... ten aktor co gra dr Miśkiewicz ( Marcin Piętkowski), ma cudowny głos. Mógłby zostać na dłużej w serialu. Myślicie, że on naprawdę kocha Darię, czy to kolejna przygoda?
łe taka klucha z niego. A Daria się bzyka co chwilę z kim innym, więc doktorek na pewno nie jest na długo.
Mnie on się wcale nie podoba, niewyraźny, nijaki, twarz taka rozlana, jakby rzadka :) ciąży w dół :) Powieki opadają. W ogóle podtatusiały typ. Głos za to ma bardzo ładny.
jak sie nazywa piosenka grana w odcinku wczorajszym ? gdy kochanka - Daria była sama w pokoju i ,, czekała,, na żone wykładowcy, dzięki
dla mnie takie kluchy.a Daria przecież bzyknie się z Błażejem gdzieś czytałam streszczenie więc profesorek to już przeszłość
Heh, no to zmieniła "porsche" na gorsze :) Choć w sumie z doktorka też żadne porsche, raczej opel, i to przechodzony :)
Daria leci na wszytko więc co się dziwić bardzo nie szukają jej seksownych i świetnych partnerów skoro trochę seksu (na kanapie)wyganiając koleżanki z mieszkania i koniec znajomości szukanie nowego zaspakajacza Darii
Ta aktorka bardzo fajnie odgrywa rolę zakręconej laski, lepsze to niż "ciąża" Kingi, czy też kolejny zbieg okoliczności- syn spłodzony w Wieliczce, a odkryty w Wadlewie.
ona jest strasznie zakręcona aż nie realnie.normalny człowiek karze poczekać osobie za drzwiami i myje ręce lub wpuszcza osobę i myję ręce a nie wyciera je o koszule
A zauważyliście, że kolor włosów Darii się zmienia, raz taki zmyty rudy z odrostami, a za chwilę ma świeżutki kolor.
nie przyglądałam się jutro to zrobię. Myślałam,że Sabina to pusta naiwna dziewczyna i,że nikt już jej nie pobije w głupocie myliłam się Daria to robi.
w dzisiejszym odcinku bylo to widać, gdy czekała na doktora przed uczelnią,. Pozniej w mieszkaniu miala już ten stary kolor. Sama jestem ruda, więc zawsze zwracam uwagę na ten odcień :)
Wygarnął Darii, że jest naiwna sądząc, że się on rozwiedzie.
Miśkiewiczowa też pocisnęła Darii, mowiąc, że mąż ma coraz to gorszy gust.
Teraz to i ja wiem, że chodziło mu tylko o seks. Ale jednak szkoda, że już nie zobaczę tego aktora w PM. Ach ten głos.... :)
Temu panu już dziękujemy,komplementy do Darii na poziomie gimbazjalisty,Sabcia ładnie mu pocisneła na koniec:
-sam wyjdziesz,czy mam ci pomóc....hahaha
ciekawe jak Igor wyjdzie z wiezienia też będzie pokazywać pazurki,no chyba że wyręczy ją stuprocentowy mężczyzna Natan
Daria sama jest sobie winna,na siłe Daga i prezeska próbowały jej wlewac olej do głowy a ta dalej swoje,nie płacz Daria,Błażej odkłada kanapki na bok i już szykuję łóżko dla ciebie,kolejne "ciacho" na liscie Darii już czeka,upada na coraz większe dno ta dziewczyna,tak bardzo ją krzywdzą ci scenarzysci że szok