4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Bartek i Paulina...

ocenił(a) serial na 8

... już wkrótce będą razem! Spędza ze sobą upojną noc, a potem Bartek zażąda od Emilki rozwodu. Emilka będzie udawała niewzruszoną, ale w głębi duszy będzie zdruzgotana. W wątku będzie też uczestniczył Norbert, który będzie miał żal do Pauliny o romans z jego bratem, bo sam liczył na to, że jeszcze się zejdą.

Więcej info tutaj: http://www.swiatseriali.pl/seriale/pierwsza-milosc-390/news-pierwsza-milosc-paul ina-i-bartek-wreszcie-razem,nId,1700947

Cefalix

i kolejny związek w PM "paszedł wsio" ...

ocenił(a) serial na 4
mrowa93

typowe, czego się spodziewaliście, że do końca tego serialu będą razem? nierealne

ocenił(a) serial na 8
mrowa93

Zawsze mogą się jeszcze zejść...

Poza tym co innego mogli im wymyślić? I tak dość długo, jak na ten serial, wiedli poukładane i w miarę spokojne życie.

ocenił(a) serial na 4
Cefalix

I bardzo dobrze, że Bartek w końcu kopnie w dupe te wieśniare Emilkę!

ocenił(a) serial na 6
Cefalix

Wcale się Bartkowi nie dziwię, Paulina ma w sobie jakiś magnez na jego miejscu już dawno bym jej dosiadł.

ocenił(a) serial na 7
Cefalix

Emila miała rację, wyrzucając go z domu. To przykre. Swoją drogą miałam nadzieję, że to ona pierwsza sobie kogoś znajdzie. Będzie z Norbertem?

Bartek nie ma już co robić w Wadlewie. Nie sądzę, że ludzie dadzą żyć takiej parze...

ocenił(a) serial na 10
Naavy

A co ich ludzie obchodzą

ocenił(a) serial na 4
witek_38

Na takich wsiach jak Wadlewo ludzie nie dadzą im spokoju. Tylko księdza wrzeszczącego z ambony brakuje.

Naavy

I tak wszystko pozostanie w jednej rodzinie tyle że "braciszkowie Miedzianowscy" zamienią się żonkami ;d
Najgorzej to mi z tej całej sytuacji tego Mirka szkoda;/

ocenił(a) serial na 4
mrowa93

no właśnie, ta zamiana żon jest dla mnie idiotyczna...

Cefalix

może niech jeszcze Paulinka i Bartek zamieszkają u Śmiałków