Według was może długo się utrzymać przy Marysi tak jak nawet Hubert czy stać się tym jedynym bo ja jakoś tego nie widzę.Facet dla syna zrobi wszystko,nie wydaje mi się żeby był tak jak Paweł czy nawet Hubert w stanie wiele dla niej poświecić,myślę że prędzej czy póżniej znajdą jej nowego faceta,albo może wróci któryś z jej byłych.A wy jak myślicie?
Ja myślę że pewnie znajdą jej nowego faceta. Może nie teraz, na razie jakoś się będzie to rozwijało ale nie na stałe. Może Harcerz wróci i będzie rywalizował o Majkę? Jak nie on, to ktoś inny, bo jak już zauważyłeś wcześniej, o Majkę zawsze walczyło dwóch facetów i Michał na razie nie ma konkurencji, więc pewnie jakiegoś fagasa dadzą :).
Też jakoś Michał mi się nie widzi jako następca Pawła.Niby w porządku facet,no ale już prędzej gburowaty Aleks pasował miał bowiem sporo wspólnego z Pawłem.Z dotychczasowych partnerów może wyprzedziłby Stasiaka choć nie na pewno,Szymona i tych adoratorów z tych stałych to raczej na 4 miejscu bym go widział.Nie zdziwię się jak facet niedługo pójdzie do łóżka z Ewą bo tak jest za synem.
może Krystiana XD on zacznie bełkotać "Marysia mi się podoba, cały czas byłem ślepy!" i będzie rywalizacja ojciec-syn, trudne sprawy pięciokąta haha
tak,a Melka zacznie podrywać Michała.w końcu sam Dragon ciągle brał go za jej kochanka.
oczywiście żart,ale fakt jest że Michał jest bardzo podobny do Huberta nie tylko że niby dojrzały,poczciwy chłop ale też z tym pojawieniem się byłej,niby Hubert też nie chciał znać Sandry,a potem wylądował z nią w łóżku z Michałem może być podobnie facet zjadłby własne gówno żeby tylko syn był zadowolony więc pewnie jak syn każe ojciec będzie z mamusią.
Tak jak obstawiałem wcześniej Ewa wróciła bo zamarzyła jej się pełna rodzina,syn i mąż.Syna już urobiła czas na byłego partnera.Melka jest niewygodna to stara się ją usunąć w końcu dupowata Majka nie umie walczyć o swoje szczęście co widać,Krystian robi jej koło pióra a ta go broni.Zresztą taktycznie Melka rozstanie się z Cristiano to i relacje Michała z Maryśką muszą ulec zmianie,na gorsze.Robienie z takiej idealistki jak Melka cwaniary to już niezły kabaret,tylko Krystian może w to uwierzyć.
No tak Krystian to głupek, jeszcze ta Melka nie potrzebnie mu pomagała wydostać się z paki. Ale a pro po Cristiano. To ten cały Pniewski przypomina mi trochę z zachowania, a przede wszystkim z wyglądu Ronaldo :). Owszem Ronaldo chociaż w życiu wiele osiągnął i jest piłkarzem- nie znam go osobiście, ale też się wydaje taki zadufany i niekiedy sztuczny, ale na pewno taki pedałkowaty dlatego nazywany Kryśką :). Ale ciekawe czy w PM wymyślili imię dla postaci Pniewskiego przez przypadek czy padło na Krystiana, bo też im się z Cristiano kojarzy :P. Oczywiście jest jeszcze wielu innych z którymi kojarzy mi się Pniewski np z Justinem Biberem :P. Też taka sama chłopięca uroda.
w sumie zaskoczyłaś mnie że kobieta a skojarzenie ma z Cristiano że chodziło mi o Ronaldo.Ale to fakt obaj są jakby do siebie podobni,choć nie ma co porównywać ich dokonań.Ronaldo to obecnie jeden z dwóch najlepszych piłkarzy na świecie,uważany za nie z tej ziemi.Minus jest taki że mimo że niezły z niego byczek,bo sporo przypakował przez ostatnie lata,dalej jest coś w nim takiego irytującego coś a'la Pniewski.Taki Messi,trochę młodszy sporo mniejszy i drobniejszy wygląda poważniej.
poza tym facet ostatnio tzn Ronaldo miał jakieś fotki z facetem,co tylko zwiększyło podjazd że jest skrytym gejem lub biseksualistą.
