W tej wiosny ma zginąc jakaś czołowa postać w wypadku komunikacyjnym
Nie wiem dlaczego, ale mam przeczucie że to będzie Zośka. I Stasia do Artura trafi.
Mam nadzieję, że ona umrze, albo ktokolwiek inny - byleby nie ktoś z młodej paczki, czyli Mikser, Jowita, Radek.
A może Ola? Ma zniknąć z czołówki przecież.
Miksera szkoda ;/ Błażejek może wypierniczać, nie żałowałabym go.
Ale Mikser... Jeszcze dużo może go spotkać, scenarzyści mogą mu fajnie wątek rozbudować i być może coś jeszcze z niego będzie... :D
Ale Ola nie jest czołową postacią a z czołówki znika dlatega ze nie wraca chyba
Ale to czemu Błażej kazał wynosić się gostkowi pod tym pretekstem? Chce mieć lodówkę tylko dla siebie, czy co?
Jowita? ;p moze Radzio - wnioskuje po tym, ze Banasiuk aspiruje raczej do ambitniejszych rol i moze dosyc ma latki serialowego... frajera ;)
Nie mam nic do niego ale do czego on może "ambitniejszego" aspirować? Przecież jest tak nieudolnym aktorem, że naprawdę szkoda gadać/pisać. Wiecznie jedna i ta sama mina czy jest zadowolony czy też wściekły. Nie potrafi wyrazić emocji. Źle mu nie życzę ale kariery aktorskiej to on raczej zbyt wielkiej nie zrobi.
Oglądałam:), ogólnie film nie bardzo mi przypadł do gustu, mógł być lepiej zrobiony, ale dobrze zagrał trzeba przyznać;)
ja nawet uwazam, ze on i ten drugi aktor na tyle dobrze zagrali, ze to wlasnie dzieki nim film ma tak zwane rece i nogi. gdyby nie te przekonujace role to srednio by bylo...
masz racje:), tak to bym po paru minutach wyłączyła:). Byli przekonujący. A w takim filmie nie jest łatwo zagrać więc byłam zaskoczona:)
Ja też. Co trochę bezsensu, znowu uśmiercenie złej postaci, bo się z niej nie da zrobić nagle pozytywnej. Poza tym oni nie są czołowymi postaciami jak dla mnie.
Jak myślicie, kto odejdzie? Wypisujcie Wasze typy ;)
Ja uważam, że może być to Ola (kiedyś była główną postacią - np. zginą w katastrofie lotniczej z Robertem, przecież mieli lecieć do Sydney...). Może Emilka albo Bartek? Albo Marian?
Radek też możliwe, ale raczej nie stawiałabym na niego. Radek i Jowita przyciągają zbyt dużą widownię, by scenarzyści tak łatwo się ich pozbyli. Zgadzam się, że może Banasiuk ma już dość serialu itp., no ale jednak jestem dobrej myśli - że im akurat nic się nie stanie. Poza tym Banasiuk nadal pojawia się na planie, a odcinki ze śmiercią prawdopodobnie już zostały nakręcone.
Kto według Was nie powinien zginąć? U mnie odpowiedź prosta - Radek i Jowita <3. A Wy? :)
Może Bartek albo Emilia - po tym jak się rozstali może nie być dla jednego z nich wątków. Ale dalej obawiam się że jakiś "zły" charakter (cudzysłów, bo ja do Zośki nic nie mam :P)
oby nie, lubię go niech go nie zabijają... już lepiej Emilkę. Chociaż to podobno miał być wypadek komunikacyjny, ale może jednak niekoniecznie to prawda
a nie, tfu: przecież on będzie na ślubie Kingi i Artura, przeżyje
http://superseriale.se.pl/galeria/pierwsza-milosc-odcinek-2075-nagie-zdjecia-kin gi-zniszcza-slub-kingi-i-artura%2C552476/159791/393338/
Jeszcze nie wiadomo czy to wypadek komunikacyjny ale prawdopodonie tak
Bartek nie umrze
Może dr.Bartorelli z wadlewa ..bo jego brat znalazł w gabinecie jego truchło i puste opakowanie po vicodin'ie
Już wiadomo, że śmierć w wypadku samochodowym poniesie Daga. Prawdopodobnie za tym wszystkim będzie stał Igor.