4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Właśnie, ostatnio nie sposób go nie lubić. Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale bardzo mi zaimponował jak płakał gdy Kinga się dowiedziała o zdradzie, jak szukał teraz Tomka i jak rozje&&& tego frajera porywacza dzieci. W ogóle Artur się stał bardzo poważny, szczególnie jak z Wekslerem grasowali. Super, brawa dla scenarzysty, wg mnie to teraz najlepsza postać.

pawel_mistrz

zgadzam się z Tobą :). Nie spodobała mi się jego zdrada a później te ukrywanie jej itd ale później pokazał emocje i od zaginięcia Tomka naprawdę jest super. I też stary dobry Weksler wrócił :). A Artur jak zaczął bić tego gościa to już w ogóle rewelka. Jak Paweł :P.

użytkownik usunięty
pawel_mistrz

Raczej jak go tutaj nie kochać i uwielbiać skoro Artur to teraz połączenie swoich najlepszych cech plus najlepszych cech Pawła,czyli potrafi spuścić łomot a przy tym zabawny..

ocenił(a) serial na 5
pawel_mistrz

Tak to prawda, jak bił tego typa a Tomek mówił "Artur, przestań już" to ja krzyczałem "nie, bij dalej" :) taki Artur to teraz najlepsza postać w serialu obok KArola

użytkownik usunięty
pawel_mistrz

a ja zastanawiałem się czy to dalej Artur czy już Paweł.Chyba nowi scenarzyści uznali że Artur może być twardy,bo przy poprzednich którzy robili z niego mięczaka co go lali wszyscy Adam,Filip i paru innych,pewnie może raz uderzyłby Lecha i to tamten by go okładał że policja musiałaby Artura ratować.