Właśnie, ostatnio nie sposób go nie lubić. Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale bardzo mi zaimponował jak płakał gdy Kinga się dowiedziała o zdradzie, jak szukał teraz Tomka i jak rozje&&& tego frajera porywacza dzieci. W ogóle Artur się stał bardzo poważny, szczególnie jak z Wekslerem grasowali. Super, brawa dla scenarzysty, wg mnie to teraz najlepsza postać.
zgadzam się z Tobą :). Nie spodobała mi się jego zdrada a później te ukrywanie jej itd ale później pokazał emocje i od zaginięcia Tomka naprawdę jest super. I też stary dobry Weksler wrócił :). A Artur jak zaczął bić tego gościa to już w ogóle rewelka. Jak Paweł :P.
Raczej jak go tutaj nie kochać i uwielbiać skoro Artur to teraz połączenie swoich najlepszych cech plus najlepszych cech Pawła,czyli potrafi spuścić łomot a przy tym zabawny..
Tak to prawda, jak bił tego typa a Tomek mówił "Artur, przestań już" to ja krzyczałem "nie, bij dalej" :) taki Artur to teraz najlepsza postać w serialu obok KArola
a ja zastanawiałem się czy to dalej Artur czy już Paweł.Chyba nowi scenarzyści uznali że Artur może być twardy,bo przy poprzednich którzy robili z niego mięczaka co go lali wszyscy Adam,Filip i paru innych,pewnie może raz uderzyłby Lecha i to tamten by go okładał że policja musiałaby Artura ratować.