warto czytać? obejrzałam serial i po prostu... cudo! zastanawiam się, więc nad książką..
polecacie?
ja czytałam i podobało mi się (zwłaszcza pierwsze 3 części) aczkolwiek ja czytałam zanim widziałam serial więc nie wiem jak to się przyswaja w tej kolejności, jedno jest pewne: książka jest zupełnie inna niż serial i po jakimś czasie zupełnie przestaje się je porównywać bo prawie nie mają punktów wspólnych (no porucz kilku postaci, które zresztą są w nich zupełnie inne) podsumowując książka całkiem fajna nie zaszkodzi spróbować jak Ci się nie spodoba możesz przecież przestać czytać :) tyle mojej opinii
pozdrawiam
ja miałam taki sam problem jak ty, tez się zachwyciłam serialem i się zastanawiałam czy przeczytać ksiązki, no i postanowiłam przeczytać i jestem właśnie w trakcie czytania pierwszej części. i cóż tu powiedzieć, mam wrażenie że czytam zupełnie inną książkę, niż serial.... na prawdę jedyne co łączy książkę z serialem to chyba tylko imiona bohaterów i to nie wszystkich... są inne postacie, w ogóle wszystko jest inne, książka jak dla mnie jest napisana trochę chaotycznie, ale może o tylko ja mam takie odczucie. ;) ale wydaje mi się że książka jest warta przeczytania, tylko chyba właśnie lepiej czytać nie opierając się, nie porównując do serialu zbytnio. ;) ogólnie jako książka jest fajna. ;)