4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Taki ważny wątek, ale wiecznie przerywany głupimi scenay gry w pokera na przykład:( strasznie to było męczące

ocenił(a) serial na 3
Whiskerss

Hahaha a mnie akurat interesowału te sceny. Bardziej niż o ślub bałam się czy Norbert nie prześpi się z Pauliną. Natomiast Kingi mi szkoda.

Pozytywna__

No tak, każdy ma swoje priorytety:D

ocenił(a) serial na 3
Whiskerss

Ale rozumiem Cię, ja tak miałam w 2067 odcinku, z tym wątkiem Pauliny i Bartka we Wrocławiu. Natomiast szkoda że ten ślub tak się skończył, jakaś porażka.

Pozytywna__

Tak, ale im dalej tym będzie gorzej... nie chcę Ci spoilować, ale poczytałam posty o tym co będzie w następnych odcinkach. Aż mi się odechciało to śledzić:(

ocenił(a) serial na 3
Whiskerss

Wiem też czytałam, współczuję fanom Kingi i Artura. Naprawdę była z nich ładna para. Dla mnie to akurat będą szczęśliwe odcinki-Paulina i Bartekale dla Ciebie już pewnie nie bardzo.

Pozytywna__

Emilka tak długo i usilnie odpycha od siebie Bartka, że to chyba musiało nastąpić, ale Kinga ma górę chyba odkąd pamiętam.

ocenił(a) serial na 3
Whiskerss

Dokładnie, Emilka nie walczyła o Bartka trudno teraz ma co chciała ale Kinga naprawdę ma ciężko w życiu.

Pozytywna__

Tak się kończy głupia moda na wieczorki panieńskie.

ocenił(a) serial na 7
Whiskerss

Na szczęście, tak nie mogłam się doczekać tego Arturowego show w Kościele, że oglądałam na ipla - i cofałam wszystkie inne wątki. Co jak co, ale to był główny motyw odcinka (a nawet dwóch). Ale nigdy żaden odcinek nie może od początku do końca opowiadać o jednych bohaterach.

ocenił(a) serial na 3
Naavy

To prawda.