4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Wiecie co...? Ja to zawsze smialem sie z ogladaczy seriali, ale jak wyladowalem ostatnio w szpitalu na prawie 4 m-ce to zaskoczylem z pierwsza miloscia... :) I tak juz obejrzalem 459 odcinkow tego serialu na i p l a . p l , jeden po drugim, i do jasnej cholery nie moge zrozumiec jak mozna stworzyc taka postac.... Wiem, ze to dla potrzeb ogladalnosci, ale przeciez to sieje zlo i daje pomysly takim kretynkom jak ta cala j...nieta Monika, ktore same nie moga miec dzieci, zeby sie mscily...na tych, ktore im szczescie zabraly (bo tak sobie to wyobrazaja). Nie wiem co bedzie dalej, ale krew mnie zalewa na scenarzyste, ze daje pomysly idiotkom jak moglyby sie zemscic za fakt niemoznosci posiadania dzieci... To tyle na dzisiaj... Pozdro dla fanow serialu i do nastepnego...!! :);I nie piszcie co bedzie dalej!!!!! Aaaa... i Janek to takie cieple kluchy, ze nie czaje wogole jego bazy... :)!! 3 majcie sie!!! :)

adalberto

ale rownie dobrze mozna zdenerwowac sie na rezyserow filmow akcji czy horrorow ktore dopiero pokazują jakie jazdy mozna robic :)

natka93

Czesc, masz 100 % racji, bo to w sumie cale ekipy tworza takie atmosfery, ze nam sie zoladek wywraca..., ale to co napisze scenarzysta ma zrealizowac rezyser (mowie o takim serialu, a nie dobrym horrorze i filmie akcji), à propos, mozesz mi powiedziec czy wyszlo na jaw , ze to ta zasr...na Monika podlozyla kroplowke Marysi..? Mierzi mnie to i skacze po odcinkach, ale nie moge znalezc odpowiedzi.. Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 7
adalberto

Kto się ma czepiać i tak się będzie czepiać.

ocenił(a) serial na 10
__Cleo Sertortii13

Tak wyjaśniło się to i Monika popelniła samobójstwo. Poza tym Majka i Paweł 1100 któymś odcinku wzieli rozwód. Mam nadzieje, ze jednak do siebie wrócą po tycm wszystkim co ich spotkalo ;)

__Cleo Sertortii13

No to chhhyba jasne, ludzie zawsze sie czepiali, tak bylo, jest i bedzie... :) ozdro :)!!

ocenił(a) serial na 5
adalberto

Medyk był lepszy i jego ludzie i nawet ten frajer ben.

zdzichudeja

No to jeszcze do tego momentu nie dojechalem, ale spox, jade na biezaco, mam tyle wolnego czasu, ze cisne odcinek za odcinkiem, a takie ogladanie, jeden za drugim to wciaga, nie ma tych nerwow, ze trzeba czekac na kolejny dzien jak w TV.. :) Pozdro!! :)

adalberto

W ktorym odcinku byla afera z Mariuszem i jego nauczycielka?

ocenił(a) serial na 10
miss_volkowa

no medyk był extra. Żal mi było Artura

miss_volkowa

nie wiem dokladnie, ale przed 400-nym napewno i w sumie to watek trwal przez kilka odcinkow, od momentu jak Mariusz stanal w obronie Klaudii, bo ta zolza niesprawiedliwie ocenila klasowki, az do egzaminu komisyjnego, na ktorym odpowiedzial na zadanie na celujacy... :) na ipla sa opisy do kazdego odcinka :) Pozdro!! :)