Nie uwierzysz, znam gorszych:P. Ale nie są tak zblazowani i ciapowaci. Ale tak samo "wierni", zdecydowani i stali w uczuciach. Bartek stracił w moich oczach bo kiedyś był lepszy i bardziej zdecydowany. Zawsze był ciapą ale nawet mi się to podobało. Ale np był pewien że chce być z Eweliną ale to ona go wystawiła. Był z Lucyną ale zakończył związek gdy się okazało że nie jest uczciwa wobec klientów i że ta firma farmaceutyczna oszukuje. Z kilkoma innymi mu nie wyszło. Ale tutaj jak już decyduje się zostawić Emilię, mógłby zostać z Pauliną a nie tak od jednej do drugiej. Paulina zresztą też zmieniła się o 180 stopni. Też straciła w moich oczach.
Ja nie wierzę, że Emilka zdecyduje się do niego wrócić. Ja bym w życiu nie wybaczyła, że mnie zdradził i był już tak oficjalnie z inną, a teraz nagle mu się odwidziało i wraca.
Podobno wróci, bo tak było napisane w streszczeniach i na super seriale i jeszcze gdzieś:). Najpierw nie będzie chciała, ale w końcu wróci. Jednak nie wiadomo na jak długo to się utrzyma. Emilka wiadomo jaki ma charakter, Bartek niezdecydowany i niestały, no i Paulina pewnie będzie w pobliżu, wątpię by wyjechała...