Przesadzają już... Robią z nich takich idiotów. ;/
Żałosne.
Aż się odechciewa oglądać.
Niech się nie posrają o tą Anię.
Mnie tez juz strasznie wkurwiaja! Dwoch najlepszych bohaterow (kiedys) jest teraz zakala tego serialu! Po prostu zygac sie chce odkad ta beznadziejan Anka jest w obsadzie. Calkiem na psy zszedl ten serial!
Ja to zauwarzyłam już w momencie gdy Majka straciła pamięć, potem była tą tancerko, i tak dalej, i tak dalej... Ten serial jest tak i beznadziejny że aż dziwie się, że go jeszcze puszczają w telewizji... poprostu beznadzieja( jeszcze na początku można było go jakoś znieść):(
Widzieliście to? Poszli oni do fitness clubu i czułem, że się zdekonspirują. No i sprawa się rypła. Jak widzę Bartka i jego ,,męczarnie'' z dziewczynami (ile on ich miał? chyba koło 10 i wszystkie jego rzucuiły)to on albo powinien się zabić albo zostać gejem. No kiedyś on był zabawny a teraz robi mi się go żal.Tak jak i PM która stacza się na dno. Może to i dobrze?
Oj, Bartek to nawed zachowuje się jak gej:) Można było się domyśleć że tak skończy, przebierając się za babki:) Jeszcze mu się spodoba i co będzie...
"Jeszcze mu się spodoba i co będzie... "
Nie zdziwiłbym się, w tym serialu już wszystko jest możliwe.
No tak... najśmieszniejsze było jak Bartek z Patrykiem wchodzili do tego klubu . Ten narzyczony Anki mówił "Niezła laska z tej Pati"
Głupota :-( widać ,że zmienił się rezyser :