4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Comeback

użytkownik usunięty

W tym serialu masa postaci zniknęła albo bez słowa,albo los tej postaci nie jest znany,czy miał wrócić a nie wrócił.W związku z tym nie ma sensu wymieniać wszystkich którzy odeszli a teoretycznie mogli by wrócić.Jednakże moje pytanie brzmi które według was postaci mają szanse jeszcze się pojawić w serialu.Tak jak np powrócił tyle że na chwilę Harcerz.

Ja myślę że większość już się nie pojawi nawet wydaje mi się że nie ma co liczyć na powrót byłych facetów Marysi,co raz mniej liczę na powrót Pawła.Nawet mało realny wydaje się powrót Harcerza,Filipa,,Nicoli i wielu innych.

Dla mnie realni są przede wszystkim Wojtek on to nawet trudno mówić o zniknięciu bo chwilę go nie ma,Rysiek oraz Dorota z Wadlewa,reszty z Wadlewa bym się nie spodziewał.A we Wrocławiu chyba tylko spodziewałbym się może Patrycji,Olka w końcu córka Grzegorza i nie wiem kto jeszcze.

Trudno mówić kto realnie może wrócić, bo może nawet stać się cud i Mikołaj Krawczyk wróci jako Paweł, a moze nikt nie wrócić, bo to zależy od aktora i scenarzystów co oni obmyślają. Pewnie taki Wojtek wróci choć na parę odcinków, Rysiek już dawno powinien wrócić, bo pewnie aktor znalazł by czas, tak jak i taki Filip, ale możliwe że scenarzyści nie widzą dla nich wątków, ale chyba są ślepi bo tak naprawdę z nimi można zrobić super wątki. Makowska pewnie sie znudziła scenarzystom, bo watpię by to aktorka zrezygnowała a Hubert czy Aleks pewnie nie wrócą, bo jednak aktorzy nie chcą, a dawać innych tez nie ma sensu, albo wskrzeszać np Manuela by było ciekawiej. Lepiej niech dają nowe postacie, ale tez niech będą ciekawe i coś wnoszące ( nie np taka Tola czy Jogin, albo Marta). Najprawdopodobniej może też harcerz wrócić bo on się pojawia i znika. Tak jak Wiktoria pojawia się i znika. I chyba właśnie tak będą wracać postacie, by później zniknąć :). Nikola pewnie nie wróci, może we wspomnieniach radka że się rozwiódł, a Nikola już nie zmusza go do płacenia kredytu.