4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Paweł nie skoczył za Melką na taras tylko się wrócił i chciał się lać z bandziorami od Dragona spokojnie by zdąrzył uciec trochę chłopak chojraczy.Już raz leżał w szpitalu:)

Ruben_fw

On myślał chyba że nie zdąży, albo chciał przetrzymać własnie tych gnoi żeby nie ruszyli za Melką, lub żeby miała większe szanse na ucieczkę. No ale tak, to prawda, chłopak umie się pakować w kłopoty :).

użytkownik usunięty
Ruben_fw

myślę podobnie jak Maria,może liczył że cała trójka skoczy do niego,zacznie go okładać,on poświęci się dla dziewczyny,raczej nie spodziewał się że tylko jeden do niego skoczy,a dwóch od razu ruszy za Melką,poza tym to była chwila,moment,ja się dziwię czy nie było jakiegoś innego wyjścia czy oni stali w tym pomieszczeniu koło schodów,koncepcja była ryzykowna,i dość czasochłonna tamci szybko zbiegli po schodach.

Jednak byłem zdziwiony,mimo że Paweł był ranny że już pierwszy go powalił,raczej myślałem że pierwszego powali,drugi ewentualnie jego i wtedy tylko jeden będzie gonił za Melką,albo cała trójka mu naklepie i dopiero potem ruszą za Melką.

Oglądam stare odcinki na ipli i Aneta Zając zupełnie inaczej grała Majkę teraz trochę nudna ta postać się zrobiła.

użytkownik usunięty
Ruben_fw

a mnie się wydaje że wtedy też nie była specjalnie przebojowa,teraz przynajmniej ma wymówkę że dziecko,jest starsza,z tego co pamiętam Paweł nieraz patrzył się na nią,albo mówił jakby chciał powiedzieć coś w stylu,ale ty nudzisz,męczysz itd.

Ale przynajmniej się coś działo amnezja ,taniec na róże ,gwałt Manuela:)

użytkownik usunięty
Ruben_fw

teraz też się coś dzieje,przecież Maryśka pchała się na pierwszy ogień,niezła żenada ona wręcz wbiega tam gdzie może być niebezpiecznie a Krystianek siedzi w domciu.

Gdzieś ją wolałem w tamtych epizodach .

użytkownik usunięty
Ruben_fw

jak pisałem już kiedyś stare odcinki to z pamięci,ale ostatnio wydaje mi się odważna trochę bardziej jak Kinga czy Emilia,jak ze Zbyszkiem walczyła,czy teraz przedtem często jednak sprawiała wrażenie wystraszonego kurczaka co głównie chowała się za Pawła,choć i teraz czasami ma kiksy jak wielka rozpacz jak myślała że Michał ją zdradził...

Włacz se iple naprawdę były ciekawsze od aktualnych.

ocenił(a) serial na 4

też tak myślę że chciał dać Melce parę sekund przewagi, w końcu zamknął okno i został, pewnie pomyślał że jak pobiegną schodami to będzie to trochę dłużej trwało niż jakby wyskoczyli zaraz za nią lub za nim przez okno

Michał normalnie jak zawodowy glina, ten drugi koleś z pałką czy z czymś na policjanta, a Michu go położył, jeszcze nawet skuł ;) Dobry przykład dałby synalkowi, gdyby temu tylko chciało się ruszyć dupę sprzed kompa.

użytkownik usunięty
qwerty95960

dlatego już kilka razy wyraziłem na tym forum swoje oburzenie postawą synalka już wcześniej miał jakieś tam przynajmniej zrywy jak robił dym że walnął jakąś cegłą w okno ośrodka,żeby Melkę odbić,owszem jego akcje zazwyczaj dawały więcej szkody niż pożytku,ale zawsze mógł się tłumaczyć,że przynajmniej próbował,a teraz totalna olewka już lepiej gdyby siedział w Indiach.

użytkownik usunięty
qwerty95960

motyw że Krystian przynajmniej mając komórkę dzwoni do reszty gdzie są bandyci oraz widząc tych dwóch co gonią Melkę to wiadomo że chociaż jeden pobiegł by za nim,a i prędzej może ktoś z miejscowych stanąłby w obronie Melki widząc tylko jednego napastnika a i policjant raczej z jednym by sobie poradził.Albo właśnie rzuciłby tam do pomieszczenia gdzie byli wszyscy bandyci jakąś cegłę i oni być może nie myśląc ruszyliby za Krystianem a w tym czasie Paweł i Melka mieliby trochę czasu do ucieczki,pewnie nawet ten śmieć Dragon był w szoku,że Krystian nic nie robi...

Mnie rozwalilo czemu Melka nie darla ryja ratunku gonia mnie zbiry itp. tylko biegla, jeszcze zdazyla z babka pogadac zeby zadzwonila na policje, i troche szybko im poszlo z tym ze do tego policjanta co byl z maryska zadzwonili ze ją widziala wlasnie ta babka od telefonu. A ten Pawel tak sie poswieca w koncu przez Melke do Stanow nie pojechal a i tak pewnie da Krystianowi

użytkownik usunięty
Ruben_fw

J nie rozumiem jak człowiek z połamanymi żebrami może się wspinać po budynkach i normalnie biegać. ; d

O kogo ci chodzi o nowego Pawła jak zwiewał przed Dragonem ?

użytkownik usunięty
Ruben_fw

Tak i jak wchodzil do tego mieszkania to o ile dobrze pamietam sie wspinał

No tak, Paweł się wspinał bo wszedł przez to samo okno, co później Melka z niego wychodziła, a jak wiadomo tam nie było bardzo nisko i widać było że trzeba się wspiąć. No cóż, to tylko serial jak wiadomo ;).