4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Odcinek 2094

Sabina ucieka z mieszkania Igora. Nad ranem wyrzuca broń do Odry. Rodzina i najbliżsi są zaniepokojeni jej stanem psychicznym. Krystian nie ma innego wyjścia, jak sprzedać cały towar, który dostał od Dragona. Niestety, ojciec wypierze jego kurtkę razem ze wszystkimi pigułkami. Beata zaczyna podejrzewać Zośkę o całe zamieszanie związane z kontrowersyjnymi zdjęciami Kingi i Barmana.

Odcinek 2095

Beata postanawia śledzić Zośkę. Niestety, nie pomoże jej to w odnalezieniu Barmana lub innej wskazówki, dzięki której byłaby bliżej rozwiązania całej "mistycznej" zagadki, związanej z roznegliżowanymi zdjęciami Kingi. Sabina upija się w knajpie. Pod wpływem chwili dzwoni do Igora, by prosić go, żeby odczepił się od jej rodziny. Kaczmarczyk wykorzystuje chwilę i czym prędzej pojawia się w mieście. Przed knajpą wpada na Dagę, prowadzącą pijaną Sabinę do samochodu. Dziewczyny ignorują jego obecność. W drodze powrotnej do domu Daga w przypływie paniki i złych warunków na drodze gwałtownie skręca kierownicę, doprowadzając tym samym do groźnego wypadku.

Odcinek 2096

Igor znajduje Sabinę i Dagę przy zmasakrowanym samochodzie. Układa tak oba ciała dziewczyn, żeby wyglądało na to, że Sabina, będąc pod wpływem alkoholu, prowadziła samochód. Chwilę po tym ratownicy medyczni przyjeżdżają na miejsce wypadku. Akcja reanimacyjna obu dziewczyn będzie trwała całą noc… Beata szuka kolejnej osoby, która pomogłaby jej rozszyfrować intrygę, uknutą przez Zośkę i pomóc w odnalezieniu Barmana.

Odcinek 2097

Na wieść o tragicznym wypadku Dagi i Sabiny ich przyjaciele są załamani. Stresująca sytuacja, związana z tym zdarzeniem, doprowadzi do poważnego pogorszenia się stanu zdrowia Jowity i skończy się kolejnym krwotokiem z nosa. Tymczasem Igor zauważa kamerę przemysłową nad sklepem. Kamera jest skierowana bezpośrednio w miejsce przed pubem, w którym stał samochód Sabiny. Igor podejrzewa, że zarejestrowała to, co działo się przed wypadkiem. Postanawia zdobyć nagranie. Tymczasem Natan wciąż nie odzyskuje przytomności. Jego stan jest bardzo ciężki.

Odcinek 2098

Karol z Grażyną przechodzą ciężkie chwile, gdy okazuje się, że to Sabina prowadziła samochód, będąc pod wpływem alkoholu, i spowodowała wypadek, w którym śmierć poniosła Daga. Tymczasem w Wadlewie Śmiałków odwiedza Proboszcz i chce dowiedzieć się, dlaczego Mirek od kilku tygodni nie chodzi na religię. Wychodzi na jaw, że Mirek podrabia zwolnienia od zajęć. Proboszcz upatruje przyczyny kłamstwa Mirka w kryzysie małżeństwa Bartka i Emilki. Tymczasem Beata postanawia śledzić Barmana. Naciska na Justynę, by współdziałały na rzecz rozwiązania zagadki kontrowersyjnych zdjęć Kingi. Justyna, nie będąc ostatecznie przekonana, zgodzi się pomóc Beacie. Tymczasem Bartek i Emilka postanawiają porozmawiać z Mirkiem, który przechodzi bardzo trudny okres w związku z ich rozstaniem. Do Grażyny docierają nowiny o zmianie stanu zdrowia Natana.

ocenił(a) serial na 8
no_bo_co

będzie się działo...jestem w szoku że uśmiercą Dagę mam nadzieje że nie zmartwychstanie

no_bo_co

po poniedziałkowym odcinku jestem za tym żeby serial opuscił ten aktorki amator Radzio,ta jego denna ekscytacja ze jakims cudem bedzie ojcem to katastrofa,to tylko błache podejrzenia a ten już lata ze szczescia pod sam sufit,gosciu nie potrafi znalesc normalnej roboty a juz Jowitce obiecuje "cuda wianki",i ten telefon do żonki...haha,co on chciał jej powiedziec ?

-a sie nie długo zdziwi...usmiech spadnie z twarzy....

Banasiuk Wont..!!!

aron312

zapewne temat rozwodu chce (w końcu!) poruszyć. ogólnie jaja jak berety nie wiedzą czy ciąża czy nie, a ten już wszystkim rozpowiedział :D

Wingo

Dokładnie hahaha. A teraz będzie musiał wszystko odkręcać ;D
A ten rozwód to mam nadzieję, że załatwi telefonicznie bo nie mam ochoty oglądac ry*ja Kózkowej w serialu. :))))))) Niech mu przyśle papiery rozwodowe czy coś... ;D

no_bo_co

Sabina upija się w knajpie. Pod wpływem chwili dzwoni do Igora, by prosić go, żeby odczepił się od jej rodziny. Kaczmarczyk wykorzystuje chwilę i czym prędzej pojawia się w mieście. Przed knajpą wpada na Dagę, prowadzącą pijaną Sabinę do samochodu.

że też wiedział gdzie jechać, no chyba że Jedyna Słuszna Knajpa (wiadomo która) :D

Wingo

No dziwne to jest. Może Sabina powie Igorowi gdzie jest albo on ją szpieguje przez komórkę . Ewentualnie będzie w barbarianie jak zawsze.

ocenił(a) serial na 4
Penelope261988

Nie no ja chyba przestanę to oglądać bo to nie na moje nerwy. Nie dość że Daga zginie to Igor wrobi Sabina. To nie na moja psychikę.

no_bo_co

Za smierc Dagi główną wine ponosi oczywiscie nawalona Sabinka,Daga zamiast zadzonic po taksówke pozwala usiąsc Sabince za kółkiem...głupota tych dziewczynek doprowadza do tragedii...szok panowie scenarzysci,
mam nadzieje ze za swój durnowaty i nieodpowiedzialny występek Sabinka poniesie konsekwencje...chyba że Karol wszystko oczywiscie "odkręci",za jazde po pijaku i doprowadzenie do wypadku gdzie ginie człowiek idzie sie do paki...bez dwóch zdań

aron312

Czytałeś, aby to dobrze? Daga prowadziła samochód, a to Igor przenosi Sabinę na miejsce kierowcy.

no_bo_co

Odcinek 2098
"Karol z Grażyną przechodzą ciężkie chwile, gdy okazuje się, że to Sabina prowadziła samochód, będąc pod wpływem alkoholu"....
...dalej nie czytałem uwaznie...fakt

aron312

Będą tak myśleć, przez Igora.

aron312

Oglądałem ten odcinek i to Daga prowadziła samochód a Igor podmienił ich miejscami po wypadku
aron312

no_bo_co

nie widzę postu aron312

no_bo_co

głupi filmweb

edit. już widzę