4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Absurdalny Powrót

użytkownik usunięty

Jowita niedługo ma wrócić do PM.W sumie nic dziwnego,bo nie wierzyłem że już nigdy się nie pojawi,ale jednak myślałem że wróci póżniej,poprzednio nie było jej chyba z dwa lata.Teraz obstawiałem że krócej ale że np cały 2016 jej nie będzie,albo wróci we wrześniu 2016.A ona chyba pojawi się gdzieś w marcu może trochę póżniej,góra niecałe pół roku nieobecności.(może 4,ewentualnie 5 miesięcy.)

Poza tym myślałem że jak jej dłużej nie będzie związek Radka i Sabiny będzie bardziej trwały,a tak ona wróci chyba niedługo po ich oficjalnym rozpoczęciu bycia razem.

Ale niby temat miał być o czym innym,jak myślicie bo wiadomo że wytłumaczenie jej cudownego wyzdrowienia będzie absurdalny,to twórcy wymyślą bo coś muszą wymyślić.Czy:

1.Jowita cudownie wyzdrowiała tzn bez leczenia
2.Jowita zrobiła sobie badania i okazało się że jest zdrowa
3.Jowita znalazła inną klinikę i tam się leczyła.
4.Okazało się że leczenie nie musi odbywać się w drogiej klinice,wystarczy tradycyjnymi metodami w Państwowym Szpitalu.
5.Jowita dalej będzie chora i potrzebować będzie leczenia.

ocenił(a) serial na 6

Moim zdaniem albo będzie tak, że wyjechała ostatni raz się zabawić i w cudowny sposób wyzdrowiała albo że postanowiła się jednak leczyć. Nie sądze, żeby wróciła chora. Może wróci z jakimś bogatym starym biznesmenem?:D

ocenił(a) serial na 4

jak dla mnie okazalo sie w tym drugim badaniu, ze jest zdrowa, ale ona se wymyslila , ze sklamie i (za pomoca frajera Radka) wyciagnie kase, duzo kasy na "leczenie" . wroci bo moze uswiadomi sobie, ze jednak Radek jest dla niej wiecej wart niz kasa...

marajka

No na pewno to :). Bo jak Jowita uciekała to miała sporo energii i nawet Kaśkę pokonała haha :P. Poza tym miała iść do lekarza czy coś a niby nie poszła, a ja myślę że poszła, dowiedziała się że jest już zdrowa i się zawinęła. Myślę że wcześniej faktycznie myślała że jest umierająca i tak się czuła i wcale nie wykorzystała celowo Radka dla kasy, no ale jak już kasa była, to trzeba było skorzystać :). Tylko czy scenarzyści tak wymyślą to nie wiem. Poza miała dobrą robotę gdzie każdy ja doceniał ( nie jak w poprzedniej), miała faceta, pieniądze z Radziem by zarobili, poza tym Radzio mógłby tą działalność mieć za tą kasę i z Arturem interesy by kręcili ale kto jest głupi, zawsze będzie :P. A jeszcze Jowita ma czelność wracać:)

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

ALE W TYM SERIALU NA PROZNO SZUKAC LOGIKI :p

użytkownik usunięty

Kwestia choroby Jowity to jedna z tych totalnie dla mnie niespójnych kwestii w serialu.Najpierw była chora,potem wyniki były coraz gorsze,potem odbierali wyniki co Kaśka z Radkiem trzęśli gaciami co spodziewali się że wyniki będą tragicznie,cudownie okazało się że jest zdrowa,tzn spory regres stanu zdrowia,po czym nagle wyleczenie,przez chwilę Jowita całkowicie zdrowa,nawet chyba podczas popijawy w Barze piła alkohol,i nie oszczędzała się,znowu okazuje się ciężko chora i jej stan jest tak słaby jak nigdy wcześniej,po czym okazuje się że leczenie w Polsce nic nie da i trzeba za granicą.Wychodzi na to że musiała być chora bo przecież nie podrobiła wyników badań,przecież widział je Natan i Profesor,no ale może faktycznie kolejne cudowne wyzdrowienie i wydała może stosunkowo niedużo np 10 procent,a po powrocie od razu odda Radkowi,a może prosto Arturowi 90 procent a pozostałe w ratach.

W ten sposób postać ta już się sporo zrehabilituje a także poprawi notowania Radka w końcu jego dług będzie 10 razy mniejszy niż teraz.Poza tym zawsze to jakaś kara widzieć ukochanego w ramionach innej i to ona musi się starać o jego względy a nie odwrotnie.

użytkownik usunięty

Mnie jeszcze Zastanawia z kim będzie Radek po jak wróci Jowita to z Sabiną.Ale czy drugi raz zdradzi Sabinę z Jowitą.Choć jeżeli Jowita wraca na stałe,to jakoś dziwnie by było żeby grzecznie pogodziła się z przegraną i jeszcze im szczęścia życzyła.