4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Dominik czy Krystian? Który przystojniejszy? Lepszy? Bardziej mądry i zabawny? Ja lubię obu, ale zdecydowałam że usmiech Dominika jest po prosu boskiiii !!!! <3

alexandrax123

krustian dominikowi do pięt nie dorasta

alexandrax123

Dominik. Krystian to taka "męska" pipka.

ocenił(a) serial na 4
alexandrax123

Dominik ma bardziej poukładane w głowie.

ocenił(a) serial na 4
alexandrax123

Właściwie wg mnie nie ma czego porównywać. Oczywiście kwestia gustu bo niektórym dziewczynom może podobać się taka uroda Krystiana, ale to nawet nie chodzi o wygląd tylko zachowanie. On jest strasznie irytujący, wymuskany, ten jego głupi śmiech a jak jest smutny mina zbitego psa, to jak mówi też jest denerwujące, z taką manierą, ten jego charakter rozpieszczonego chłopczyka który chce mieć wszystko i jak zamarzy mu się jakaś kobieta/ dziewczyna to też musi ją mieć. Dominik w zasadzie w wszystkim jest lepszy niż Krystian i jeżeli chodzi o urodę i charakter i aktorstwo jeżeli można to tak nazwać.

ocenił(a) serial na 9
maria_88_3

Dominik jest bardziej dojrzały. Nie jest tak dziecinny jak krystian :)On, mimo że ma cięzko w domu , ojciec pije i ogólnie warunki kiepskie, to wyrósł na porządnego chłopaka, nie poszedł w slady ojca ( oczywiscie to wszystko serial ) :) :) :) usmiech ma słodki <3