4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

... ten aktor co gra dr Miśkiewicz ( Marcin Piętkowski), ma cudowny głos. Mógłby zostać na dłużej w serialu. Myślicie, że on naprawdę kocha Darię, czy to kolejna przygoda?

ocenił(a) serial na 4
april16

łe taka klucha z niego. A Daria się bzyka co chwilę z kim innym, więc doktorek na pewno nie jest na długo.

ocenił(a) serial na 4
april16

masz gust jak Daria. facet jak facet. nie jest zly, ale tez nie jakis szalowy

marajka

Mnie on się wcale nie podoba, niewyraźny, nijaki, twarz taka rozlana, jakby rzadka :) ciąży w dół :) Powieki opadają. W ogóle podtatusiały typ. Głos za to ma bardzo ładny.

marajka

jak sie nazywa piosenka grana w odcinku wczorajszym ? gdy kochanka - Daria była sama w pokoju i ,, czekała,, na żone wykładowcy, dzięki

ocenił(a) serial na 8
april16

dla mnie takie kluchy.a Daria przecież bzyknie się z Błażejem gdzieś czytałam streszczenie więc profesorek to już przeszłość

ewi184

Heh, no to zmieniła "porsche" na gorsze :) Choć w sumie z doktorka też żadne porsche, raczej opel, i to przechodzony :)

LiLuLa

Oj dziewczyny, nie znacie się. Doktorek jest fajny i ma to coś w sobie:)

ocenił(a) serial na 8
LiLuLa

Daria leci na wszytko więc co się dziwić bardzo nie szukają jej seksownych i świetnych partnerów skoro trochę seksu (na kanapie)wyganiając koleżanki z mieszkania i koniec znajomości szukanie nowego zaspakajacza Darii

ewi184

Daria to wieśniara, gotowała w sukience, uświniła siebie od mąki i jajek, potem doktorka, syfiara.

Hans_Kloss

Ta aktorka bardzo fajnie odgrywa rolę zakręconej laski, lepsze to niż "ciąża" Kingi, czy też kolejny zbieg okoliczności- syn spłodzony w Wieliczce, a odkryty w Wadlewie.

ocenił(a) serial na 8
Hans_Kloss

ona jest strasznie zakręcona aż nie realnie.normalny człowiek karze poczekać osobie za drzwiami i myje ręce lub wpuszcza osobę i myję ręce a nie wyciera je o koszule

ewi184

A zauważyliście, że kolor włosów Darii się zmienia, raz taki zmyty rudy z odrostami, a za chwilę ma świeżutki kolor.

ocenił(a) serial na 8
april16

nie przyglądałam się jutro to zrobię. Myślałam,że Sabina to pusta naiwna dziewczyna i,że nikt już jej nie pobije w głupocie myliłam się Daria to robi.

ewi184

w dzisiejszym odcinku bylo to widać, gdy czekała na doktora przed uczelnią,. Pozniej w mieszkaniu miala już ten stary kolor. Sama jestem ruda, więc zawsze zwracam uwagę na ten odcień :)

april16

Odcinki nie są kręcone chronologicznie

ocenił(a) serial na 8
fifi123

na pewno

april16

Wygarnął Darii, że jest naiwna sądząc, że się on rozwiedzie.

Miśkiewiczowa też pocisnęła Darii, mowiąc, że mąż ma coraz to gorszy gust.

Hans_Kloss

Teraz to i ja wiem, że chodziło mu tylko o seks. Ale jednak szkoda, że już nie zobaczę tego aktora w PM. Ach ten głos.... :)

april16

Temu panu już dziękujemy,komplementy do Darii na poziomie gimbazjalisty,Sabcia ładnie mu pocisneła na koniec:
-sam wyjdziesz,czy mam ci pomóc....hahaha
ciekawe jak Igor wyjdzie z wiezienia też będzie pokazywać pazurki,no chyba że wyręczy ją stuprocentowy mężczyzna Natan

Hans_Kloss

Daria sama jest sobie winna,na siłe Daga i prezeska próbowały jej wlewac olej do głowy a ta dalej swoje,nie płacz Daria,Błażej odkłada kanapki na bok i już szykuję łóżko dla ciebie,kolejne "ciacho" na liscie Darii już czeka,upada na coraz większe dno ta dziewczyna,tak bardzo ją krzywdzą ci scenarzysci że szok

aron312

Przy Leszku Błażej to namiastka faceta.