Łukasz Dziemidok po latach znowu współpracuje z ATMem. Zagra w "Policjantkach i Policjantach", którzy kręceni są w tym samym studio co PM. :) Dziemidok będzie miał wiecej okazję spotkać się z dawnymi znajomymi. :) W ogóle myślę, że może jest szansa, ze i PM sobie o nim przypomni.
Uważam, że "zmartywchwstanie" Patryka byłoby świetnym watkiem, stwarzającym wiele możliwości (walka Patryka z Bartkiem o Emilkę i Mirka), zwłaszcza teraz, kiedy Bartek i Emlka zeszli się i nie wiadomo co im dalej wymyślać (kolejna zdrada Bartka byłaby już przesadą i byłoby to już raczej niewybaczalne). Śmierci Patryka wcale widzom nie pokazano. Równie dobrze jego rodzina (raczej przeciwna Emilce i nieuznająca Mirka) mogła powiedzieć wszystkim,że Patryk zmarł, a tak naprawde chłopak zapadł w śpiączkę, stracił pamięć, teraz ją odzyskał i postanawia wrócić do Wadlewa... :D Co sadzicie o takim wątku? :p
Ja już pisywałam, że brakuje Patryka jak nie wiem co :). Jeszcze bardziej niż Pawła na dobrą sprawę. Poza tym to prawda, bo powiedzieli że Patryk jechał z Mirkiem i matką Mirka i że i Patryk i ta kobieta zginęli, Mirek przeżył. Ale właśnie równie dobrze to Patryk mógł przeżyć, ciała nie widziano, mogli kogo innego pochować, a Patryk właśnie mógł być w śpiączce kilka lat, a później rehabilitacja i wraca :P. To byłoby ekstra to prawda, teraz sielanka Bartka i Emilii, a później nagle Patryk wraca, no i Mirka byłoby więcej, bo w końcu to jego ojciec. Zdrady Bartka już raczej nie wymyślą, przynajmniej przez 2 lata, ewentualnie zdrada Emilii, ale teraz się pogodzili i zaraz mają się zdradzać, to bez sensu :P. Ale co innego jak Patryk wróci, to na pewno będzie ciekawie ;).
Ale znając scenarzystów itd zrobią jak z Luizą/ Klaudią, zamiast przywrócić Klaudię, to zrobili inną postać, teraz już się przyzwyczaiło, ale jednak to głupie ( co innego taki Mikser który kiedyś tam się pojawiła ale na chwilę i w jednym odcinku lub kilka innych postaci, ale Klaudia była ważną postacią i na kilkaset odcinków :P). Kto ich tam wie, czy nie wymyśliliby że Dziemidok jest inną postacią albo co najwyżej bratem bliźniakiem Patryka o którym nikt nie wiedział :D
Dzemidok był Lalusiem,był Patrykiem może być Wieśkiem,Ryśkiem czy Zdzisiem.W końcu do 3 razy sztuka.
No tak :). Może być też tak, że właśnie będzie inną postacią, ale każdy będzie mu mówił że jest podobny do Patryka :P. Np Emilka dozna szoku jak go zobaczy, bo będzie myślała że to Patryk. Mogą zrobić bardziej po frajersku jak z Luizą i nikt nie będzie kojarzył nowej postaci z Patrykiem i Emilka jak nigdy nic po prostu się przedstawi i powie miło mi :P. Albo np Emilka go spotka na wsi, o pana nie znam, jest pan tu od niedawna? :P. Mirek też ojca nie pozna :P. A jeszcze nie będzie go lubił :P.
to byłoby zabawne Emilia i Bartek teraz wielka sielanka a w drzwiach staje Patryk.Co by zrobili,czy Bartek grzecznie się wycofuje,czy to Patryk grzecznie się wycofuje i prosi tylko o kontakt z synem.
w zasadzie jeszcze kto byłby najbardziej przebojowym facetem we wsi,bo wcześniej był Patryk,a Wojtek pojawił się dopiero potem jakoś w 2012 chyba,pytanie czy Patryk przyćmiłby Wojtka czy odwrotnie.
Myślę że jak spędził kilka lat w serialu,to ma jakiś kontakt z kumplami z PM,i jakby chciał i była szansa,to zaczęli by Łukasz wróć do nas.Wątpię,żeby spotkanie w Studio,kumpli było inspiracją ja muszę wrócić do PM.
Nie no, z tym spotkaniem w studio jako ewentualną inspiracją to nie napisałem tego na poważnie ;) Oczywiście, że kontakt mają. Dziemidok czasem coś komentuje Płoszajskiemu na fb i na odwrót, kiedyś widziałem. ;) Myślę, że wszystko w rękach produkcji/scenarzystów. Gdyby oni zaoferowali aktorowi powrót, ten mógłby się zacząc zastanawiać i powiedzieć tak albo nie. Na ten moment osobami, które kategorycznie odrzucają możliwosć powrotu do serialu wydają się Mikołaj Krawczyk (Paweł nr 2) i prawdopodobnie Ewa Skibińska (Teresa). Co do reszty... nawet Mohr się wyłamał i mówi, że wróci, jeśli dostanie scenariusz.
Pani Skibińska sama zrezygnowała z grania w serialu, kiedyś w gazecie przeczytałam z nią wywiad tak samo odeszła z Na dobre i Na złe. Wiadomo Krawczyk też odszedł i wielokrotnie mówił,że już nigdy do serialu nie wróci.
Jeszcze Jarczak chyba jest na nie zdecydowanie,ale on wiadomo trudno stawiać go w jednej linii z takimi legendami serialu jak Skibińska,Krawczyk,Dąbrowski i paru innych.Grał chyba jakiś rok w serialu,może trochę krócej,albo dłużej.Większość chyba aktorów z PM,gra w teatrze we Wrocławiu,dobre połączenie,realizują się w Teatrze,w serialu poprawiają budżet i mieszkając na stałe we Wrocławiu,mają wszystko na miejscu.
powrót Teresy siłą rzeczy,dałby kopa do fabuły,Kinga już jakby od lat radzi sobie bez Matki,większą rolę ma ojciec,a tutaj laska walczyła by pewnie o skok w hierarchii u wnuków,dzieci no i Marka.