No tak :). Generalnie dlatego nie porównuję Pniewskiego i Ronaldo jeśli chodzi o dokonania, bo Pniewski raczej zawsze będzie marnym aktorem, a nawet jeśli niezłym to mało znanym i nie będzie miał wyjątkowych ról, a akurat Ronaldo jest bardzo dobrym piłkarzem, osobiście wolę Messiego i kilku innych, ale nie można powiedzieć, ma wielkie osiągnięcia w tej dyscyplinie, zawsze sporo akcji i bramek, jest najbardziej rozpoznawalny i nawet ktoś kto nie interesuje się piłką nożną go kojarzy :). A niektóre kobiety go właśnie lubią i im się podoba ( no cóż trochę fanek Pniewskiego też jest :P). I fakt chodziły ploty i różne aluzje że jest gejem, a bi to już na pewno. No cóż nie będę się tu o nim rozpisywać, bo to nie miejsce i czas.
Ja ogólnie bardzo lubię piłkę nożną, a najbardziej skoki narciarskie, których nie lubię przegapić, nawet jak nie warto :P. PM to mogę obejrzeć, mogę nie. Jak jest coś ciekawszego do zrobienia w tych godzinach, to wolę zrobić coś innego, a PM z przyzwyczajenia :).
W ogóle życzę Tobie i wszystkim tutaj na forum wesołych, pięknych, rodzinnych i trochę szalonych, pełnych magii Świąt Bożego Narodzenia, dużo radości, szczęścia, miłości, pieniędzy i prezentów i spełnienia wszystkich marzeń- czyli inaczej gwiazdki z nieba :). Wszystkiego najlepszego :).
Dziękuje bardzo za życzenia,oczywiście tobie twojej rodzinie,znajomym również wszystkiego najlepszego z okazji świąt.
A wracając do kwestii Crisa to pewnie te pociski po nim to głównie zazdrość,choć czasami takie wyzwiska jak Żeluś,laluś są nawet zabawne.zresztą ma nawet śmieszny wygląd z jednej strony paker z drugiej jak się uśmiechnie to taki chłoptaś.Messi też nie ma lepiej nazywają go Pies Lessi,karzeł itd.Messiego ratuje to że ma żonę i dzieci,pewnie gdyby nasz rodak Robert nie był żonaty,też mógłby liczyć na pociski od fanów że jest gejem,choć jego żona nie ma lekko bo nabijają się z niej.
Chyba tak to już jest że jak ktoś jest sławny,bogaty,piękny,wybija się w czymś to muszą go obrażać,tak naprawdę każdego można obrazić,wyzwać,oczernić.Pniewskiego raczej nie dlatego wyzywają bo raczej specjalnie nie ma czego zazdrościć przecież chyba to jedyna produkcja w której występuje na dodatek w każdej chwili może wylecieć,bo skoro lepsi od niego pakowali walizki,to czemu miał mieć ciepłą posadę w ekipie,prędzej serialowa Melka nie musi bać się o swoją rolę w końcu mało realne,że serialowa Maria znudzi się opieką nad nim,a on jego kumpel Dominik może go olać,Melka rzucić a Maryśka rozstać się z jego ojcem i jego wątek się urwać.
