Wchodzę sobie na jakąś stronę na fb dot. PM, na której była też informacja o samobójstwie Krystianka :D
Pozwole sobie przytoczyć kilka wypowiedzi (PISOWNIA AUTENTYCZNA)
"Krystiana uśmiercicie to nie bende oglondać"
"to jest gupie serjo coraz gorszy jest ten serial !!!!!!!!"
"Krysian musi grać"
"Tylko nie Krystian"
Także tego, będziemy musieli się pomęczyć, aż fanki nie wyrosną.
Jak fanki wyrosną, to będą następne ;/ . W ogóle dlaczego aż tyle osób robi błędy ortograficzne, coraz więcej. Kiedyś dotyczyło to nielicznych osób a teraz większość. Ale tak musimy się męczyć dalej.
Dzieciaki zamiast się uczyć seriale oglądają;) Jak ja byłam mała to w telewizji dobranockę tylko oglądałam
ja tam oglądałam wszystko od bajek i telenowel po horrory, ale błędów nie robiłam i pisałam najlepiej z klasy. Teraz gorzej, gdy widzę tyle błędów :). Ale i tak raczej nie popełniam błędów, poza tym komputer poprawia :). Ale np przez komputer właśnie wiesz, że nie musisz się uczyć, bo wszystko jest w necie i komputer błędy poprawia. Też nie pisze się przecinków itd przez komputer właśnie :/. A ja akurat dopiero w wieku 10 lat miałam komputer, a i tak wolałam na podwórku ganiać, a teraz dzieci, rok i z tabletem siedzi... :/
Faktycznie pisanie z dużymi błędami ortograficznymi to gruba przesada,jeżeli jest to osoba dorosła to kpina jak młodzież czy dzieci,to wypadałoby poćwiczyć pisownie.Większym problemem jest pisać stylistycznie,bowiem nieraz człowiek myśli że napisał sensownie,a jest tzn masło maślane.
Niby jest jakaś szansa,przecież nawet po tym jak się pojawił co robił kuku z Domino,Fabiano to po jakimś czasie zniknął przynajmniej na rok,może nawet dwa.Poza tym jak będzie ten wątek samobójstwa to może poróżnią towarzystwo wzajemnej adoracji,Melka będzie ta zła,Marysia stanie po jej stronie,Ewa ta dobra,a Michał po stronie byłej i synka.W efekcie Melka rozstanie się z nim,Merry z Michaelem a Ewa do niego wróci,co ostro obniży czas postaci Krystiana a być może pozbędą się postaci,ale to takie bardziej marzenia,bo przecież mogą dalej pokazywać życie rodziny Domańskich,czy jego kumpelstwo z Dominikiem.