4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Chciaelibyście żebyły dołączyły Berenika i Stefani do stałej obasady???
A tak przeokazji kiedy Izabela groziła Berenice? Jakoś pominęłam ten odcinek.

__Cleo Sertortii13

No i chyba pare innych... Kto mówił, że Izabela groziła Beronice? Groziła Arturowi.
Do stałej obsady? Raczej mało prawdopodobne... prędzej czy później ich usuną... Ale wg mnie Stefani ma większą szanse pozostania.

ocenił(a) serial na 5
tony_tr

Artur mowil Pawlowi, ze grozila jego zonie :P Tez pominelam kilka odcinkow i nie wiem o co be :)

ocenił(a) serial na 5
__Cleo Sertortii13

Stefani i Berenika mogłyby zostać, a mogliby wywalić tą laskę Grzegorza, Izabelę i rodzinkę Wekslerów i to jak najszybciej ;]

ada1600

bo to nie bylo pokazane zeby Izabela grozila Berenice tylko to jest powod dla ktorego Artur sprzedal swoje akcje Izabeli.. bo ona grozila Berenice ale w rozmowie z Arturem, ktora powtarzam nie byla pokazana.. no i dlatego nikt poza Izabela i Arturem i Pawlem ktory sie dowiedzial od artura nie wie o tym i artur chce chronic swoja zone

ocenił(a) serial na 7
natka93

aha, ok dzięki :) A Renata jest fajna :) Nie wiem dlaczego ją nie lubisz ada 1600????

ocenił(a) serial na 5
__Cleo Sertortii13

Nudzi mnie po prostu :) Jakoś mi nie przypadła do gustu

ocenił(a) serial na 7
ada1600

Twoje zdanie. :)

ocenił(a) serial na 10
__Cleo Sertortii13

Według mnie do czołówki powinni dołączyć: Śmiałek, Stefani, Berenika, Rodzina Króli, Rodzina Wekslerów i Mikser.

ocenił(a) serial na 7
igrek3_2

A mam jeszcze takie pytankoo kogo wolicie Błażeja czy Miksera?

ocenił(a) serial na 4
__Cleo Sertortii13

Czy Twoje życie kręci się wokół tego serialu? Laska, przestań pisać te swoje żałosne posty i zajmij się życiem.
"Oh, czy lubicie Błażeja? heh heh"
" Oh, czy chcecie aby Błażej i Weksler byli razem heh"
" Heh heh Lubię Renatkę"

Zajmij się wreszcie czymś innym, a nie tylko zadajesz pierdołowate pytania, które nie mają żadnego sensu.

ocenił(a) serial na 7
paumar1

Szczerze ci powiem ,ze moje życie kręci się w okół drogich sklepów, kosmetyczke itp. Ale serial też czasem oglądam.

użytkownik usunięty
__Cleo Sertortii13

To dość wartościowe masz życie

ocenił(a) serial na 4
__Cleo Sertortii13

O, tak. Szczególnie, że Twój nick to imię i nazwisko jednej z bohaterek serialu dla dzieci. Zamiast inwestować w "kosmetyczke" oraz kręcenie się "w okół" drogich sklepów ;) radzę pilnie chodzić do szkoły i uczyć się ortografii. Bo błędy robisz niemiłosierne.

PS.
Rozumiem, że ta 13 przy nicku świadczy o Twoim ilorazie inteligencji? Bo skoro z Ciebie tak światowa panna robiąca zakupy w drogich sklepach, to pewnie nie jest to Twój wiek :)

paumar1

no tak nie ma to jak szczerosc..rzeczywiscie mało ambitne życie... ale __CleoSertortii13 pisze przynajmniej na temat serialu a wy robicie z tego teraz miejsce besztów i obelg co jednak nie powinno tu miec miejsca :)
trzeba troche wiekszego dystansu nabrac bo mozna odczuc tu negatywną atmosfere co nie jest konieczne..
niestety niekażdy rodzi sie inteligentny hehe x]

ocenił(a) serial na 7
natka93

Miałam wtedy 12-13 lat jak już wspomniałam wcześniej i uwierz mi, że teraz jestem o wiele bardziej inteligentną osobą :) ty też na pewno w podstawówce nie byłaś super orłem mądrości, więc chill

ocenił(a) serial na 7
natka93

i żeby oceniać czyjąś inteligencję na podstawie filmwebu???
sorry, ale tutaj 90 % ludzi robi z siebie idiotów, więc praktycznie większość polaków można by uznać za kretynów.

ocenił(a) serial na 7
paumar1

miałam wtedy 12-13 lat :) a 13 to moja ulubiona liczba, mimo wszystko trochę luzu.
ps. nie wiem co miałam wtedy w głowie, ale teraz mam z siebie beke i z wszystkich obrażających mnie wtedy osób.