A ja też lubię piłkę nożną i jak słysze imię Cristiano to od razu kojarzę z Ronaldo i nikim innym :). Tak jak Robert to od razu Lewandowski, chociaż tutaj to też Robert Górski z kabaretu MN :). Albo Leo to Messi albo Leonardo di Caprio :). Chociaż Messi to Lionel ale skrót ten sam :). Ale ja lubię z samych napastników Sergio Aguero, Mario Gomeza, Neymara i Benzema :). Z bramkarzy to już więcej bym wymieniła :). Mniej z obrońców :). A z naszych to lubię najbardziej Arka Milika :).
A z imieniem Robert najpierw skojarzenie De Niro,potem Lewandowski z tych co wymieniłaś najlepiej lubię Aguero,Neymara.
A jeśli chodzi o PM, to myślę że pewnie Ewa osiągnie swój cel i Michał z nią będzie. Co może będzie nawet się opłacało, bo zniknie naczelny 5-kąt. Na pewno rzadziej będą pokazywać Krystiana :). Tym bardziej jeżeli ( niestety w to wątpię :/) Melka nie wróci do Krystiana. Ale gdyby Melka nie wróciła do Krystiana a Majka nie była z Michałem, to nie byłoby sensu by pokazywali Ewę i Michała, a Krystian tylko raz na ileś odcinków w scenach np z Dominikiem czy Radkiem. W ogóle Melka chodzi do szkoły bo Tomek chodzi więc już jest rok szkolny a Melka nie skończyła szkoły, nie miała matury z Krystianem, wiec powinna chodzić, chyba o tym zapomnieli ? I dlaczego Krystian jej proponował roczny wyjazd jak ona ma szkołę? I czy Krystian zamierza iść na studia bo nie mówili o tym ( lub przegapiłam), nie zapisywał się chyba nigdzie, bo nie mówił na jaki kierunek chce iść.
tak kolejny bezsensowny wątek,ale można tłumaczyć tak że Krystian rok zrobi sobie przerwy,facet w końcu to typ pasożyta,więc pasowałoby a Melka spotyka się z nim po szkole.Jego wielkie plany to za rok,poza tym to pewnie takie gadanie,zresztą trochę brak logiki marzy o pełnej rodzinie a z drugiej strony chce wyjechać daleko,gdyby chciał zostać to byłoby wytłumaczalne obok siebie mama i tata razem,ale takie marzenia chyba jak ktoś jest młodszy ma np 10-15 lat.W tym wieku rodzice owszem ważni,ale chyba nie ma takiego nacisku żeby byli razem,w końcu człowiek już tak nie spędza dużo czasu z rodzicami.
Sytuacja Michała jest niemal identyczna z Hubertem zresztą już kiedyś ktoś oglądający ten serial powiedział mi że oni mają skłonność po kilku latach niemal dublowania wątków.Wychodzi na to że to prawda,tak jak podobieństwo Pawła i Aleksa obaj dość twardzi,nieco gburowaci,na swój sposób poczciwe chłopy nawet kłopoty w związku z Maryśką mieli bo obaj mieli dość specyficzne charaktery.
Michał tak naprawdę jest mięciutki coś jak Hubert pod koniec niby się stawia,walczy ale pewnie też potulnie zbierze kuperek i odejdzie,mimo wszystko Hubert i jego miłość do dziecka była bardziej wytłumaczalna w końcu gdyby postąpił inaczej byłby ojcem z doskoku lub wogóle,a tutaj syna będzie miał dalej różnica taka że syn będzie zły.
Wesołych świąt, pełnych radości, miłości, magii, prezentów, pyszności itd również dla ciebie i wszystkich z forum :).
Jakiś czas temu myślałem jak było że Krystian będzie chciał popełnić samobójstwo że ma to związek z tym że Matka go wykiwa,a wtedy jeśli by matka dała nogę wiadomo że ojciec do niej nie wrócił.A jeśli to samobójstwo ma związek że Melka go olała to bardzo realne że Ewa i Michał będzie happy end.Wszyscy będą obwiniać Melkę,może nawet Majce się dostanie,a Ewa będzie ta dobra i poprawi reputację u byłego.