Paulina, ta Kasia od Kaśki, Daria ma ciekawą urodę, Luiza o ile nie jest jej za dużo i nie ma humorków ;). Dużo jest ładnych dziewczyn w PM więc trudno powiedzieć :).
Ja :). A jeżeli chodzi o laskę z PM. To zgadzam się z Marią. Mogę dodać jeszcze Izę, i ostatnio Kinga też ok wygląda :)
Daria jest śliczna moim zdaniem i Luiza też - ostatnio chyba lekko zmieniła kolor włosów i wygląda bombowo.
za trzy lata mu przejdzie,wtedy stanie sie pełnoletni i inaczej bedzie patrzył na świat...troche dojżalej
taaa.....a zachowujesz sie tak samo jak te gimbazjalistki od Pniewskiego,więc nie bądz zaskoczony ze mam cie za małolata
Pytanie powinno brzmiec:
Która laska ładniejsza jest od Jowity...i tu było by wiecej imion aktorek niż na odwrót
takie laleczki jak ona bez makijazu sie nie pokazują bo sie wstydzą,wiec skąd możesz to wiedziec,jak dorosniesz to pogadamy
https://m.facebook.com/opozdajoanna/photos/pb.447824425228857.-2207520000.145139 6614./1095209197157040/?type=3&source=54
tu zobacz
Dla mnie ta blondynka na wózku inwalidzkim, jakiś wątek z Wadlewem. Grała ją Agnieszka Żulewska.
po co znow ten temat? wiadomo, ze Paulina a poza tym Melka ma najladniejsze oczy
no ma wielkie i ciemne te oczy. i glupota z nich nie przebija co w dzisiejszych czasach cenne :P
a właśnie bo u kilku kobiet zauważyłem taką rzecz,kobieta ma duże piękne czarne oczy,generalnie to rzadkość bo większość kobiet co znam ma brązowe,zielone i niebieskie oczy.A ta sama kobieta w innym czasie ma tak jakby brązowe oczy.Kobiety co mają brązowe oczy chyba tak jakby żeby poprawić swój wygląd chyba wkładają sobie czarne szkła kontaktowe albo malują sobie tak żeby wyglądało jakby miały czarne.
Bo jak wytłumaczyć że kobieta która często ma czarne oczy,przychodzi na spotkanie i ma ewidentnie brązowe oczy?