Piękni

Beautiful People
2005 - 2006
7,4 2,8 tys. ocen
7,4 10 1 2836
Piękni
powrót do forum serialu Piękni

spoko :D

ocenił(a) serial na 10

wczoraj przez przypadek obejrzalam ten seraial. nudzilo mi sie nie bylo nic w TV wiec zostawilam na polsacie musze powiedziec ze to nawet fajny serial. co prawda takich historyjek jak ta sa chyba juz setki, ale i tak mi sie podoba. i widze ze jak narazie tylko mi sie on podoba xD

ocenił(a) serial na 9
izaka92

ja dziś przełaczyłam tak samo jak Ty:D szkoda, że w połwoie była awaria prądu w całym miescie;/

izaka92

mnie też się podoba :) ja dopiero dziś zobaczyłam, ale to jeszcze 2 odc., to mam czas... no u mnie prąd na szczęście był ;)

keira

to tak jak ja:P ale dopiero 3. odc widzialam:( nie wiecie skad to mozna sciagnac?:D

ocenił(a) serial na 8
moniczka12342

ja mam to szczęście, że przez przypadek tak jak wy włączyłam polsat:D ale leciał wtedy pierwszy odcinek, więc na razie nie mam żadnej luki;p
serial przyjemny, lekki, taki na wakacje. Żadnej większej filozofii, ale fajna rozrywka:D
i boski Nicholas! xDDD

kingejszyn

Ja przeczytałam na filmwebie że ten serial będzie. często czytam tu wiadomości i przeglądam program tv. Mi trochę przypomina Gossip girl. Tu i tu elita. GG o wiele bardziej mi się podoba ale to nie jest złe. Jednak mało znany ten serial. Nawet na imdb nie pisze do końca ile ma odcinków. Na pewno 16. Podejrzewam, że zdjęli go z anteny.

ocenił(a) serial na 10
Malazaa

ja wlasnie tez zauwazylam w tym serialu pewne podobienstwo do "Plotkary" i dlatego tez napisalam ze to kolejna historia o tej samej tematyce:) ale mimo to serial mi sie podoba...

Malazaa

GOSSIP GIRL?
No bez przesady!
Akcja dzieje się w Nowym Jorku, ale tylko to się tutaj zgadza. Gossip Girl przedstawia nowoczesne życie elitki Manhattanu, gdzie wszystkie dziewczyny to zdziry, a faceci zaliczają wszystkie dziewczyny po kolei, choć nie ukończyli nawet 18.
Za to Piękni to zwyczajny serial obyczajowy o matce i 2 córkach. Wybacz, ale ja oglądając Pięknych i GossG nie zauważyłam w obu serialach związku.

moniczka12342

też szukam, ale nie znalazłam oryginalnej wersji tylko z lektorem: hiszpańkim, niemieckim i francuskim (ostatecznie chyba skusze się na francuski i może coś zrozumiem, w końcu dialogi w tym serialu nie są tak bardzo skomplikowane). Znalazłam tylko 1 odc normalny...
Jak coś znajdziesz to daj znać !!! :D

izaka92

Przewidywalny, drętwa gra aktorska i nie koniecznie ciekawe dialogi, ale bardzo sympatyczny serial na wakacje :D
No i Jackson :D

ocenił(a) serial na 7
izaka92

Nawet fajny serial, ale wkurza mnie to, że Nikki i ten drugi (nie wiem dokładnie jak ma na imię, chyba Gidjon- wiem, że źle napisane, ale nie wiem jak się pisze ;]) zakochują się w Sophie ;] Że akurat w niej, ale to było do przewidzenia ;]

izaka92

Mógłby mi ktoś opisać dzisiejszy odcinek? I czy Sophie zdała ten egzamin z biologii/chemii.

william_windsor

Sophie całowała się z tym brzydkim grubym xD tym na G
wkurzyłam się i wyłączyłam tv
to już nawet Niki czy jak to się pisze w poprzednim odcinku nie zrobił tego z tą dziwką a Sophie co! zdenerwowałam się ! xD mam nadzieje ze Sophie i Niki bedą razem xD

marlena1216

Ja bym wogóle inną aktorke na tą sophie wziął. Wszyscy sie o nią biją a tak naprawde to ona taka zwyczajna jest :P

marlena1216

nie wiem czy będą razem, bo występuje tylko w 8 odc i nie ma go w ostatnich ...

Crepusculo

a ma może ktoś jakaś stronkę ze streszczeniami odcinków, bo hm... jade nad morze i nie obejrzę chyba 5 ostatnich

domi1991

jakim cudem w 8 skoro oglądałam z nim 9 xD

marlena1216

http://www.imdb.com/title/tt0460624/epcast

domi1991

http://www.imdb.com/title/tt0460624/episodes proszę :)

Crepusculo

mozna przeczytac streszczenia na stronie polsatu www.polsat.com.pl

cassieenator

zajebiście...
do D
skoro nie będą razem xD

marlena1216

mam nadzieję, że będą, ale to mnie trochę zaniepokoiło :)

izaka92

Widzę,że dużo osób zrobiło jak ja,przez przypadek włączyłam tv,zaczynał się chyba 4 odc.tego serialu,spodobał mi się,a bardzo chciałabym oglądnąć to co mnie ominęło czyli 1-3 odc.Jak ktoś znajdzie jakiś z link gdzie można je oglądnąć niech wrzuci:)Przyjemny serial akurat na wakacje!:D

darya

Jak oglądałam, właśnie dokładnie nie pamiętam, który to był odcinek-chyba 7 lub 6. To było wtedy, gdy sophie i annabel brały udział w tym konkursie fotograficznym i w pewnym momencie wysiadł prąd, czy ktoś mógłby mi powiedzieć co się wydarzeyło od momentu,jak Lynn(mama sophie i karen) odeszła od zdjęć sophie i zadzwoniła do karen. Kto wygrał ten konkurs itp.? proszę :)

iluvroti_2

ktoś oglądał ostatni odcinek ??w innym języku

iluvroti_2

Mi też wtedy coś urwało, ale tylko na Polsacie. eszta kanałów działała :(.