4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Bartek...

ocenił(a) serial na 4

Ogladalem jutrzejszy odc. na ipli. "W nastepnym odcinku" (poniedzialek) bylo pokazane jak caluje sie z Paulina xD Bedzie romans?

Kierol

A niby dlaczego miałby być romans,Paulina to za wysokie progi na doktorka,dajcie spokój z takimi tematami które są z góry przewidywalne,zapchajdziura na góra dwa odcinki

ocenił(a) serial na 4
aron312

Cos sie musi dziac.

ocenił(a) serial na 7
Kierol

Może kolejny rozwód w serialu :D? W sumie Emilka w tym Wadlewie strasznie dziadzieje, patrzyłam na nią przez ostatnie 2-3 odcinki i ona nic nie robi, tylko wydziera się i nic jej się nie podoba. Jakaś miłość dla niej z prawdziwego zdarzenia albo powrót Patryka może będzie naciągane i bezsensu, ale na pewno odświeży jej postać.

ocenił(a) serial na 4
Naavy

Patryk nie żyje już jakieś 6 lat.

ocenił(a) serial na 4
Naavy

powrot Patryka bylby mozliwy w sumie i na pewno ozywilby watek a przy tym nie bylaby to banalna zdrada, ale skomplikowana ciekawa sytuacja

ocenił(a) serial na 3
Kierol

Pewnie wątek zakończy się po paru odcinkach, a szkoda. Chciałabym, żeby Bartek był z Pauliną. Emilka jest straszna :O.

ocenił(a) serial na 9
anita368

ale w streszczeniach cos było własnie o pocałunku bartka z paulina xd

ocenił(a) serial na 4
anita368

Bartek za cieple kluchy dla Pauliny. poza tym, on jest straszny jesli chodzi o stosunek do kobiet - zawsze szuka wielkiej milosci a jak juz znajdzie daje sie omotac innej. to juz wolalam zawsze postawe Artura. przynajmniej bez gadki o uczuciu na cale zycie

marajka

Doktorek to takie "flaki z olejem" jak sie zarzeka do miłosci do Emilka to aż mnie mdli,w dzisiejszym odcinku patrząc na zachowanie Bartka jak i Norberta podczas wizyty u Artura to smiało można stwierdzić:to jest "rodzeństwo" jeden smętniejszy od drugiego
Bartek też dowalił textem do Norberta:
-ty to jestes pies na baby...hahaha...obiekt westchnien jeden i drugi,ech

anita368

Emilka szybko sie dowie o tym pocałunku,mam nadzieje że go patelnią pogoni,jego miejsce jest w oborze....
hmm... jestem ciekaw reakcji Mariana..