4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Aleks rozstanie się z Marysią i odejdzie z obsady a Aleksa prawdopodobne zastąpi Michał. W 2068 Majka odzyska Melke i zostanie jej opiekunką

ocenił(a) serial na 4
kierowca23

kto to Michal?

ocenił(a) serial na 5
marajka

Aktor Wojciech Błach zagra ojca Krystiana

ocenił(a) serial na 4
kierowca23

Marycha z nim bedzie?

ocenił(a) serial na 5
marajka

Tego nie wiem ale pewnie coś zakwita

ocenił(a) serial na 7
kierowca23

Ciekawa propozycja, zwłaszcza że Krystian i Mela zostaliby przyrodnim rodzeństwem :P Ale niestety Wojciech Błach jest za bardzo męski dla Marysi - dla niej wybierają ostatnio takich wymuskanych panów jak Aleks czy Szymon :/

ocenił(a) serial na 5
Naavy

Po pierwsza za dużo wybierają dla niej panów ;-)

ocenił(a) serial na 8
kierowca23

jestem za bardzo lubie tego aktora,ale role pewnie dostanie kiepską jeszcze jako facet Marysi porażka

ocenił(a) serial na 5
ewi184

Ma być jakimś architektem czy kims tam , ojcem Krystiana ma znać jakoś sędzine dla nieletnich i pomóż Marysi i Melce

ocenił(a) serial na 8
kierowca23

fajnie jak by w końcu dali jej normalnego faceta a nie takich ciotowatych aktorów

ocenił(a) serial na 5
ewi184

Ja tam wole Aleksa

ocenił(a) serial na 8
kierowca23

na pewno jest lepszy niż Hubert ale drętwy

ocenił(a) serial na 9
ewi184

Taa, narazie moze byc spoko, taki milutki i uprzejmy, a potem kto wie...XD Skoro nawet swojego syna wyrzucił z chaty to widac że z niego jakis ostry charakterek :) :)

ocenił(a) serial na 8
alexandrax123

dokładnie,choć Krystian taki rozpieszczony bogaty vhłopczyk,zamknął mu dostęp do kasy itp może chcę go pokory nauczyć,a że jest już dorosły....niektórzy w wieku 18 lat już pracują na własne utrzymanie,ojciec znając syna liczy że da sobie radę pare dni i może wł zmieni postępowanie. Może być właśnie fajna wyraxistą postacią:)