Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122839
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

zdjęcie

ocenił(a) serial na 10

Hej nie weim czy ktos z Was widział promocyjne zdjęcia 22 odcinka, bo tam jest takie jedno zdjęcie gdzie Elena stoi między Stefanem i Damonem i oni się tak jakby "za ręce" trzymają(to znaczy Elena z Damonem). Jak myslicie o co chodzi??

emi56765

Gdzie można znaleźć to zdjęcie?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rkur

Pewnie chodzi Wam o to zdjęcie: http://www.vampire-diaries.net/gallery/displayimage.php?album=83&pid=3828#top_di splay_media
Nie pojęcia, czemu Damon trzyma Elenę za rękę, ale przekonamy się w piątek. ;-)

ocenił(a) serial na 10
Neff

A ja mam swoją wersje taką:
Damon powiedział Elenie coś złego o Stefanie. Być może, znów zaczął pić kre ludzką, lub coś w tym stylu. Elena się przeraziła, zlękła się Stefana, a Damonek, żeby ją pocieszyć trzymał ją za ręke ; P No bo jak inaczej wytłumaczyć jej wzrok na Stefcia? ;]

Portirroni_xD

ja mysle że nie bo http://www.vampire-diaries.net/gallery/displayimage.php?album=83&pid=3810#top_di splay_media <- tu trzyma stefana za rękę .. ale ciekawe po co trzymała Damona ;))

ocenił(a) serial na 10
Lavendery

Nie wiem czy moja teoria jest słuszna, ale wydaje mi się, ze Damon przyszedł im powiedzieć, że coś się będzie działo po fajerwerkach i żeby uciekali. Elena jest przestraszona więc pewnie chciał ją uspokoić, albo po prostu szli, złapał ją za ręke, żeby zwrócić na siebie uwagę i wtedy im powiedział wciąż trzymajac rękę Eleny. Wydaje mi się, że to ma seks, choć przekonamy się w pt ;D

ocenił(a) serial na 10
Evi_4

O boże chciałam napisać, że to ma sens <lol> Powaznie mogliby wreszcie dodać możliwość edycji postów...

ocenił(a) serial na 6
emi56765

Albo po prostu Damon wyznał Elenie swoje uczucia i wtedy zjawił się Stefan i oczywiście popsuł klimat.

ocenił(a) serial na 10
Eglantine

Zgadzam sie z Evi 4, to zeczywiście ma sens ;). Chciał jej powiedzieć coś ważnego i złapał ja ra ręke i popatrzył głęboko w oczy. No i zjawiła się Stefano. I mówią mu to samo ;p. Ale Elena wyglądała w tej kiecce. Jak bąbka.