujecie mnie za brak w moim komentarzu jakichkolwiek powodów, które spowodowały, że mam o tym gównie takie a nie inne zdanie, ale siły i chęci nie mam by je wypisywać.

Pozdro dla wszystkich szacownych fanek. lol

NIE JESTEM TROLLEM!

ocenił(a) serial na 9
bubble_factory

nie luz, to twoje zdanie...
chociaz brak powodow powoduje, ze jest ona smieszna i nic niewarta, ale jezeli masz potrzebe pisania, co jest gownem i czego ci sie nie chce, twoja sprawa...

ocenił(a) serial na 9
bubble_factory

a może powód jest tylko jeden? żeby coś się spodobało trzeba w to emocjonalnie 'wejść'. może to po prostu nie jest to serial dla Ciebie. proste. ; )
no i jeszcze pozostaje fakt, że było 14 odcinków. obejrzałaś/łeś wszystkie? jeśli tak.. czy na gówno patrzył(a)byś godzinami? a jeśli nie.. Twoja wypowiedź jest bez sensu. z resztą i tak jest. nie wnosi tu nic nowego. pzdr. ; d

ocenił(a) serial na 10
bubble_factory

Ten serial nie jest dla wszystkich.
Jezeli nie kreca cie wampiry nie masz po co tego ogladac.

ocenił(a) serial na 10
bubble_factory

to wogóle po co zaczynasz jak sam piszesz "ale siły i chęci nie mam by je wypisywać" po co zaczynasz jak nie kończysz...
ciekawe czy wogole zrozumiales cos z tego filmu...HaHaHa

ocenił(a) serial na 10
jatojatytoty

jakiś głęboki sens ma ten film?( który jest serialem tak w ogóle, ale większość ludzi lubi mylić te 2 pojęcia:)
Mi osobiscie bardzo się ten serial podoba, no ale nie każdemu musi;)

bubble_factory

Okej, nie mam nic do osób którym ten serial się nie podoba, bo oczywiście o gustach się nie dyskutuje nieprawdaż? I nie potępiałabym cię, nie krytykowałabym gdyby nie cytuję: "Pozdro dla wszystkich szacownych fanek. lol" . Moim zdaniem wyśmiewasz wszystkie osoby lubiące ten serial, m.in właśnie mnie. I to mnie niezmiernie irytuje. Bo takie idiotyczne "lol" jest nieco nie na miejscu.
Poza tym , co bd pisać.. podaj powody dlaczego VD to gówno. Bo mam inne zdanie.

ocenił(a) serial na 10
wyrafinowanaa

Zgadzam się.
Ale napisał tyle ile chciał napisać. Po co się kłócić;) niepotrzebnie się dziewczyny irytujecie;)

ocenił(a) serial na 4
bubble_factory

Haha, tak, tak, obejrzałam wszystkie odcinki, haka na mnie nie macie ;)
No dobra, sorry, nie oglądałam ostatniego. Spytacie po co? Jej, pojęcia nie mam. Ale ostatnio co robić nie mam, nawet 'Bad boys' oglądałam..

ocenił(a) serial na 8
bubble_factory

a kto na ciebie haków szuka niepodoba ci się ten serial twoja strata(albo korzyść) tylko po co go dalej oglądasz

ocenił(a) serial na 4
bubble_factory

NIECH KTOŚ TO ZGŁOSI DO USUNIĘCIA! pięknie proszę.

*i to nie jest sarkazm, serio, niech ktoś to usunie.

bubble_factory

Muszę kiedyś, przy okazji wdepnąć w to łajno, bo mam już dosyć własnej nieświadomości :)
Trzeba by wreszcie wyrobić sobie jakąś opinię o dziele budzącym tak skrajne emocje.

ocenił(a) serial na 9
bubble_factory

ty go wogule oglądałeś/aś i jak się coś nie podoba to nie trzeba łamaną polszczyzną pisac typu 'gówno' widać na tyle cię stać. pozdrawiam.

bubble_factory

najśmieszniejsze jest to, że nudne Zaćmienie oceniłaś na 10... :/ a przez to się nie dało przejść. to jest dla mnie gówno i LOL!

użytkownik usunięty
booogna

Podpisuje sie co mówiłą booogna.
PS prosze nie odpisujcie na ten pozal sie boze post. Aby z kims nawiazac konwersacje ktos musi miec cos madrego do powiedzenia.
A wy podtrzymujecie to badziewie w czołówce.