4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Czy pamięta ktoś z was?

użytkownik usunięty

Kto jest ojcem chrzestnym Tomka,a kto Danusi,bo jej pewnie Turczyk a jego pewnie Artur lub Paweł,ale który z nich?

użytkownik usunięty

Ja nie pamiętam żeby Tomek wgl był chrzczony to samo Danusia, może są z innej wiary :D

śluby to ciągle biorą w kościołach ( a przynajmniej kościelne, ale w innych miejscach np Maryśka na zamku z Pawłem), chociaż też w urzędach się zdarza, jak tak patrzę to może i częściej, ale chrzczony to nikt nie był :P. Ja nawet chyba nie słyszałam, by ktoś mówił że jest ojcem chrzestnym kogoś. Świąt też nie mają :P.

użytkownik usunięty
maria_88_3

Chrzciny Julki były,Hubert chyba udawał ojca a Błażej był ojcem chrzestnym,Artur na pewno jest ojcem chrzestnym Maćka.Bo w wersji że Paweł jest chrzestnym Tomka,to gość miałby tak jego biologiczny ojciec nie wiadomo gdzie jest,chrzestny tak samo,a ten co miał wychować nie żyje,a przy wersji że Artur tak trochę głupio że ojciec chrzestnym obu synów jest ten sam facet,który teraz jest mężem matki,i ich ojczymem,

Chrzcin Julki nie pamiętam, ale prawda Artur jest ojcem chrzestnym Maćka. A Tomka? To chyba w takim razie Paweł najbardziej prawdopodobne.

użytkownik usunięty
maria_88_3

zabawne,jest to że jak urodził się Maciek i Don Arturo został ojcem chrzestnym,było takie ciśnienie jakby ojciec chrzestny,był prawie tak ważny jak normalny,a zazwyczaj,nawet nie wspominają kto,czyim jest ojcem chrzestnym.Nawet żeby Kinga czasami westchnęła,że Paweł mimo wszystko jest nie tylko ojcem Julki,ale też ojcem chrzestnym Tomka.

ocenił(a) serial na 8
maria_88_3

Święta Bożego Narodzenia były raz albo dwa razy pokazane w serialu.

Cefalix

a dzięki za przypomnienie :). Ja zupełnie nie pamiętam właśnie żeby były święta, ale możliwe że dawno temu :).

ocenił(a) serial na 8
maria_88_3

Jedne były chyba jakoś w 2006 (jak jeszcze występował Kuba - facet Kingi) i wtedy były świąteczne sceny u Żukowskich, drugie jakoś w 2007 albo 2008 (świąteczne sceny z Patrykiem i Emilką u Śmiałków, jeszcze wtedy ich dom wyglądał zupełnie inaczej niż obecnie).

Cefalix

aha :), no może i tak,to nawet nie tak dawno :).

użytkownik usunięty
Cefalix

Chyba wtedy jak Paweł był w więzieniu.

ocenił(a) serial na 8

A tak, no właśnie, mieliśmy też święta w więzieniu, a więc był to rok 2010, jak dobrze pamiętam.